[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
θα ερθει fix τωρα συντομα? ειναι πραγματικα BIG pita αυτη η 7.1 και δεν με παιρνει για reset να γυρισω σε παλια.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Tanner ().
-
-
Ο/H geosoho έγραψε:
τελικα παιδια δεν θα βγει η stable για Mi4i?
Υπάρχει πρόβλημα με τις μεταφράσεις σε V6.
Oi Stable ROM που υπάρχουν τώρα είναι σχεδόν όλες σε MIUI V6.
H υποστήριξη σε μεταφράσεις της MIUI έχει σταματήσει εδώ και καιρό, και υπάρχει πρόβλημα στο Compile των ROM.
Αν έστω βρούμε λύση που να δίνει STABLE rom και όχι προβληματική, θα σας δώσουμε, διαφορετικά θα περιμένουμε να βγουν Stable σε MIUI V7. -
-
Ο/H Tanner έγραψε:
Ο/H Tanner έγραψε:
@MIUI_ART η αναζητηση με swype δεν υπαρχει πλεον, ο browser και η λειτουργια video επισης.
και επισης "ινδια"
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H fotis έγραψε:
καλησπερα!! εβαλε κανενας την 7? εντυπωσεις?
μη τη βαλεις -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
θα εχουμε καποιο φιξ τωρα κοντα? αν αλλιως ειναι πχ σε 1 μηνα αναγκαστικα θα πρεπει να παω σε hard reset γιατι το τηλεφωνο δεν παλευεται και με δυσκολευει αφανταστα στην δουλεια μου. η δεν ξερουμε ακομα...? -
καλησπερα .. εβαλα την 6,7. αν θελω να βαλω την 6,5 το κανω με τον ιδιο ακριβος τροπο?απο το upedete?γιατι το δοκιμασα ετσι και μολις ανοιξε το κινιτο καθε 30sec μου εγραφε η εφαρμογη androit δεν ανταποκρινετε!!! χρειαζετε να το κανω με καποιον αλλον τροπο? και τρομαξα και εβαλα παλι τιν 6,7 και ολλα οκ.δεν εχο και πολες γνωσεις !! εχω το xiaomi mi3...ευχαριστω
-
Αν είχες Developer ROM πριν και μετά έβαλες Stable είναι λογικό να σου έχει προβλήματα.
O μόνος τρόπος να γλυτώσεις είναι να Κάνεις factory Reset από το Recovery και να κάνεις και πάλι Flash την ROM.
Βέβαια θα πρέπει να ξαναστήσεις το τηλέφωνο από την αρχή, γιατί θα τα χάσεις όλα. -
οχι ειχα στην stable 6.5 και απλα εβαλα την 6.7.δεν εκανα κατι αλλο απλα ηθελα να γυρισω στην παλια (6,5).. η απλα να περιμενο κανα 2 μηνες να βγει κανενα νεο upteda
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0