Προσπάθησε άλλη μια φορά καθαρίζοντας το τζαμάκι και την οθόνη του κινητού. Χρησιμοποίησε ένα πανάκι και λίγο οινόπνευμα. Μόλις στεγνώσει καλά προσπάθησε πάλι.
tempered glass
-
-
Ο/H gripas4 έγραψε:
Προσπάθησε άλλη μια φορά καθαρίζοντας το τζαμάκι και την οθόνη του κινητού. Χρησιμοποίησε ένα πανάκι και λίγο οινόπνευμα. Μόλις στεγνώσει καλά προσπάθησε πάλι.
Παιδιά προσοχή όχι οινόπνευμα στην οθόνη μόνο με αιθυλική αλκοόλη !! ή ακόμα καλύτερα Ισοπροπυλικη αλκοόλη.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην takisfrag ().
-
και εμένα στην αρχή δεν καθόταν καλά..... γλιστρούσε το πλαστικό πάνω στην οθόνη. Μόλις όμως το καθάρισα καλά βεντουζάρισε και δεν βγαίνει.
-
-
Ο/H filthydwarf έγραψε:
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Μπορεί να έχει ζελατίνα αλλά να μην έχουν βάλει το σχετικό αυτοκόλλητο για να μπορέσεις να την τραβήξεις και να την ξεκολλήσεις.
Προσπάθησε να κολλήσεις από τη μια μεριά στη γωνία πάνω π.χ. ένα κομμάτι κολλητικής ταινίας όπως αυτό που θα έπρεπε να έχει και τράβα να δεις αν βγαίνει η ζελατίνα. Αν όχι δοκίμασε από την άλλη όψη με τον ίδιο τρόπο.Ίσως γλυτώσεις την αναμονή.! -
Βάλτο κάτω από την βρύση τίναξε τις σταγόνες και βάλτο πάνω στην οθόνη θα κόλληση σίγουρα
-
Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
Ο/H filthydwarf έγραψε:
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Μπορεί να έχει ζελατίνα αλλά να μην έχουν βάλει το σχετικό αυτοκόλλητο για να μπορέσεις να την τραβήξεις και να την ξεκολλήσεις.
Προσπάθησε να κολλήσεις από τη μια μεριά στη γωνία πάνω π.χ. ένα κομμάτι κολλητικής ταινίας όπως αυτό που θα έπρεπε να έχει και τράβα να δεις αν βγαίνει η ζελατίνα. Αν όχι δοκίμασε από την άλλη όψη με τον ίδιο τρόπο.Ίσως γλυτώσεις την αναμονή.!
τελικά έτσι ήταν. με ένα μαχαίρι κατάφερα και βρήκα την ζελατίνα... θενξ -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H gripas4 έγραψε:
Παιδιά προσοχή όχι οινόπνευμα στην οθόνη μόνο με αιθυλική αλκοόλη !! ή ακόμα καλύτερα Ισοπροπυλικη αλκοόλη.
-
πάμε 4η φορά να κάνουμε κέντα
-
Ο/H filthydwarf έγραψε:
πάμε 4η φορά να κάνουμε κέντα
Sorry...έχεις δίκιο.
Για ΚΕΝΤΑ όμως θες πέντε με 4 είναι καρέ.... -
χαχα τώρα εσύ έχεις δίκιο
-
Ο/H maxilarrys έγραψε:
Όταν λες ΟΧΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ αλλά μόνο ΑΙΘΥΛΙΚΗ ΑΛΚΟΟΛΗ...κάνεις πλάκα έτσι;;;; Ωραίο ανέκδοτο φίλος.
Φιλέ μου εγώ έδωσα μια γνώμη και απο ίδια εμπειρία επειδή έχω χαλάσει οθόνη απο οινόπνευμα σε nokia ,δεν κάνει βέβαια κόπο να ψαξεις λίγο στο internet να δεις τι γράφουν και άλλοι που έκαναν καθαρισμό με οινόπνευμα σε οθόνες και ειδικά σε iPhone απο εκεί και πέρα εγώ απλά σου είπα ενα (ανέκδοτο) δικό σου είναι το κινητό το κάνεις οτι θες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα