Καλημέρα σε όλους. Μόλις πριν 3 ημέρες παρέλαβα το Xiaomi Rermi 2 και αφού τελείωσα με αναβαθμίσεις κ.τ.λ. ακολουθώντας τους πολύ χρήσιμους οδηγούς του site προσπάθησα να συνδεθώ στο WiFi του σπιτιού μου και ενώ το αναγνωρίζει, βάζω το σωστό κωδικό αλλά δεν συνδέεται. Δεν είναι θέμα του δικτύου του σπιτιού σίγουρα.Μήπως δεν έχω ρυθμίσει κάτι σωστά στο Redmi 2 ???Επίσης βάζω το κινητό φίλου να δουλέψει σαν Hotspot και ούτε καν το βλέπει, όταν το παλίο μου κινητό ένα HTC το αναγνώρισε αμέσως.Έχετε καμία ιδέα τί πρέπει να αλλάξω???
redmi 2
-
-
-
Επίσης το Wi-Fi Hotspot γιατί δεν τα βλέπει ??? Ούτε από φίλου από Cubot X6 ούτε από HTC Aspire. Επίσης μόλις σβήσει η οθόνη και κλειδώσει το κινητό κόβεται η σύνδεση. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό ??? Πατάω πάνω στο δίκτυο που θέλω να συνδεθεί και ενώ λέει συνδεδεμένο μετά από 2 με 3 δευτερόλεπτα με πετάει.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην afados76 ().
-
Επίσης όταν συνδέεται φαίνεται ότι δεν μπορεί να πάρει από κανένα IP και με πετάει έξω κατευθείαν. Κοίταξα το security και δεν γίνεται τίποτε. Μέχρι και σε ανοιχτό δίκτυο το έβαλα να συνδεθεί και ενώ αρχικά φαίνεται να συνδέεται μετά με πετάει έξω. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω ενεργοποίηση ???
-
Για κλείσε το Settings/WiFi/Avoid Poor Connections
Sent from my HM 1SW using Tapatalk -
Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτε.
-
παιδια καλησπερα,
δεν ξερω εαν ειναι το σωστο σημειο αλλα σημερα απεκτησα αλλο ενα redmi 2gb tdd-lte HM2014813 ( εχω βεβαια αλλο ενα αλλα δεν θυμαμαι την διαδικασια που ειχα κανει) κ αρχικα ηρθε με version MIUI 5.5.8|BETA εκανε μονο του update σε version MIUI 5.5.8|DEVELOPER κ τελος μετα και απο 2ο update & reboot κατεληξε σε version MIUI 5.6.18|Developer..βεβαια ολα αυτα εγιναν επειδη ειχα ανοιξει το wifi κ το συνδεσα το ιντερνετ..δεν ξερω εαν εχω κανει βλακεια δειχνει να εχει ελληνικα δεν δοκιμασα να βαλω καρτες sim ακομα..ειμαι της γνωμης να βαλω ρομ ελληνικη οπως αυτην που εχω κ εxω στο δικο μου redmi2 την τελευταια που εβγαλαν τα παιδια gtv 6.3.31..με ποοιο τροπο μπορω να βαλω την ελληνικη?? μπορει καποιοσ να βοηθησει? ευχαριστω εκ των προτερωνlive every day as it was the last day of your life!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0