Πρόβλημα με Mi-3W (δεν μπορώ να βάλω την ROM)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Λέει MIUI-JXDCNBA9.0
-
Λοιπόν η συσκευή σου είναι FAKE...
Εχει εσωτερική μνήμη μόνο 8GB συνολικά, και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Mi-3W που να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά...
Γιατί βρε παλικάρια από το e-bay ή το Alliexpress που γίνεται χαμός από Fake συσκευές? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Εχει εσωτερική μνήμη μόνο 8GB συνολικά, και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Mi-3W που να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά...
Γιατί βρε παλικάρια από το e-bay ή το Alliexpress που γίνεται χαμός από Fake συσκευές?
Τελικά έχεις δίκιο... ΠΑΛΙ έφαγα πατάτα το έλεγξα στην σελίδα της εταιρείας... τι να πώ....;
Κανένα σάιτ που μπορώ να πάρω το ορίτζιναλ; -
Merimobiles!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου -
Ο/H itf68 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Γιατί βρε παλικάρια από το e-bay ή το Alliexpress που γίνεται χαμός από Fake συσκευές?
Τελικά έχεις δίκιο... ΠΑΛΙ έφαγα πατάτα το έλεγξα στην σελίδα της εταιρείας... τι να πώ....;
Κανένα σάιτ που μπορώ να πάρω το ορίτζιναλ;
Μου αρέσει που είσαι μαχητής και δεν το βάζεις κάτω !!!! -
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H itf68 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μου αρέσει που είσαι μαχητής και δεν το βάζεις κάτω !!!!
Ναι ειναι μην το βάλω στο ξεροκέφαλό μου... πού θα πάει....χαχαχα! -
Ο/H itf68 έγραψε:
Φίλος θα σου πρότεινα:
vickmall
pandawill
merimobiles
vifocal
ibuygou
to2c
Για πληρέστερη ενημέρωση δες καλύτερα το thread με την αξιολόγηση τον eshops για να αποφύγεις τις παγίδες
Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες) -
Itf86
Στείλε στο PayPal φωτογραφία από τo official site τις εταιρίας με τα χαρακτηριστικά του κινητού στείλε και από τον αγοραστη τα χαρακτηριστικά του κινητού που πουλάει που λογικά θα έχει βάλει του original.. Στείλε και φωτογραφία με τα χαρακτηριστικά του κινητού που πήρες και κανε dispute για item is not as described. Και σού εχει επιλογή να το ερευνήσει και καλά και το PayPal αλλά και να σταλθεί μήνυμα στον αγοραστεί από το PayPal..
Ελπίζω να πλήρωσες με PayPal.. Να του τα πάρεις όλα τα λεφτά του Καραγκιόζη.
PS. Δεν εχω δει όλες τις σελίδες..Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην s0n0 ().
-
Ο/H s0n0 έγραψε:
Itf86
Στείλε στο PayPal φωτογραφία από τo official site τις εταιρίας με τα χαρακτηριστικά του κινητού στείλε και από τον αγοραστη τα χαρακτηριστικά του κινητού που πουλάει που λογικά θα έχει βάλει του original.. Στείλε και φωτογραφία με τα χαρακτηριστικά του κινητού που πήρες και κανε dispute για item is not as described. Και σού εχει επιλογή να το ερευνήσει και καλά και το PayPal αλλά και να σταλθεί μήνυμα στον αγοραστεί από το PayPal..
Ελπίζω να πλήρωσες με PayPal.. Να του τα πάρεις όλα τα λεφτά του Καραγκιόζη.
PS. Δεν εχω δει όλες τις σελίδες..
Ναι με paypal πληρώθηκε. το θέμα είναι οτι και στην σελίδα του έχει τα κανονικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. -
Μόλις μου έστειλε μήνυμα ο πωλητής και μου λέει ο΄τι είναι το αυθεντικό και μου λέει οτι για να δουλέψει και να αναγνωριστεί το τηλέφωνο στο έξωτερικό πρέπει να του αλλάξω τι ΙΜΕΙ βάζοντας *#147##**#* ή κάπως έτσι και τότε όλα θα είναι ενταξει... του είπα οτι κάτι βρομάει....!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0