Διαφήμιση

Original Lenovo S860 t

• Original Lenovo S860 t

Original Lenovo S860 t ετσι λέγεται ο καρκίνος τις Κινας!!! Καλησπερα εχω παραγγέλλει lenovo s860 t, Με λιγο ψαξιμο απο αυτο το σαιτ εμαθα οτι δεν υπαρχει αυτο το μοντελο. Έχω στείλει κανα 2 με 3 φορές μνμ στον Κινεζο αλλα δεν απαντα, το link ειναι αυτο aliexpress.com/item/Original-J…1080-IPS/32214489653.html δώστε συμβουλές τι να κανω!!! μόλις διαβασα τιν αναφορα του tora33 οτι ειναι fake .... απογοητευσει. ηδη εχω αρχισει να ψάχνω για κάτι αλλο, αν και εφόσον πάρω τα λεφτα μου πισω... fie εχει κανενας αναλογη εμπειρια ??

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην alexogeo ().

• μεταφέρω ότι είπα στο π.μ.

είναι το , alps model W.4G
      CPU , Dual Core 1.2
      μπαταρία πιστεύω , 1000mAh , κρατάει λίγο
      η εφαρμογή Antutu , λέει αλήθεια μόνο στην μπαταρία , είναι 5 mp και 1,9 mp
      display (resolution) , 960χ540
      mt6572

Οδηγός για την αναγνώριση τις FAKE Mtk συσκευές με το cpu-z online validation και το MTK Droid Tools

συνεχίζω
      το antutu και το cpu-z και η πλακέτα του κινητού είναι πειραγμένα για να δείχνει 8 πυρήνες , έχει δύο , κ.λ.π.
      απο το play store δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση τις εφαρμογές

εφαρμογές που δείχνουν κάποια απο τα πραγματικά χαρακτηριστικά του κινητού
      Antutu ,δείχνει μόνο την μπαταρία σωστά , 5mp
      play.google.com/store/apps/details?id=com.dama.hardwareinfo , βρίσκει αρκετά
      play.google.com/store/apps/det…=com.jphilli85.deviceinfo ,

με εργοστασιακές ρυθμίσεις , θα εξαφανιστεί το Lenovo και θα βλέπεις το μοντέλο , W.4G

εγκατέστησε κάποιες εφαρμογές για να δείχνει το κινητό διαφορετικές ρυθμίσεις
      με root explorer =>system=>media=>.hidden (εδώ έχει τις πονηρές εφαρμογές που κάνει το κινητό να δείχνει ψεύτικες ρυθμίσεις) ,
      τις έσβησα όλες=>επανεκκίνηση , και επανήλθε αρκετά ,
      έβαλα και το antutu , τελευταίο έρχεται 8000 περίπου (έδειχνε 41000 πριν)

αν το κρατήσεις , μπαταρία ,
      Original 3.7V 2800mAh Rechargeable Lithium ion Battery for JIAKE V5 JIAKE V6 SmartPhone-in Mobile Phone Batteries from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
      McBub: Low-Priced , USD 4.99, Original Rechargeable Lithium-ion Battery 3.7V 2800mAh for JIAKE V5/JIAKE V6 Smart Phone
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• το μονο που θελω οταν έρθει ειναι να το στείλω πείσω και να παρω τα χρήματα πίσω , αν ξερεις τι διαδικασία ή όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει, να μου πει αναλυτικά τι πρέπει να κάνω. ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H alexogeo έγραψε:

το μονο που θελω οταν έρθει ειναι να το στείλω πείσω και να παρω τα χρήματα πίσω , αν ξερεις τι διαδικασία ή όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει, να μου πει αναλυτικά τι πρέπει να κάνω. ευχαριστώ

μιλάς με τον πωλητή ,
      του λες το κινητό είναι fake , του βάζεις και τρία screenshots (τόσα επιτρέπονται)
      και η πρώτη απάντηση του πωλητή θα είναι στείλτο πίσω και θα σου επιστρέψω τα χρήματα

• Όταν έρθει το κινητό θα τραβήξεις βίντεο την ώρα που το ανοίγεις και μερικές φοτο.
      Όταν σιγουρευτείς ότι είναι μουφα ανοίγεις Dispute λες οτι είναι FAKE και ζητάς full refund.(ανεβάζεις τις φοτος).

Λογικά θα συμβεί αυτό που λέει ο τορα33, ο πωλητής θα δεχτεί αμέσως κ θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω
      μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες. (τόσο παίρνει η διαδικασία)
      12345678.JPG

Αν όχι. Κάνεις escalate dispute. Μπαίνει εκπρόσωπος του Aliexpress στην διαμάχη κ όλοι μαζί θα προσπαθήσετε να βγάλετε άκρη.
      (Εκεί θα σε βοηθήσει κ το βίντεο)
      Images
      • Escalate_Dispute.jpg

22,47 kB, 800×148, viewed 194 times
      • Dispute.jpg

12,92 kB, 800×148, viewed 169 times
    • Ο/H Andreas έγραψε:

Λογικά θα συμβεί αυτό που λέει ο τορα33, ο πωλητής θα δεχτεί αμέσως κ θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω

ας το πάρει με το καλό και θα πούμε πολλά
      θα ανοίξει Dispute και θα βάλει ποσό επιστροφής χρημάτων , (όπως ξέρεις)
      μπορεί να διεκδικήσει όλο το ποσό και να κρατήσει το κινητό , αν αποδείξει ότι είναι διαφορετικό από την περιγραφή

• παιδια ευχαριστω, μόλις ερθει θα σας ενημερώσω, τελικά ειναι μεγάλη βοήθεια να εκφραζεις τη γνωμη σου μεσα απο τα sait ετσι ωστε να μην τιν ξανα πατησει κανένας με τους απατεωνες. σας ευχαριστω για την βοηθεια με εχεται ξεαγχωση λιγο. Του αξιζει παντως και να του παρω το κινιτο και να κρατησω και τα λεφτα και μετα ενα ωραίο ξεχεσμα στις κριτικές του.
    • Διαφήμιση
    • Φιλε @alexogeo μόνο να θυμηθείς όταν θα πάρεις το πακέτο την διαδικασία του ανοίγματος του θα την καταγράψεις σε video έτσι ώστε να μην μπορεί να σε κατηγορήσει ότι και καλά πήρες άλλο πακέτο ή μαγείρεψες το πακέτο. Να φαίνεται καθαρά το αυτοκόλλητο με το tracking number της αποστολής.
    • Original Lenovo S860 t

Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H Andreas έγραψε:

ας το πάρει με το καλό και θα πούμε πολλά
      θα ανοίξει Dispute και θα βάλει ποσό επιστροφής χρημάτων , (όπως ξέρεις)
      μπορεί να διεκδικήσει όλο το ποσό και να κρατήσει το κινητό , αν αποδείξει ότι είναι διαφορετικό από την περιγραφή

Συμφωνώ, θα ζητήσει και όλα τα χρήματα και την μη επιστροφή του κινητού. Αν δεν δεχθεί θα ζητήσεις διαιτησία από το Ali και θα ζητήσεις τα έξοδα επιστροφής να τα επιβαρυνθει ο πωλητής.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Συμφωνώ, θα ζητήσει και όλα τα χρήματα και την μη επιστροφή του κινητού. Αν δεν δεχθεί θα ζητήσεις διαιτησία από το Ali και θα ζητήσεις τα έξοδα επιστροφής να τα επιβαρυνθει ο πωλητής.

κάποιοι πήραν όλα τα χρήματα , χωρίς επιστροφή του κινητού ,
      την πρώτη μέρα λέει είναι πολλά μπορώ να σου δώσω μόνο 20 δολάρια , την άλλη μέρα λέει 30 , και την τρίτη συμφωνεί

• Διαφήμιση
    • παιδιά ανυπομονώ να έρθει για να δω τι θα γίνει το εχω παραγγιλει απο τις 13 του μηνα συγκαπουρι ποστ μου το έστειλε λεει στις 16 του μήνα.... περιμένω δυστυχώς ακόμα πιστεύω αυτή την εβδομάδα να έρθει. λεω να παω να παρω το galaxy s4 mini στα 170 ευρω πιστευω ειναι το ποιο αξιόλογο κινητό