Διαφήμιση

SOS ΕΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ & ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ

• Ο/H giannisag έγραψε:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ..........................
      ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!
      μηπως εχετε κανει calibration battery με καποιο app απο play store ??????????
      παιζει και αυτο γιατι το ιδιο ειχα παθει και εγω με ενα αλλο κινητο.....ειχα κανει calibration και μετα δεν μου φορτιζε καν και αναγαστικα να φορτισω με μεγαλυτερης τασης φορτιστη και ετσι ξανα ηρθε στα ισια του και αρχισε να φορτιζει ξανα και με τον δικο του φορτιστη!!!!!!!!!!

Όντως το είχα κάνει παλιότερα calibration, αλλά μήνες πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα. Εσένα σου παρουσιάστηκε κατευθείαν;
    • Ο/H mike-doc έγραψε:

Ο/H giannisag έγραψε:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ..........................
      ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!
      μηπως εχετε κανει calibration battery με καποιο app απο play store ??????????
      παιζει και αυτο γιατι το ιδιο ειχα παθει και εγω με ενα αλλο κινητο.....ειχα κανει calibration και μετα δεν μου φορτιζε καν και αναγαστικα να φορτισω με μεγαλυτερης τασης φορτιστη και ετσι ξανα ηρθε στα ισια του και αρχισε να φορτιζει ξανα και με τον δικο του φορτιστη!!!!!!!!!!

Όντως το είχα κάνει παλιότερα calibration, αλλά μήνες πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα. Εσένα σου παρουσιάστηκε κατευθείαν;

την μια φορα κατευθειαν και αλλη φορα μετα απο 2-3 φορτισεις!!!

" Γεωπόνος”

• Τελικά τι έκανες με το πρόβλημα σου; Γιατί έχω και γω ακριβώς το ίδιο τώρα και είδα ότι είσαι και από Βόλο. Το πήγες εδώ σε κάποιο κατάστημα;
    • Διαφήμιση