Το έκανα τα ίδια! Στην αρχή αρχίζει να κατεβάζει και μετά μου βγάζει αποτυχία... Να σε ρωτήσω γιατί ενώ έχω φλασάρει την ίδια ρομ μου βγάζει αυτό σαν update\? Poia h diafor;a toy OTA apo thn rom?
Σε ευχαριστώ αλλά γιατί ενώ είναι η ίδια με ειδοποιεί για νέα ενημέρωση? Ευχαριστώ και πάλι για την άμεση ανταπόκρισή σου όταν έχω κάποιο θέμα ή απορία!
Σε ευχαριστώ αλλά γιατί ενώ είναι η ίδια με ειδοποιεί για νέα ενημέρωση? Ευχαριστώ και πάλι για την άμεση ανταπόκρισή σου όταν έχω κάποιο θέμα ή απορία!
Η ενημέρωση που λάβατε προέκυψε από Restart που έκαναν στον Server του OTA Updater.
Αγνοήστε την γιατί ουσιαστικά είναι η ίδια ROM..
Το έγραψε ο admin !!
Χαρά μου εαν μπορώ κάπου να βοηθήσω και να φανώ χρήσιμος !!!!
Γεια σας παιδια δυστυχως παλι χρειαζομαι τη βοηθεια σας σε κατι που μου εμφανιστηκε την τελευταια βδομαδα... Το προβλημα μου ειναι οτι για καποιο λογο στον πρωτο κουδουνισμα του κινητου μου οταν με παιρνει καποιος, χωρις να κανω κατι ανοιγει το μικροφωνο δηλαδη ειναι σαν να απαντω χωρις ομως να το κανω!!!!! Εχεις κανεις καμια ιδεα πως μπορω να το διορθωσω αυτο? Ειναι μεγαλο προβλημα! Μηπως να ξαναεγκαταστησω την ρομ η να κανω back up ρθθμισεις και αρχεια στο πιο προσφατο?
Φιλε Bodai σε ευχαριστω παρα πολυ αν και η ρυθμιση για το call settings ειναι διαφορετικα στο δικο μου... Τελικα το βρηκα και σε ευχαριστω ξανα με εσωσες απο εναν πονοκεφαλο!!!