Reverse screen
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Μετά την φρίκη που έφαγα πριν δυο μέρες (φλασάρισα την αγγλοκινέζικη μετά καθαρή εγκατάσταση την multi και σήμερα με καθαρή εγκατάσταση την ελληνική) πλέον διαπίστωσα το παρακάτω πισώ-γύρισμα ότι αν θέλουμε να βάλουμε ringtones θα πρέπει να βάλουμε κάποιο πρόγραμμα π.χ εγώ το ES file.
Και φυσικά το κέντρο ασφαλείας που στο καθαρισμό βγάζει μήνυμα ότι σταμάτησε και ζητάει αναφορά στην miui.
Λάθος παίρνει κανονικά τα ringtones είχα ξεχάσει να ξετσεκάρω την επιλογή "ανά μέγεθος" -
-
Μοιάζει σα να έχει μπει Αραβική διάταξη.
Από τα αριστερά στα δεξιά. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μοιάζει σα να έχει μπει Αραβική διάταξη.
Από τα αριστερά στα δεξιά.
Ακριβώς..., από recovery πήρα backup, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και επανεκκίνηση, και άνοιξε κανονικά.
Μετά από recovery, κάνω επαναφορά backup, και ανοίγει πάλι αραβικά!
-
Δοκίμασε να αλλάξεις θέμα, και μετά πάλι πίσω στο Default.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασα, αλλά πάλι τα ίδια..., έχω κι εγώ την αίσθηση όμως ότι τα θέματα το προξένησαν αυτό..., εχθές η κόρη μου πρέπει να έβαλε καμιά 20αριά διαφορετικά θέματα! -
Ο/H recep έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασα, αλλά πάλι τα ίδια..., έχω κι εγώ την αίσθηση όμως ότι τα θέματα το προξένησαν αυτό..., εχθές η κόρη μου πρέπει να έβαλε καμιά 20αριά διαφορετικά θέματα!
Για πάνε εδώ και δες εάν είναι ενεργοποιημενο το RTL;;; εάν είναι ξε τσεκαρισετο...επανεκκίνηση και πες μας...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Ο/H recep έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασα, αλλά πάλι τα ίδια..., έχω κι εγώ την αίσθηση όμως ότι τα θέματα το προξένησαν αυτό..., εχθές η κόρη μου πρέπει να έβαλε καμιά 20αριά διαφορετικά θέματα!
Για πάνε εδώ και δες εάν είναι ενεργοποιημενο το RTL;;; εάν είναι ξε τσεκαρισετο...επανεκκίνηση και πες μας...
Φίλε έπεσες διάνα, το βρήκα και είναι τσεκαρισμένο, το ξετσεκάρω, βγαίνω από το μενού, ξαναμπαίνω και το βρίσκω ξανά τσεκαρισμένο!!!
Και επανεκκίνηση που έκανα, πάλι τσεκαρισμένο το βλέπω! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0