Ποιο είναι το καλύτερο GPS πρόγραμμα?
-
-
που μπορω να βρω οδηγιες για το πως να βαλω το igo στο 3προ ?
-
Τελευταία το here μου κολλάει όταν πάω να κάνω πλοήγηση και κατσλήγω στο Navigon, που αν και παλιά έκδοση, είναι εγγύηση.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H Dimos13 έγραψε:
που μπορω να βρω οδηγιες για το πως να βαλω το igo στο 3προ ?
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Doctor το here εχει κανει αναβαθμιση με νεο ονομα δεν ξερω αν το εχεις κατεβασει το δικο μου λειτουργει κανονικα
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
-
Ο/H Pantak έγραψε:
Doctor το here εχει κανει αναβαθμιση με νεο ονομα δεν ξερω αν το εχεις κατεβασει το δικο μου λειτουργει κανονικα
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Εγώ έχω περάσει από ένα σκασμό προγράμματα πλοήγησης.
Το here πολυ με βόλεψε. Και δώρεαν και αξιόπιστο κι ενημερωμένο σε πολυ μεγάλο βαθμό για να μη πω απόλυτο.
Ειδικά τώρα που κάτι πήρε το αυτι μου πως το πήραν κι αυτοκινητοβιομηχανιες για να το ενσωματωσουν στα αυτοκινητα τους θα γινει ακομα καλυτερο και με μεγαλύτερη βάση δεσομένων.
Even dead i will fight. -
doctor καλησπερα Ασε απο data 4G μονο στα λογια συναγωνιζοντε Ναυπακτο και περιξ περιοχες με WIND σερνεται οταν δεν βγαζει Ε
χαχαχαχαχαχαχ κατα τα αλλα διαφημιζουν καλυψη
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
-
Είπαμε...... για data μονο cosmote.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
igo primo! και εαν ψαχνω καμια καφετερια ανοιγω που κ που το google mapsnokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7
-
sygic ψηφίζω αγορασμένο βέβαια.. πολύ δυνατό....
-
Μαλλον δεν είχες ποτέ iGo.
Το igo εφόσον του περάσεις και το κουστούμι μαζί με τις ρυθμίσεις του doupas και βάλεις και sVox, για text to speech, μόνο καφέ που δεν σου κάνει στην πλοήγηση.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0