Κάτι περίεργο συμβαίνει με το Dual boot , σήμερα σε μια προσπάθεια να βάλω wsm-tools ώστε να ξεχωρίσω το main volume από το notifications volume έκανα και έπαθα τα εξής:
- Reboot to recovery
- Set active system 2
- Format , wipe cache , dalvik
- Install zip
- Reboot
- Install WSM -> Instal Xposed FW -> Reboot
Το πρόγραμμα δεν δούλεψε οπότε λέω "σκασίλα μου, έχουμε dual boot εργαλείο"
- Reboot to recovery (Απο το updater)
- Set active system 1
- Reboot
KAI ΑΜΑΝ , αρχίζει το κλάμα!
ΔΕΝ φαίνεται να υπήρχε διάκριση μεταξύ των 2 , μετά το reboot ξαναμπήκε στο ίδιο λειτουργικό που πριν 10 λεπτά είχα εγκαταστήσει με την παραπάνω διαδικασία. Ε λέω, βλακεία έκανες βρε, δεν έκανες active to system 1. Ξανά reboot to recovery και πάμε , αμ δε, το system 1 ήταν active. Αντε το ξαναρίχνω στη βλακεία μου και λέω μπερδεψες τα 1-2 , κάνω active to 2 και reboot. ΠΑΛΙ τα ίδια , στο ίδιο σύστημα με βάζει. Οσες φορές και να κάνω την εναλλαγή , πάντα στο ίδιο σύστημα με βάζει.
Εχω κάνει κάποια βλακεία με τα wsm tools? Πως μπορώ να επαναφέρω το τηλέφωνο ώστε να παίζουν σωστα τα system 1-2;
- Reboot to recovery
- Set active system 2
- Format , wipe cache , dalvik
- Install zip
- Reboot
- Install WSM -> Instal Xposed FW -> Reboot
Το πρόγραμμα δεν δούλεψε οπότε λέω "σκασίλα μου, έχουμε dual boot εργαλείο"
- Reboot to recovery (Απο το updater)
- Set active system 1
- Reboot
KAI ΑΜΑΝ , αρχίζει το κλάμα!
ΔΕΝ φαίνεται να υπήρχε διάκριση μεταξύ των 2 , μετά το reboot ξαναμπήκε στο ίδιο λειτουργικό που πριν 10 λεπτά είχα εγκαταστήσει με την παραπάνω διαδικασία. Ε λέω, βλακεία έκανες βρε, δεν έκανες active to system 1. Ξανά reboot to recovery και πάμε , αμ δε, το system 1 ήταν active. Αντε το ξαναρίχνω στη βλακεία μου και λέω μπερδεψες τα 1-2 , κάνω active to 2 και reboot. ΠΑΛΙ τα ίδια , στο ίδιο σύστημα με βάζει. Οσες φορές και να κάνω την εναλλαγή , πάντα στο ίδιο σύστημα με βάζει.
Εχω κάνει κάποια βλακεία με τα wsm tools? Πως μπορώ να επαναφέρω το τηλέφωνο ώστε να παίζουν σωστα τα system 1-2;