Xiaomi Redmi 2
-
-
Με το καλό. Θήκη, ζελατίνα οθόνης, φορτιστή αυτοκινήτου συνήθως τα δίνουν και σαν δώρα τα διάφορα μαγαζιά. Από εκεί και πέρα, μπορείς να τα συνδιάσεις με τα Xiaomi Pistons ver 2 σαν ακουστικά που είναι ότι το καλύτερο.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Εγώ το παρήγγειλα απο την προηγούμενη εβδομάδα και το περιμένω. Ζήτησα σαν δώρο απο το vickmall αντι για την απλή ζελατίνα να μου δώσουν μια tempered glass δεν ξέρω τι έβαλε τελικά μαζι έχει και μια θήκη σιλικόνης. Παρήγγειλα απο το ebay μια θήκη δερματίνης Magnetic PU Leather Flip Wallet Case Cover Credict ID Card Stand for Cell Phone | eBay και τα ακουστικά piston 2 της χιαομι που τα βρήκα προσφορά απο το μ
ibuygoo. -
-
Υπάρχει υποστήριξη απο εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…egory/504-Xiaomi-RedMi-2/ εγώ την κατέβασα κιόλα. Εαν μεχρι να έρθει το δικό μου βγεί καινούργια θα την διαγράψω αλλιώς θα περάσω αυτή. Περισσότερα μόλις παραλάβω......
-
Ξέρεις τι προδιαγραφές έχει το tempered glass?
-
¨Οχι δεν το γνωρίζω. Αλλα επειδή μου το έκαναν δώρο κάποιο απλό φθηνό θα είναι
-
Το έχω βάλει κι εγώ στο μάτι αλλά ψάχνω την έκδοση των 2gb ram, 16gb internal και σε ροζ.. Το έχετε δει πουθενά;
-
Σα να το είδα στο MiniDeal.netΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά κάτι μου λέει να περιμένω. Αν παρατηρήσεις τον πίνακα τον δικό τους γράφει 2gb ram και 16internal ενώ στα screenshot έχει 1 και 8. Wholesale Xiaomi REDMI 2 SMARTPHONE free shipping
-
Μίλα μαζί τους online και κανόνισε το. Είναι αξιόπιστοι μέχρι τώρα τουλαχιστον.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μουΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες