Xiaomi Mi-4 πρόβλημα με λογισμικό
-
-
Καλημέρα,
θα χρειαστείς Η/Υ που να "βλέπει" την συσκευή σου για να την επαναφέρεις, εκτός και αν έχεις κάποια rom στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής οπότε ίσως να μπορείς να φλασάρεις απο το recovery.
H πειραγμένη rom είναι ελληνική ή η rom με την οποία ήρθε η συσκευή? -
Είναι όπως ήρθε η συσκευή.Ο υπολογιστής δεν μου αναγνωρίζει την εσωτερική μνήμη.
-
Ανάλογα με ποιό λειτουργικό έχει ο Η/Υ σου θα πρέπει να βάλεις τους ανάλογους USB drivers για να δει ο Η/Υ σου την εσωτερική μνήμη της συσκευής σαν αποθηκευτικό χώρο.
Στον οδηγό αυτό => Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery) στο βήμα 2 υπάρχουν drivers αν δεν κάνω λάθος.. -
Φίλε μου σ ευχαριστώ για την απάντηση αλλά έκανα recovery και επέλεξα το system 2 και ξαναφόρτωσε με τις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Αν ξέρεις γιατί έχει 2 systems και πως κρατάω μόνο το ένα μήπως μπορείς να μου απαντήσεις!
-
Ετσι είναι απο την κατασκευή του όπως και το Mi-3W. Αν θέλεις να σβήσεις το ένα Active είναι μια διαδικασία που καλύτερα θα ήταν να γίνει με συνδεση με Η/Υ αλλά δεν βλέπω τι θα κερδίσεις να σβήσεις το ένα active partition.
-
Δεν πιάνει κάποιο επιπλέον χώρο το partition? Μπορώ να δημιουργήσω άλλο?
-
Ναι πιάνει αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι σβήνοντας το δεν θα κάνει ζημιά στο λειτουργικό
Στην ουσία μπορεί να μην κερδίζεις κάτι σημαντικό..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0