Διαφήμιση

Λείπει η εφαρμογή αναβαθμισης και δεν μπορω να βαλω την ελληνικη rom

• τωρα μες στο ξημερωμα δεν θα το κανω αλλα αυριο σιγουρα.

θα κανω τωρα μερικες ερωτησεις τελευταιες και μετα παω για υπνο και αυριο με καθαρο μυαλο θα το κανω.
      λοιπον....

1)τι ειναι το ΟΤΑ UPDATER που ειπες;;;;
      2)η developer δεν εχει update manager οπως η stable;;;;
      3)τι εννοεις να στησω το κινητο απο την αρχη;;;;;δεν θα εχει τις εφαρμογες του miui kai της google οπως το playstore;;;
      4)και εσεις γιατι μου προτεινετε την stable γιατι ειναι ποιο σταθερη χωρις προβληματα;;;;
      5)αν γινει η εγκατασταση μετα το αρχειο ζιπ απο το κινητο το σβηνω;;;;
      6)ειναι ι ιδια εκδοση και στις 2 ρομ η η μια παραδειγμα ειναι windows7 kai η αλλη windows 8;;;;(xaxaxax ελπιζωψ να ηταν καλο το παραδειγμα μου)

• 1) To OTA Updater είναι μία δική μας εφαρμογή για να σου δίνει ειδοποιήσεις όταν βγάζουμε νέα ROM και να την κατεβάζει στην συσκευή σου.
      2) Και οι δύο έχουν Updater (Update manager = Αναβάθμιση) της MIUI, αλλά τον χρησιμοιποιούμε μόνο για να κάνουμε Flash τις ROM και ΟΧΙ για να λαμβάνουμε Updates
      3) ¨Ολες οι εφαρμογές της MIUI + Gapps θα μείνουν μία χαρά. Αυτές που κατέβασες εσύ θα χαθούν. Το τηλέφωνο θα γίνει όπως όταν το άνοιξες για πρώτη φορά.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • κοιταξε να δεις σημερα το πηρα στα χερια μου πρωτη φορα το εκανα φυλλο και φτερο για αρχη οποτε δεν εχω βαλει και πολλα......χαχαχαχ

μου αρεσει οτι απο αυτα που ρωταω απαντας τα μισα και απο αυτα που απαντας μου δημιουργουνται καινουρια ερωτηματα.....χαχαχαχ
      μια απορια λυνω 2 καινουριες μου ερχονται.χαχαχαχ.
      λοιπον ελπιζω να μην με παρεξηγειτε ισως και εσεις να μην μπορειτε να απαντησετε λογο μεταμεσονυχτιας ωρας παντως σας ευχαριστω που απαντατε.

και αν δεν εχει ota updater δεν μπορω να μπαινω στη σελιδα για να βλεπω με τα ματια μου αν βγηκε καινουρια εκδοση;;;;
      αν περασω την ρομ οι αυτοματες αναβαθμισεις του miui τελος ;;;;θα πρεπει να της κανω εγω με μια απο τις 2 διαδικασιες;;;;

τελικα εγω μπερδευτικα ποια απο τις 2 να βαλω stable η developer;;;;;;xaxaxaxaxaxaxax

λοιπον δεν μπορω αλλο θα παω για υπνο και θα δω τις απαντησεις σας και ξανασυζηταμε αυριο.
      καληνυχτα και ευχαριστω για τις πληροφοριες.
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα,
      τώρα ακόμα που είσαι νέος και με τόσες πολλές ερωτήσεις θα ακολουθήσεις την συμβουλή του Admin και
      1. Θα βάλεις stable έκδοση. Αυτό θα σου δώσει τον χρόνο να κατανοήσεις πολλά απο αυτά που ρωτάς καθώς και τι σου προσφέρει η developer κόντρα στον κίνδυνο να έχεις προβλήματα απο bugs
      2.Μόνο για την πρώτη φορά θα ακολουθήσεις τον οδηγό που σου πρότεινε ο Admin
      3.Μετά το πέρας του φλασαρίσματος θα έχεις προστιθέμενη λειτουργικότητα με την μορφή εφαρμογών που σε άλλες rom δεν υπάρχουν όπως πχ ο Ota_Updater και βέβαια ο Updater = Αναβάθμιση
      4.Αναβαθμίσεις απο εκείνη την στιγμή και μετά θα μπορείς να κάνεις με την χρήση του Updater κάθε φορά που θα έχεις ενημέρωση για update απο τον Ota_Updater

Τώρα για αρχή κάνε αυτά και υπάρχουμε πολλοί να σε βοηθήσουμε
    • Καλημερα.
      Εντάξει θα βάλω τη stable αλλά ακόμα είπε ο φίλος δεν έχει ota updater.
      Όταν λοιπον την βάλουν θα πηγαίνω απλα εκεί (στην εφαρμογη ota updater) και θα παταω αναβάθμιση και θα εγκαθιστά την καινούρια εκδοση της Ρομ;

Επίσεις μέχρι να μπει η εφαρμογή θα υπάρχει το miui updater; για να γλιτωνω το recovery μετά τουλάχιστον.

Και κάτι σημαντικό πριν ξεκίνησω την διαδικασία.κάνω backup απο την εφαρμογή του κινητού και μετα ακολουθώ την διαδικασία κάνοντας όλα τα βήματα; δεν πρεπει να παραλειψω κανένα έτσι δεν είναι;

Δεν θα σας κουρασω άλλο.απαντάτε σε αυτά και πάω να το κάνω.
      Πληροφοριακά το κινητό είναι φοβερό.
    • γεια σας παιδια.μολις εβαλα την stable rom.

θα σας πω τι μπου αρεσε και τι οχι.
      και μερικες αποριες που θα ηθελα την βοηθεια σας πανω σε αυτες.
      λοιπον τα ελληνικα ειναι τελεια.παντου ελληνικα επιτελους.
      εμφανιζει επιτελους την αναβαθμιση αλλα απο οτι ειδα αλλες εφαρμογες που ειχε αγκατεστημενες πηγαν στις ρυθμισεις οπως το backup.
      μεχρι να το βρω γανιασα.....χαχαχαχ

1)τωρα ενω εβαλα την stable,στις πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο,στην εκδοση miui λεει miui 3.3.0 / developer.δεν θα επρεπε στην θεση developer να γραφει stable;;;;;

2)τωρα επιτελους εχει την εφαρμογη αναβαθμισης.τωρα για να βλεπω αν εχει καινουρια εκδοση της ρομ θα το βλεπω απο την εφαρμογη αναβαθμισης απο την επιλογη που λεει ελεγχος η πρεπει να μπαινω στο site καθε τοσο για να βλεπω αν βγηκε καινουρια εκδοση;;;;(πληροφοριακα εκει που εχει την επιλογη ελεγχος λεει αναβαθμιση εβδομαδιαια αλλα εσεις μου ειπατε καθε μηνα περιπου,δεν ξερω αν πρεπει να το γραφει αυτο εκει.)

3)απο τις ρυθμισεις λειπει το μενου επιλογες για προγραμματιστες.αυτο συμβαινει λογο ρομ η ειναι λογο λειτουργικου επειδη το android πλεον ειναι 4.4.4;

4)επισεις οπτικα απο θεμα εμφανισεις κουμπιων θεματων πριν βαλω την ρομ ηταν ποιο ομορφα τα πραγματα.μπαινω στα θεματα μηπως και βρω το παλιο αλλα δεν μπορω να το βρω.ξερει κανεις πως λεγετε για να το βρω;;;;;οπως επισεις και το φοντο.
      επισεις και οταν με καλουν ειναι διαφορετικος ο τροπος απαντησης οπως επισεις και ξεκληδωματος οπως επισεις και και το κουμπι που πατουσα για να κλεισω τις ανοιχτες εφαρμογες δεν ειναι πλεων το σπιτακι αλλα αυτο με τις 3 οριζοντιες γραμμουλες.ολα αυτα ειναι λογο ρομ η λογο android που εγινε 4.4.4;;;

5)οταν πηγαινω στις ρυθμισεις εκει που λεει θεματα μου βγαζει 2 επιλογες.η μια λεει ενεργοποιηση ηχων κλησεις και η αλλη λεει προβολη των ορων χρησης.
      δεν θα επρεπε να ειχε ρυθμισεις για τα θεματα;;;;;;;ετσι πρεπει να ειναι;;;;

6)το κινητο ειναι σιγουρα ροοτ;;;;γιατι λειπει η εφαρμοφη superuser kai to rootchecker λεει οτι η συσκευη δεν ειναι root.

7)τελευταια ερωτηση.....στις ρυθμισεις οταν παω να ρυθμισω την προωθηση κλησεων η τον αποκρυψη του νουμερου μου μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει σφαλμα δικτυου η καρτας sim.αυτο απου που μπορει να προερχεται;;;;απο την ρομ η απο το δικτυο μου;;;;
    • και κατι ακομα...μολις τωρα ειδα οτι δεν μπορω να βρω τις ρυθμισεις τοποθεσιας...του gps δηλαδη στις ρυθμισεις.μηπως βρισκετε σε κανενα υπομενου;;;και αν ναι που;;;;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

και κατι ακομα...μολις τωρα ειδα οτι δεν μπορω να βρω τις ρυθμισεις τοποθεσιας...του gps δηλαδη στις ρυθμισεις.μηπως βρισκετε σε κανενα υπομενου;;;και αν ναι που;;;;

Θα κατεβάσεις την μπάρα με τα κουμπιά, θα πας στο εικονίδιο του GPS, θα το κρατήσεις πατημένο και θα σε πάει στις ρυθμίσεις του GPS.

Θα πρέπει να ξεχάσεις πολλά πράγματα από τον τρόπο που δούλευε η V5 Miui.
      Τώρα σχετικά με τις ερωτήσεις που έκανες παραπάνω....

1) Η Rom είναι Stable, αλλά επειδή ενεργοποιούμε το Root σου δείχνει πως είναι Developer. Αγνόησέ το.

2) Τώρα έχεις το δικό μας ΟΤΑ Updater, το οποίο δεν είναι ακόμη ενεργοποιημένο, και στην επόμενη Version που θα κατεβάσεις και πάλι από την σελίδα μας, θα ενεργοποιηθεί και θα σου δίνει ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέες ROMs, τις οποίες και θα κατεβάζει στην συσκευή σου.

3) Πήγαινε στις ρυθμίσεις => σχετικά με το τηλέφωνο και κάνε 7 διαδοχικά χτυπήματα πάνω εκεί που λέει Έκδοση MIUI. Θα σου ανοίξει το μενού για προγραμματιστές.

4) Πατώντας το αριστερό κουμπί τώρα σου ανοίγει ο Τask Manager. Αν το πατήσεις παρατεταμένα σε κάποια εφαρμογή, θα σου βγάλει τις ρυθμίσεις της εφαρμογής που τρέχεις. Έτσι δουλεύει τώρα στην V6 και θα πρέπει να συνηθίσεις γιατί η παλιά V5 πέθανε για πάντα .

5) Τα θέματα πλέον θα τα δουλεύεις από το εικονίδιο της οθόνης Θέματα και πρέπει και αυτό να το συνηθίσεις.

6) Είναι Root αλλά δουλεύει κάπως διαφορετικά τώρα. Πρέπει κάποια εφαρμογή να ζητήσει Root δικαιώματα. Μετά πας στην εφαρμογή Κέντρο Ασφαλείας => Δικαιώματα => Προνόμια Root και θα βρεις την εφαρμογή που ζήτησε δικαιώματα Root. Ενεργοποιείς τον διακόπτη δίπλα της και απαντάς Ναι στις ερωτήσεις, και έχει root δικαιώματα η εφαρμογή σου.

7) Είναι θέμα δικαιωμάτων του παρόχου σου (δικτύου) και όχι της ROM...

Ελπίζω να κατάλαβες πως η MIUI V6 είναι μονόδρομος, και θα πρέπει σιγά - σιγά να την συνηθίσεις, και ελπίζω κάποια στιγμή αυτό τον βομβαρδισμό των ερωτήσεων που μας κάνεις κάθε τόσο, να μειωθούν στο ελάχιστο... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • 1)το καταλαβα.
      2)εδω καταλαβα οτι θα κανω μια ακομη φορα αναβαθμιση απο την σελιδα και μετα αυτοματα απο το κινητο.καλα καταλαβα;;;;;
      και ποτε θα βγει η επομενη εκδοση ωστε να την κατεβασω απο την σελιδα;;;;
      3 και 4)επισεις τα καταλαβα
      5)δηλαδη αυτο απο τις ρυθμισεις ειναι λαθος φτιαγμενο και βγαζει αλλες ρυθμισεις εκει τωρα;;;
      6)ναι το καταλαβα και το root checher το εκανα οπως μου ειπες και τωρα δειχνει οτι ειναι ροοτ.καλυτερο μου φαινεται.
      7)οκ καταλαβα,απο βδομαδα θα παω μια βολτα στον παροχο μου......

και τωρα κατι που ρωτησα πριν και δεν απαντηθηκε....
      τα γραφικα που αλλαξαν λιγο παραδειγμα οταν απαντας τηλεφωνο η απο τον task manager ειναι απο την ρομ η ειναι απο την εκδοση του android;;;;

θεματα και φοντα δεν εχει τα ιδια;;;πρεπει να κατεβασω μερικα που μου αρεσουν ετσι;;;

και κατι σημαντικο για να μην κανω καμια πατατα.....εχει μια εφαρμογη που λεει mywifi.τι κανει αυτη;;;;

και κατι ακομα πολυ σημαντικο...μολις βγει η καινουρια εκδοση και την κανω αναβαθμιση,οι εφαρμογες που εχω βαλει εγω θα χαθουν η θα παραμεινουν;;;;;

αυτα ειναι τα τελευταια που θελω να ρωτησω προς το παρον τουλαχιστον.
      περιμενω τις απαντησεις σας.ευχαριστω.
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

5)δηλαδη αυτο απο τις ρυθμισεις ειναι λαθος φτιαγμενο και βγαζει αλλες ρυθμισεις εκει τωρα;;;

Οχι δεν έχει κανένα λάθος. Η διαχείριση των θεμάτων πλέον γίνεται απο εκεί και μόνο εκεί. Αν θέλεις δλδ ενα καινούργιο θέμα θα πας απο κει να το ψάξεις και να το εγκαταστήσεις.

Ο/H blackm76 έγραψε:

τα γραφικα που αλλαξαν λιγο παραδειγμα οταν απαντας τηλεφωνο η απο τον task manager ειναι απο την ρομ η ειναι απο την εκδοση του android;;;;

Σωστά

Ο/H blackm76 έγραψε:

και κατι ακομα πολυ σημαντικο...μολις βγει η καινουρια εκδοση και την κανω αναβαθμιση,οι εφαρμογες που εχω βαλει εγω θα χαθουν η θα παραμεινουν;;;;

Αν και εφόσον κάνεις αναβάθμιση χρησιμοποιώντας το Αναβάθμιση της rom τότε δεν θα χαθεί τίποτα.

Ο/H blackm76 έγραψε:

αυτα ειναι τα τελευταια που θελω να ρωτησω προς το παρον τουλαχιστον.

Καλό θα είναι να ξέρεις ότι αυτό το φόρουμ είναι μια μεγάλη πηγή πληροφοριών. Πολλά απαντούνται άμεσα ή έμεσα σε ερωτήσεις άλλων χρηστών.

• Ο/H blackm76 έγραψε:

τα γραφικα που αλλαξαν λιγο παραδειγμα οταν απαντας τηλεφωνο η απο τον
      task manager ειναι απο την ρομ η ειναι απο την εκδοση του android;;;;

Σωστά

το σωστα παει στην ρομ η στο android;;;
    • Διαφήμιση