Διαφήμιση

Πρόβλημα εκκίνησης.

• Πρόβλημα εκκίνησης.

Καλησπέρα σας, έχω δημιουργήσει ένα πρόβλημα στο κινητό μου. Όλα δούλευαν καλά. Έβαλα την εφαρμογή Farmaroot. Μετά την απεγκατέστησα.

Πατώντας μετά το SuperUser μου έλεγε ότι ήθελε update και μου είχε τις επιλογές Cancel αν θυμάμαι καλά και ένα Recovery update ή Recovery Install (δε θυμάμαι καλά την 2η λέξη μετά το Recovery). Αλλά το πάτησα :S. Το ξέρω δε πρέπει να παίζεις με πράγματα που δε γνωρίζεις αλλά το έκανα.

Το κινητό πρέπει να σκάλωσε και πάτησα το Lock_Button σκεφτόμενος να κάνω βίαιο τερματισμό. (Υπέθεσα ότι γίνεται και στα κινητά αυτό)

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι ενεργοποιώντας την συσκευή μετά το εικονίδιο MUI αναβοσβήνει γρήγορα η οθόνη και δε ξεκινά κανονικά. Κολλάει.

Τι λύσεις μπορώ να εφαρμόσω;
      Υ.Σ πατάω συνεχόμενα το κάτω πλήκτρο έντασης και Lock_Button συνεχόμενα να μπει σε Recovery μήπως μπορώ από κει να φτιάξω τίποτα αλλά κολλάει σε μια οθόνη που λέει FastBoot και δείχνει ένα λαγουδι να επισκευάζει το. Μήπως δε μπαίνω σωστά στο recovery έτσι και θέλει και τίποτα άλλο μαζί;
    • Βάλε σε παρακαλώ στο Profile σου την συσκευή που έχεις για να μην ψαχνόμαστε κάθε τόσο να βρούμε την συσκευή σου.

Στο Recovery θα μπεις κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα Volume (+) & Power.
      Εαν έχεις το Mi-Recovery θα πας στο Reboot και θα επιλέξεις να κάνεις Reboot στο σύστημα που δεν έχει την ένδειξη (Current) ή (Active)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Λογικά Mi-Recovery δεν έκανα κάποια custom εγκατάσταση. (Εκτός αν πείραξε τίποτα το framaroot).
      Ένα μεγάλο θέμα που έχω είναι ότι δε μπορώ να απενεργοποιήσω το κινητό. Αναβοσβήνει γρήγορα η οθόνη και όταν πατώ το Power συνεχόμενα μου βγάζει το σήμα mi και μετά συνεχίζει να αναβοσβήνει λες και κάνει απλά μια επανεκκίνηση,
      Έχω δοκιμάσει κατά την διάρκεια που αναβοσβήνει:
      1.να πατήσω μαζί και τα 2 κουμπιά (+ Power) μου πετάει το σήμα που ξεκινά mi και μετά από λίγο συνεχίζει να αναβοσβήνει από εκεί που το άφησα.
      2.να πατήσω μαζί και τα 2 κουμπιά (- Power) μου πετάει το σήμα που ξεκινά mi και στα καπάκια μπαίνει σοτ fastboot και κολλάει εκεί.
      3, Αν κρατήσω πατημένα μαζί τα κουμπιά (+ Power) μου πετάει το σήμα που ξεκινά mi, μετά αναβοσβήνει η οθόνη (σαν πριν που μου κολλάει) και συνεχίζεται αυτή η διαδικασία για όσο κρατώ πατημένα τα κουμπιά.

ΥΣ1: Μήπως αυτό που προσπαθεί να μου δείξει το κινητό και δε μπορεί είναι η οθόνη του Recovery; Μια ιδέα πέταξα.
      ΥΣ2: Όταν συνδέω το κινητό από FastBoost στον υπολογιστή εκείνος δε το βλέπει. (αν και ακούγεται ο ήχος που συνδέεται μια συκσευή.)
    • Διαφήμιση
    • Μπράβο σου !!!! :thumbsup:

Κατάφερες να το επαναφέρεις και τώρα έχεις και την εμπειρία του Recover (Unbrick)...
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)