Διαφήμιση

Αξίζει να αγοράσω Mi3 τώρα;

• Αξίζει να αγοράσω Mi3 τώρα;

Καλημέρα στην παρέα!

Είμαι νέοτατο μέλος κ ενδιαφέρομαι γιο το mi3 αλλά δεν ξέρω αν θα μου "κρατήσει" το κινητό μιας και κυκλοφορεί ήδη αρκετό καιρό.

Αξίζει να το αγοράσει κάποιος τώρα ή σε λίγο καιρό θα "σέρνεται" σε καινούργιες εφαρμογές!

Συγχωρέστε με για τους τυχον αδόκιμους όρους αλλα οπως είπα είμαι ολίγον newfish!!!!
    • Γνώμη μου, αξίζει! Και για να στο δικαιολογήσω:
      Αυτή τη στιγμή ο snapdragon 800 είναι ένα απο τα κορυφαία chips της αγοράς.
      64gb έκδοση με 250 ευρώ δε θα βρείς με καλύτερο chipset.(κοντά του είναι το LG G2 αλλά 10-20% ακριβότερο).
      Είναι πολυσυζητημένο κινητό και υπάρχει τεράστια κοινότητα που ασχολείται μαζί του ακόμη και σήμερα.
      Έχει ένα τεράστιο πλεονέκτιμα απέναντι στον αδερφό mi4...design...ευτυχώς δεν μοιάζει(προσπαθεί να μοιάσει) στο iphone. Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό φυσικά.

Τώρα για να "σέρνεται" όπως λες, νομίζω θα περάσει πολύς καιρός ακόμα για να συμβεί αυτό. Εαν μπεί για τα καλά το lolipop στη ζωή μας(και καλά:P) τότε ίσως αρχίσει να πέφτει η απόδοση μας. Αλλά μέχρι τότε θα το έχεις καταευχαριστηθεί και ίσως έχεις πάρει και το Note Pro ;)

Αυτά απο εμένα. vain
    • Ευχαριστώ φίλε iAmLiako!

Είμαι σχεδόν έτοιμος να το χτυπήσω!!!

Αλήθεια στα 250€ που το βρήκες;

Nα το παραγγείλω με την κλασσικη rom - english chinese; θα είναι ευκολότερο να περάσω απο εδώ την ελληνική;

... και γενικά τι να προσέξω κατα την παραγγελία;

κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη...
    • Διαφήμιση
    • Πληροφορίες όσον αφορά e-shops και εμπειρίες χρηστών αυτης της παρέας θα βρείς εδω => Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
      Όταν με το καλό παραλάβεις η συσκευή θα έχει μια αγγλο-κινέζικη rom που τις περισσότερες φορές είναι δυσλειτουργική. Ανάλογα με τις δυνατότητες που σου παρέχει αυτή η rom θα προχωρήσεις στην εγκατάσταση της ελληνικής.
      Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι (εφόσον κάνεις την παραγγελία απο e-shop του οδηγού) μόνο να μην έρθει η παραγγελία με courier αλλά με απλό συστημένο. Courier = τελωνείο!!!
    • Αξίζει να αγοράσω Mi3 τώρα;

Ο/H RIPorter έγραψε:

Ευχαριστώ φίλε iAmLiako!

Nα το παραγγείλω με την κλασσικη rom - english chinese; θα είναι ευκολότερο να περάσω απο εδώ την ελληνική;

Όπως σου λέει και ο bodai υπαρχουν αξιολογήσεις για τα μαγαζιά που θα σε βοηθήσουν στην επιλογή του. Η τιμή που αναφέρω είναι απο το to2c.com οπου το πήρα και εγώ..βέβαια μην περιορίζεται εκεί..ψάξε τα μαγαζιά!
      Επίσης μιλά με το vickmall.com που το θεωρώ κορυφαίο και πες τους οτι το βρήκες στο to2c στα 270 USD και να σου κάνουν match την τιμή να το πάρεις απο αυτούς!!
      Μπορεί να σου κανουν και δώρο!
      Για μένα απέφυγε το eBay. Υπάρχουν αρκετά αξιόπιστα μαγαζιά με τιμες ίδιες ή καλύτερες απο eBay.
      Σε κάθε περιπτωση διάβασε κριτικες απο το link του bodai απο πανω!!
    • ευχαριστω !!!

Εχω διαβασει το σχετικο thread και έχω σχεδόν καταλήξει σε eshop! αλλα ψάχνομαι μπας κ βρω καμια καλύτερη τιμή!

για coupons παίζει καμια πληροφορία για to2c.com?

Στην αγγλική - κινέζικη έκδοση θα έχει play store? αν δεν το έχει θα μπορέσω να έχω όλες τις εφαρμογές για να περάσω την ελληνική rom!

Aγχος.....

Στο to2c.com βλέπω ότι πολλοί που κάνουν παραγγελία γράφουν τι θέλουν και στα σχόλια (πχ να είναι root, να ελεγχθεί για προβλήματα κτλ)! Είναι αναγκαίο αυτό;;;

και κάτι άλλο μήπως ξέρετε πότε πετυχαίνω τους πωλητές στο to2c για chat;;

Συγνώμη για τον καταιγισμό των ερωτήσεων αλλά είναι η πρώτη φορά που αγοράζω απο το internet συσκευή κ πόσο μάλλον όταν θα είναι κ απο κίνα!

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην RIPorter ().

• Απ'οσο γνωρίζω όχι. Δεν το έχω ψάξει βέβαια και πολύ.
      Τώρα είναι πρωτοχρονιά για τους κινέζους οπότε υποθέτω μπορεί να παίξουν προσφορές!
      Έχε το νου σου μήπως πέσει κάτι στην αντίληψη σου. Το ίδιο θα κάνω και εγώ και αν βρω κάτι θα ενημερώσω.

Όσο για τη rom που ρωτάς, πάρτο με οποιαδήποτε..στο τέλος με την ελληνική θα καταλήξεις η οποία είναι φοβερή!
      Οπότε θα την περάσεις μόνος σου. Είναι απλό μη το φοβάσαι.

Μεγάλη προσοχή να πάρεις την WCDMA έκδοση. Η άλλη TD-SCDMA είναι για τα δίκτυα της κίνας και δε θα έχεις το 3G. Κοίτα τιμή το TD-SCDMA στο vifocal..τρομερή! αν ήταν για το WCDMA θα σου έλεγα να το πάρεις καρφωτός!!

Ο/H RIPorter έγραψε:

Στην αγγλική - κινέζικη έκδοση θα έχει play store? αν δεν το έχει θα μπορέσω να έχω όλες τις εφαρμογές για να περάσω την ελληνική rom!
      Aγχος.....

Δε χρειάζεσαι εφαρμογές για να περάσεις την ελληνική rom. Αν υπάρχει επιλογή να σου βάλουν την multilanguage βάλε αυτήν. Για ευκολία δλδ για σένα.
      Μετά περνάς την ελληνική πανεύκολα (δε χρειάζεται να αγχώνεσαι) με οδηγίες που βρίσκονται στο forum μας.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην iAmLiakos ().

• Διαφήμιση
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Ο/H RIPorter έγραψε:

Ευχαριστώ φίλε iAmLiako!

Όπως σου λέει και ο bodai υπαρχουν αξιολογήσεις για τα μαγαζιά που θα σε βοηθήσουν στην επιλογή του. Η τιμή που αναφέρω είναι απο το to2c.com οπου το πήρα και εγώ..βέβαια μην περιορίζεται εκεί..ψάξε τα μαγαζιά!
      Επίσης μιλά με το vickmall.com που το θεωρώ κορυφαίο και πες τους οτι το βρήκες στο to2c στα 270 USD και να σου κάνουν match την τιμή να το πάρεις απο αυτούς!!
      Μπορεί να σου κανουν και δώρο!
      Για μένα απέφυγε το eBay. Υπάρχουν αρκετά αξιόπιστα μαγαζιά με τιμες ίδιες ή καλύτερες απο eBay.
      Σε κάθε περιπτωση διάβασε κριτικες απο το link του bodai απο πανω!!

Παιδια οτι αποθεμα εχουν τα κινεζομαγαζα πλεον,ρωτησα φιλο μου απο Κινα
      και μου πε οτι δεν υπαρχει Xiaomi Mi3 64gb και Xiaomi Mi4 64gb στην
      επισημη σελιδα της εταιριας.Μαλλον τελειωνουν...Οποτε τωρα ειναι καλη
      περιπτωση να το παρει κανεις απο εδω:

Xiaomi M3 / Mi3 64GB Quad-core Qualcomm Snapdragon 800 (WCDMA) 2.3Ghz 2G/64G 1920x1080 13-megapixel camera 3050mAh battery -To2c.com

Με την σημερινη ισοτιμια βγαινει 240 ευρω. sniper
      Για μενα με αυτα τα χαρακτηριστικα και σε αυτη την τιμη το ΜI3 ειναι απλα Value for money...!
      Δεν παλιωνει ευκολα,εκτος και αν ειστε tech geeks και θελετε up to date συσκευες...! miffy

Με το δολαριο ομως να χει παρει τον ανηφορο δεν ειμαι αισιοδοξος ,γιατι και
      να πεσει η τιμη,θα μεινει ψηλα η ακριβοτερα λογω δολαριου...
      Μας πηρε και μας σηκωσε το κωλονομισμα.... X(
      Oπως και να χει σε λιγο καιρο θα ξαναειμαι ενεργα μαζι σας στην λατρεμενη κοινοτητα μας...!! pump
    • πολυ καλο τηλεφωνο αλλα με 1,12 διαφορα δολαριου / ευρω ... ειναι πακετο ...
      Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
    • Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ!!!

Η κοινότητα είναι φοβερή και πραγματικά βοηθάει πολύ!

Μάλλον θα την κάνω την αγορά γιατί όπως λέει και ο drillerkiller τα πράγματα με την ισοτιμία μεσοπρόθεσμα δεν φαίνεται να βοηθούν !!!
    • Ο/H RIPorter έγραψε:

Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ!!!

Η κοινότητα είναι φοβερή και πραγματικά βοηθάει πολύ!

Μάλλον θα την κάνω την αγορά γιατί όπως λέει και ο drillerkiller τα πράγματα με την ισοτιμία μεσοπρόθεσμα δεν φαίνεται να βοηθούν !!!

Σπευδε και με το καλο να παραλαβεις και να το χαρεις....! ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H drillerkiller έγραψε:

Να σε ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό. Έβαλες ισοτιμία ονομαστικής αξίας ευρώ-δολλαρίου δλδ 1.125 απ'οτι κατάλαβα για να βγεί 240 ευρώ. Υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις το φόρο μετατροπής ευρώ-δολλαρίου για να αγοράσεις σε αυτήν την τιμή? Γιατί εγώ πχ σήμερα(ονομαστική τιμή 1.135) θα αγοράσω το δολλάριο σε ισοτιμία 1.10 δλδ έχω 3.5 λεπτά κράτηση μετατροπής συναλλάγματος.
      Γενικά δλδ μου κρατάει 2% η τράπεζα (αν το έκανα με το paypal κρατάει 4% δλδ θα αγόραζα με 1.08).
      Σε ρωτάω μήπως μου διαφεύγει κάτι και πληρώνω τζάμπα τον φόρο συναλλάγματος τόσο καιρό!