Διαφήμιση

Αξίζει να αγοράσω Mi3 τώρα;

• Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Ο/H drillerkiller έγραψε:

Να σε ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό. Έβαλες ισοτιμία ονομαστικής αξίας ευρώ-δολλαρίου δλδ 1.125 απ'οτι κατάλαβα για να βγεί 240 ευρώ. Υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις το φόρο μετατροπής ευρώ-δολλαρίου για να αγοράσεις σε αυτήν την τιμή? Γιατί εγώ πχ σήμερα(ονομαστική τιμή 1.135) θα αγοράσω το δολλάριο σε ισοτιμία 1.10 δλδ έχω 3.5 λεπτά κράτηση μετατροπής συναλλάγματος.
      Γενικά δλδ μου κρατάει 2% η τράπεζα (αν το έκανα με το paypal κρατάει 4% δλδ θα αγόραζα με 1.08).
      Σε ρωτάω μήπως μου διαφεύγει κάτι και πληρώνω τζάμπα τον φόρο συναλλάγματος τόσο καιρό!

Καλημερα φιλε μου εχω βαλει την μετατροπη να την κανει η τραπεζα και οχι το paypal.Παντα κοιταω την ισοτιμια εκεινη τη στιγμη και βαζω το ακριβες ποσο.
    • Καλησπέρα παιδιά!

Αυτό που λέει ο drillerkiller είναι πολύ ενδιαφέρον!

Πως το κάνω αυτό ακριβώς; Υπάρχει κάποια επιλογή στο paypal για την μετατροπή του συναλλάγματος;;

Παρακαλώ κάποιος αν ξέρει ας απαντήσει καθώς είμαι με έτοιμος για την αγορά απο το to2c!!!!!

I am ready to push the button..........
    • Ψάχνοντας βρήκα τελικά πως μπορεί να γίνει η μετατροπή του συναλλάγματος από την τράπεζα μας (στην ουσία από την κάρτα Visa/MasterCard ) και όχι από το PayPal!!!! dance

• Ανοίγουμε το λογαριασμό μας στο PayPal
      • Πατάμε Profile και, όταν ανοίξει, επιλέγουμε My Money
      • Στην τελευταία επιλογή My preapproved payments πατάμε Update και
      • Στη νέα καρτέλα που θα ανοίξει, πατάμε Set Available Funding Sources που βρίσκεται μέσα στο πινακάκι
      • Στη νέα καρτέλα που θα ανοίξει, πατάμε Conversion Options που βρίσκεται δίπλα στον αριθμό της κάρτας και
      • Στη νέα καρτέλα που θα ανοίξει, επιλέγουμε το Bill me in the currency listed on the seller's invoice αντί του Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency που έχει by default.
      Σ’ αυτή την περίπτωση, η μετατροπή θα γίνει με την ισοτιμία των οργανισμών Visa/MasterCard που έχουν εκδόσει την κάρτα που χρησιμοποιούμε.
      (πηγή: myphone.gr)
    • Διαφήμιση
    • Οχι απλα αξιζει αλλα ειναι vfm. Το κινητο σαν συσκευη ΣΚΙΖΕΙ . Το λογισμικο ειναι απαραδεκτο εντελως μετα απο τοσους μηννες beta testing. Το ποια ειναι η συσκευη θα το δεις οταν μπει πανω επισημα cyanogen mod 11 κτλ. Πραγμα που εκανα πχ στο mi2s δεν υπαρχει συγκριση καν. Καλη η xiaomi αλλα το miui ειναι πραγματικα αναξιοπιστο στις εκδοσεις του. 'Η θα βαλεις μια εκδοση που παει καλα και εχει δοκιμαστει κανα 2 βδμαδες ή καθε φορα θα κανεις το σταυρο σου.
      Σαν συσκευη και οθονη δεν υπαρχει αντιπαλος σε αυτα τα χρηματα
    • Ο/H thanos.k έγραψε:

Οχι απλα αξιζει αλλα ειναι vfm. Το κινητο σαν συσκευη ΣΚΙΖΕΙ . Το λογισμικο ειναι απαραδεκτο εντελως μετα απο τοσους μηννες beta testing. Το ποια ειναι η συσκευη θα το δεις οταν μπει πανω επισημα cyanogen mod 11 κτλ. Πραγμα που εκανα πχ στο mi2s δεν υπαρχει συγκριση καν. Καλη η xiaomi αλλα το miui ειναι πραγματικα αναξιοπιστο στις εκδοσεις του. 'Η θα βαλεις μια εκδοση που παει καλα και εχει δοκιμαστει κανα 2 βδμαδες ή καθε φορα θα κανεις το σταυρο σου.
      Σαν συσκευη και οθονη δεν υπαρχει αντιπαλος σε αυτα τα χρηματα

Δηλαδή αυτήν την στιγμή ποια θεωρείς ότι είναι η καλύτερη / σταθερότερη Rom που υπάρχει για το Mi3 (κατά προτίμηση στα ελληνικά);
      Η cyanogen mod 11 τι είναι ακριβώς και πότε προβλέπεται να κυκλοφορήσει;
    • Ο/H RIPorter έγραψε:

Η cyanogen mod 11 τι είναι ακριβώς και πότε προβλέπεται να κυκλοφορήσει;

Η cyanogen mod είναι μια after sales rom που καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία συσκευών. Δεν εξαρτάται απο καμιά εταιρία και η ανάπτυξη της γίνεται απο ανεξάρτητους developers. Εχει γίνει βάση για ανάπτυξη πολλών διαφορετικών rom, υπάρχουν αρκετές rom αυτή με διαφορετικό όνομα που πατάνε όμως (ο πυρήνας τους δλδ) είναι cyanogen mod.
      Μια πάρα πολύ αξιόπιστη εναλλακτική της miui.
    • γεια σας και από εμένα θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις... ψάχνω για ένα κινητό μέχρι 200-250 Max κοίταξα μερικά μίλησα και με κάποιους που ξέρουν και μου είπαν ότι από τα κινέζικα μέσα στις καλύτερες μάρκες είναι η xaiomi έχει και ελληνική κοινότητα μου είπαν και έτσι σας βρήκα :) στα λεφτά που διαθέτω νομίζω to mi3 είναι το καλύτερο σωστά ? στο to2c έχει την καλύτερη τιμή από όσο είδα και είδα ότι είναι κ αξιόπιστο site
    • Διαφήμιση
    • Το χω πάρει εγώ από κει! Πολύ καλό, χτύπα το 64αρι και δεν θα το μετανιώσεις. Value for money! ;)
    • Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα!

Και εγώ από το to2c το πήρα και εδω κ 15 μέρες περίπου το έχω στα χέρια μου!

Μάλιστα θα σου πρότεινα να κάνεις και ένα μικρό παζάρι (συνήθως μέσω chat) για να σου δώσουν κανα δωράκι έξτρα κ να σου κατεβάσουν λίγο την τιμή!