Διαφήμιση

αγορα mi3 βοηθεια

• αγορα mi3 βοηθεια

καλημερα σε ολους.
      θελω να αγορασω το mi3 απο εδω Xiaomi M3 / Mi3 64GB Quad-core Qualcomm Snapdragon 800 (WCDMA) 2.3Ghz 2G/64G 1920x1080 13-megapixel camera 3050mAh battery -To2c.com.
      πρεπει να ζητησω να εχει καποια προεγκατεστημενα προγραματα για δικτυο ελλαδας??
      ποια ναυτιλια να διαλεξω για να μην πληρωσω τελωνειο?
      Freeshipping POST NL €0.00
      Select Shipping Method Singapore Post ( 15-60 Business Days ) €0.00
      EMS - Express(6-12days) €19.48
      Free Shipping ( Only for EU Warehouse ) Please not choose this option if this product not in Eu warehouse , otherwise we will ship by Singapore Post €0.00
      - See more at: Shopping Cart -To2c.com

τι εννοει Packing Box?
      να βαλω ναι η οχι?
      multi language η οχι?
      αν παραγγειλω 2 συμφερει ξεχωριστα?
      και αφου ολοκληροσω την παραγγελια μεσο paypall γραφω καποιο σχολιο στη σελιδα του paypall η στη σελιδα του σαιτ??
      οπως καταλαβατε εντελως ασχετος.
      ευχαριστω εκ των προτερων.
    • Καλημέρα,

Ο/H themhs έγραψε:

τι εννοει Packing Box?

Εννοεί να βάλουν το κουτί του τηλεφώνου ή να στο στείλουν μέσα στις γνωστές "φούσκες" (bubble-wrap). Στην περίπτωση μας θέλουμε το κουτί γιατί έχει πάνω τα stickers της XIAOMI.

Ο/H themhs έγραψε:

multi language η οχι?

Άσχετα με το ποια rom θα έχει η συσκευη όταν με το καλό έρθει θα είναι καλό να φλασάρεις την ελληνική-GTV. Ξεφορτώνεσαι πολύ σαβούρα και έχει πολλά έξτρα όπως το CWM recovery.

Ο/H themhs έγραψε:

αν παραγγειλω 2 συμφερει ξεχωριστα?

Λοιπόν θα σου απαντήσω 2 σε 1. Αν επιλέξεις NL Post ή Singapore Post (τα δωρεάν δλδ) δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αν και πάντα υπάρχει κίνδυνος να πιάσουν το πακέτο λόγω όγκου και να περάσεις τελωνείο. Για τον λόγο αυτό ΔΕΝ επιλέγεις EMS = courier = ΤΕΛΩΝΕΙΟ κατά 90%. Προσπάθησε όμως να συννενοηθείς με το to2c.com αν είναι να πληρώσεις κατιτίς παρπάνω για να είναι η αποστολή σου Registered. Θέλουμε το tracking number για να μπορείς να παρακολουθεις που είναι το πακέτο. Πρόσεξε μόνο Registered Airmail ΔΕΝ σημαίνει κούριερ. Είναι αυτό που λέμε στην Ελλάδα απλό συστημένο.

Οσον αφορά σε σημειώσεις γράψε ότι νομίζεις εσύ ή δδες περίπου τι γράφουν άλλοι χρήστες του φόρουμ. Δες αν μπορείς να αποσπάσεις κάποιο δώρο παραπάνω. Εχε υπόψιν σου ότι έχουμε μπροστά μας την κινέζικη πρωτοχρονιά. Αυτό σημαίνει καθυστέρηση στην παραλαβή του πακέτου σου γιατί εκεί δεν μιλάμε για μια μέρα αλλά για μια εβδομάδα.
    • Διαφήμιση
    • Να συμπληρώσω ότι η Κινέζικη Πρωτοχρονιά πέφτει στις 19 Φεβρουαρίου!

Σε σημερινή επικοινωνία που είχα με το Staff του to2c μου ανέφεραν οτι άνετα προλαβαίνει να φύγει απο Κίνα πρίν τις γιορτές τους κ δεν θα υπάρξει πρόβλημα έξτρα καθυστέρησης! Είδομεν.

Σήμερα ολοκλήρωσα και εγώ την παραγγελία μου από το το συγκεκριμένο κατάστημα (Xiaomi Mi3 64GB) αν κ δυσκολεύτικα να τους βρω γιατί έχουν κάνει update το site τους κ δεν έχουν live chat ακόμα! Τελικά τους πέτυχα στο skype οπότε και τα είπαμε...... :wink:

Τι θεωρείται οτι αξίζει κάποιος να παρει σαν accessory για το κινητό. (ήδη παράγγειλα το mikey)
    • Ο/H RIPorter έγραψε:

Τι θεωρείται οτι αξίζει κάποιος να παρει σαν accessory για το κινητό. (ήδη παράγγειλα το mikey)

-miBand είναι τοπ! Το έχω και το χρησιμοποιώ καθημερινά!! Για 15-20 ευρώ είναι φοβερό αξεσουάρ. Για μένα που είμαι και λίγο γκατζετάκιας είναι λατρεία. :P
      -pistons . Έχω ακούσει τα καλύτερα. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά τα έχω παραγγείλει και τα περιμένω.
    • ναι τα pistons τα παρήγγειλα γιατί έχω διαβάσει τα καλύτερα!

Με miBand τι μπορώ να πετύχω; Μπορείς να μου δώσεις μερικά παραδείγματα;;;;

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην RIPorter ().

• Ο/H RIPorter έγραψε:

ναι τα pistons τα παρήγγειλα γιατί έχω διαβάσει τα καλύτερα!

Με miBand τι μπορώ να πετύχω; Μπορείς να μου δώσεις μερικά παραδείγματα;;;;

Λοιπόνννννν:
      -Μπορείς να έχεις τα notification σου(ολα-κλησεις-μνμτα-social τα παντα) να σε ειδοποιεί με δόνηση το βραχιολάκι οπότε μπορείς να έχεις αθόρυβο το κινητό πχ και να μη χάνεις κλήσεις-μνμτα κτλ.
      -Πολύ ωραίο ξυπνητήρι!!! Ξυπνάω με τη δόνηση στο χέρι και όχι με ήχο(για μένα είναι πιο "ελαφρύ" έτσι το ξύπνημα μου).
      -Εαν είσαι αθλητικός τύπος μετράει τα βήματα σου καθώς και το τρέξιμο σου κλτ κτλ και βγάζει στατιστικά το μήνα-χρόνο που είναι ενδιαφέροντα.
      -Εαν έχεις κωδικό στη lockscreen(είτε pattern) και φοράς το βραχιολάκι τότε ξεκλειδώνει αυτόματα χωρίς να βάλεις τον κωδικό.

Αυτά γενικά!! Εαν βγεί κάτι άλλο στην πορεία είναι θέμα των developers που ασχολούνται με το band :D
      Τώρα αν είναι κάτι χρήσιμο απο αυτά για σένα πρέπει να το αποφασίσεις εσύ! Εγώ πάντως το λάτρεψα(τρόπος του λέγειν :P )

btw στο geekbuying αυτή την περίοδο έχει 14.50 ευρώ με τη χρήση του κουπονιού 0131SB. ;)
    • Διαφήμιση
    • χμμμ! ενδιαφέρον αυτό με τις αποστάσεις ειδικά αν δεν έχει σήμα/gps πχ βουνό - ορειβασία....

Ευχαριστώ iAmLiakos για το tip και το coupon code!

Όντως είναι η καλύτερη τιμή κ το χτύπησα κιόλας!!! :sniper: