Μια άλλη λύση είναι Fastboot mode & MiFlash (εδω επιλέγεις Flash All) & Fastboot rom και όταν τελειώσει το MiFlash το Μι4 σου θα είναι σαν μια λευκή σελίδα χαρτί. Θα βάλεις μετά την ελληνική GTV και εύχομαι να έχουν λυθεί τα όποια προβλήματα ...
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Επειδή δεν είμαι τόσο σχετικός με όλα αυτά π. Χ. (fastboot mode, flash, flash all) μήπως υπάρχει κάποιος πολύ σχετικός εδώ στην Πάτρα να κάνει αυτή την διαδικασία και αμειφθεί....??
-
Μπορώ να σε βοηθήσω εγώ,χωρίς αμοιβή φυσικά αν και θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις μόνος σου. Είναι πιο εύκολη απ'οτι φαίνεται στα "χαρτιά" η διαδικασία!
Τι προβλήματα έχεις και θέλεις να κάνεις full wipe; -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Μπορώ να σε βοηθήσω εγώ,χωρίς αμοιβή φυσικά αν και θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις μόνος σου. Είναι πιο εύκολη απ'οτι φαίνεται στα "χαρτιά" η διαδικασία!
Τι προβλήματα έχεις και θέλεις να κάνεις full wipe;
Το κινητό το έχω 2 μήνες.
1. Σε κάποια αναβάθμιση το κινητό δεν με άφηνε να κάνω προσθήκη επαφών και επεξεργασία και σε κάποια πεδία στις επαφές ενώ πατούσα οκ εκείνο έδειχνε ότι πατάει σε άλλο σημείο της οθόνης. Έχω και σχετικό βίντεο.
2. Όταν θέλησα να κάνω format στην sim, ολοκλήρωσε την διαδικασία άλλα οι επαφές ήταν ακόμα εκεί.
3. Τώρα έχει θέμα με το Mi Clound. Δεν μπορεί να συγχρονίσει μηνύματα και κλήσεις. Ενώ στο πεδίο λογαριασμός Mi/συνδεδεμένες συσκευές /Mi Phone δείχνει ότι είναι απενεργοποιημενο.
4. Και κάποια άλλα μικρό θέματα που μάλλον είναι θέμα αναβάθμισης. Σκέφτηκα λοιπόν, μετά από αρκετό ψάξιμο στο forum
, να κάνω μια 'καθαρή' εγκατάσταση με μία stable και να τελειώνω με όλα αυτά...
Αυτά έχω διαπιστώσει μέχρι ώρας....Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tsamige ().
-
Καλησπέρα σε όλους,
Εχω το redmi note 2 και στην παραπάνω διαδικασία δεν μου βγάζει την επιλογή "Install Zip from Sideload" στο recovery, παρα μόνο "install update.zip to system"
Στο Command promt μου λέει "check the confirmation dialog on your devise",
Τι κάνω???? -
Ελένη, αν έχεις όντως το Redmi Note 2, θε πρέπει για να έχεις Sideload να περάσεις το TWRP Recovery πρώτα.
Δοκίμασε αυτά που περιγράφω στο link => Πρόβλημα με Flash της Ελληνικής ROM
Και μετά μπορείς να περάσεις την Ελληνική ROM. -
Σε ευχαριστώ πολύ!
Δεν τα καταφερα βέβαια.. αλλά μπορεσα να κατεβάσω την έκδοση από το site της xaiomi και να κάνω fastroot με αυτήν και μετά μπόρεσα να κάνω update με την ελληνική.
Το κινητό είναι πολύ πιο γρήγορο πλέον και η μπαταρία, με χρήση αρκετή, μου κρατάει σίγουρα όλη την μέρα και παραπάνω.. -
καλημερα.εχω μερικες αποριες, και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη γιατι ειμαι εντελως καινουριος με το θεμα. Καταρχην πως μπορω να ελεγξω αν δουλεύει το Sideload? επιπλεον, στο μενου του recovery mode οι επιλογες που μου βγαζει ειναι διαφορετικες απο αυτες που αναφερονται στον οδηγο. τι επιλεγω για να κανω wipe all, πριν προχωρησω με εγκατασταση? οι επιλογες στο μενου "WIPE AND RESET" στο Recovery mode, ειναι : WIPE CACHE, WIPE USER DATA, WIPE SD CARD, WIPE ALL DATA. Επιπλεον, στο MAIN MENU του RECOVERY εχει και μια επιλογη Install update.zip to System One..... τι ακριβως πρεπει να κανω ?
-
Ο/H pelorth έγραψε:
καλημερα.εχω μερικες αποριες, και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη γιατι ειμαι εντελως καινουριος με το θεμα. Καταρχην πως μπορω να ελεγξω αν δουλεύει το Sideload?
Καλημέρα,
ποιά rom έχεις στην συσκευή σου και ποιο recovery? -
MIUI 66.44.44.00 (KXDCNCB) STABLE
MI-RECOVERY 2.0.1 -
Ο/H pelorth έγραψε:
MIUI 66.44.44.00 (KXDCNCB) STABLE
MI-RECOVERY 2.0.1
Βασικά θα πρέπει να έχεις TWRP recovery για νά έχεις sideload. Καλύτερα να αναβαθμίσεις την συσκευή σου ακολουθώντας αυτόν Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) τον οδηγό και φλασάροντας την ελληνική Stable => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-cancro-Stable-6-5-0-zip/ -
ευχαριστω. θα το δοκιμασω. απλα σκςφτομουν να κανω πρωτα ενα καθαρισμα για να πεταξω ολες τις αχρηστες εφαρμογες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες