καλησπερα σε ολους θελω να πω ενα προβλημα που εχω με το κινητο μου mi3.προσπαθω να το κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δηλαδη ετσι οπως ηταν οταν το επιασα πρωτη φορα στα χερια μου.το κινητο ανοιγει κανονικα αλλα δεν σβηνονται απο μεσα οι φωτογραφιες και αρχεια απο εφαρμογες που ειχα πριν στο κινητο.μπορει να με πει καποιος που γνωριζει τι ακριβως πρεπει να κανω γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη.το κινητο εχει 2 partition και εγω εχω τωρα και στα 2 την 5.2.27.ευχαριστω πολυ παιδια.
επαναφορα εργοσασιακων ρυθμισεων
-
-
Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Αντίγραφα & Επαναφορά => Επαναφορά Εργοστασιακών ρυθμίσεων
Χτυπάς μία φορά στα Προσωπικά Δεδομένα
Ανοίγεις τους διακόπτες Διαγραφή δεδομένων & Διαγραφή εσωτερικού χώρου
Πατάς κάτω- κάτω στο στρόγγυλο κουμπάκι που λέει επαναφορά τηλεφώνου και το αφήνεις να ολοκληρώσει τις εργασίες.
Επειδή προφανώς μετά δεν θα έχεις πληκτρολόγιο αφού όλα τα πληκτρολόγια είναι στις εφαρμογές χρήστη, θα πρέπει να συνδέσεις την συσκευή σου στο PC, μετά το Reboot στην MIUI, να βάλεις στην συσκευή σου μία τελευταία GTV ROM, και να κάνεις Flash από τον Updater της MIUI... -
Αυτο κανω και δεν σβηνει τιποτα αρχεια και εικονες υπαρχουν στο κινητο.
-
Γεια σας,
έκανα επαναφορά ρυθμίσεων με wipe data και όντως έκανε φορμάτ το κινητό μου (Redmi Note 4G). Όμως επειδή δεν καθάρισε και την κάρτα SD προσπάθησα και με τον παραπάνω τρόπο που προτείνετε. Το κινητό μου δειχνει το λογότυπο της MI αλλά δεν προχωράει περισσότερο. Μπορώ να μπω στο μενού με Power+Volume Up αλλά και στο fastboot με Power+Volume Down. Δοκίμασα διάφορα από αυτά τα μενού αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα παιδιά να με σώσετε; -
Ο/H mikekastam έγραψε:
Γεια σας,
έκανα επαναφορά ρυθμίσεων με wipe data και όντως έκανε φορμάτ το κινητό μου (Redmi Note 4G). Όμως επειδή δεν καθάρισε και την κάρτα SD προσπάθησα και με τον παραπάνω τρόπο που προτείνετε. Το κινητό μου δειχνει το λογότυπο της MI αλλά δεν προχωράει περισσότερο. Μπορώ να μπω στο μενού με Power+Volume Up αλλά και στο fastboot με Power+Volume Down. Δοκίμασα διάφορα από αυτά τα μενού αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα παιδιά να με σώσετε;
Συνδεσε την συσκευή σου στον υπολογιστή σου και αντέγραψε την ελληνική rom στην SD σου και φλάσαρε απο το recovery.. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H mikekastam έγραψε:
Γεια σας,
έκανα επαναφορά ρυθμίσεων με wipe data και όντως έκανε φορμάτ το κινητό μου (Redmi Note 4G). Όμως επειδή δεν καθάρισε και την κάρτα SD προσπάθησα και με τον παραπάνω τρόπο που προτείνετε. Το κινητό μου δειχνει το λογότυπο της MI αλλά δεν προχωράει περισσότερο. Μπορώ να μπω στο μενού με Power+Volume Up αλλά και στο fastboot με Power+Volume Down. Δοκίμασα διάφορα από αυτά τα μενού αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα παιδιά να με σώσετε;
Συνδεσε την συσκευή σου στον υπολογιστή σου και αντέγραψε την ελληνική rom στην SD σου και φλάσαρε απο το recovery..
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση. Έπιασε... Με έσωσες φίλε.. Ευχαριστώ πολύ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0