καλησπέρα εγκατέστησα την εφαρμογη Nova go και οταν επιλέγω κάποιο live καναλι η καποια ταινια ,εμφανιζεται μηνυμα "υπηρεσία μη διαθέσιμη ".Ξερει καποιος γιατι συμβαίνει αυτο..?Εχει να κανει με το αν ειναι ροοτ η οχι η συσκευη .Ευχαριστω
nova Go -Service is Unavailable
-
-
Σε συσκευές με Root δεν τρέχει το Novα Go.
Eκτός αυτού έχουν στην λίστα τους μόνο συγκεκριμένες συσκευές, που το υποστηρίζουν. -
-
-
Θες να είσαι λίγο πιο αναλυτικός? Μόνο με stable rom θα παίξει? Ποια είναι η διαδικασία για να το κάνω να παίξει? Ευχαριστώ, και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, είμαι ψηλοασχετος
-
Κοίτα, υπάρχουν 2 εμπόδια.
1) Root που έχουμε βάλει ακόμη και στις Stable ROMs.
2) Λίστα εγκεκριμένων συσκευών.
Δηλαδή το Nova GO διαβάζει το δηλωμένο όνομα της συσκευής, και δεν αφήνει να τρέξει αν δεν βρει αυτό το όνομα στην δική τους λίστα.
Με λίγα λόγια, για να τρέξει το Nova Go στην συσκευή σου θα πρέπει να φτιάξουμε ειδική ROM.
Εχουν ρίξει μπινελίκια πάρα πολύς κόσμος στην FOrthent - Nova για την χαζομάρα που τους δέρνει, χωρίς αποτέλεσμα ακόμη. -
εγω σε 5 συσκευες εχω κανει οτι λεει εδω
Δωρεάν Nova GO 3/8-20/8 με την Real News - Σελίδα 4 - Προσφορές - Insomnia.gr - Σελίδα 4
στο ποστ #54 και μερα #59
εχω δει κανονικα πολλους αγονες οποτε οποιος θελει δοκιμαζει -
Στο δικο μου δεν παιζει με το Hide my root
Δοκιμασα το RootCloak αλλα μεσα στις διαθεσιμες εφαρμογες δεν μπορω να βρω το novago μαλλον το εχει με αλλη ονομασια για να απενεργοποιησω το root να φαινεται.
Τελικα βρηκα λυση ... αλλα βρεθηκε νεο προβλημα
ως εφαρμογη με ροοτ μπορει να παιξει αλλα δεν λειτουργει στο mi4 ...
" Playback for this video is not supported on the current device"Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην prekasg ().
-
Ο/H prekasg έγραψε:
Στο δικο μου δεν παιζει με το Hide my root
Δοκιμασα το RootCloak αλλα μεσα στις διαθεσιμες εφαρμογες δεν μπορω να βρω το novago μαλλον το εχει με αλλη ονομασια για να απενεργοποιησω το root να φαινεται.
Τελικα βρηκα λυση ... αλλα βρεθηκε νεο προβλημα
ως εφαρμογη με ροοτ μπορει να παιξει αλλα δεν λειτουργει στο mi4 ...
" Playback for this video is not supported on the current device"
Το ίδιο ισχύει και για το αντίστοιχο ΟΤΕ TV GΟ......"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
-
Έχω μια παλιότερη εκδοση της εφαρμογής novago που παιζει και το mi3 και στο mipad με gtv developer ROM. Προσοχή μην κάνετε όμως update. Που μπορω να στείλω το αρχείο .apk ώστε να το κατεβάσει οποίος ενδιαφέρεται;
Sent from my MI PAD using Tapatalk -
Πόσα MB είναι ?
Δοκίμασε να το μετονομάσεις σε .zip και βάλτο ως συννημένο σε ένα νέο σου μήνυμα.
Βέβαια υπάρχει περιορισμός μεγέθους στα συννημένα και ίσως θα πρέπει να το βάλεις σε κανένα εξωτερικό host.