Δοκιμασε fastboot μόνο με τροφοδοτικό, χωρίς μπαταρία. Μήπως..
Πρόβλημα με xiaomi mi3w!!
-
-
Ο/H kaligoulas78 έγραψε:
Μόλις το έκανα με fast boot και ανοίγει για 2 λεπτά, μετά πετάει μηνύματα και πάλι επανεκκίνηση. Δε βλέπω προκοπή. Τώρα είναι χειρότερα.
Τότε, η τελευταία σου ελπίδα είναι με download mode (χωρίς μπαταρία) κοίτα τα link που σου έδωσα. -
Χαιρετώ. Δε θυμάμαι τι του έκανα εχθες το βράδυ (είναι και τα τσίπουρα) αλλά το βρήκα πριν λίγο σε αυτή τη κατάσταση. Τώρα είναι κομπλέ.
-
-
Τι έκανες εκεί ρε τρελέ?! αχαχαχα!
Είναι ολόκληρο το κινητό αυτό που βλέπουμε;
Ελπίζω μαζί με mi3 να είχες και καμια μπριζολίτσα δίπλα...! -
Μία φώτο με τα βολτ της μπαταρίας. 4,20 λέει. Το κινητό όμως δεν .Για MALO κανενας ή μονο DC και CIBO - CIBO αντε και στα καλα χάντρες;
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Vstromakias ().
-
Μετά απο 3 βδομάδες τελικά δεν κατάφερα να κάνω κάτι στο κινητό για να το επαναφέρω και αναγκαστικά να το πάω σε ενα σέρβις κινητών που αναλαμβάνει και κινέζικα κινητα! Η αρχική διάγνωση ήταν οτι δεν είχε εγκατασταθεί σωστά η ρομ.Χτες όμως αναγκαστικά να παω απο κει για να μαθω νέα για τα κινητό μου, καθως δεν είχα ενημέρωση απο τους ίδιους. Τελικά μου είπαν οτι παρουσίασε βλάβη στον επεξεργαστή! Τι κάνουμε τώρα;;;;
-
Μια γνώμη, μια βοήθεια;;; Ευχαριστώ!!
-
-
Ο τεχνικός με διαβεβαίωσε οτι απο δική του μεριά δεν θα φαίνεται οτι έχει παρέμβει ξένο χέρι στο κινητό! Απο την άλλη όμως αν το στείλω πίσω στην Κίνα μετά απο συνεννόηση με τον ίδιο τον πωλητή αυτος θα με καλύψει ή θα κάνει τον Κινέζο και θα χρειαστεί να περιμένω άλλους δυο μήνες τζάμπα; ;
-
Επειδή το πέρασα σίγουρα θα έχεις καθυστέρηση, σίγουρα έξοδα αποστολής και 95% σίγουρα έξοδα επισκευής. Ξεκαθάρισε το με τον πωλητή πρίν πάρεις την όποια απόφαση..
-
Θα βγάλω άκρη ή άλλα θα μου πουν και άλλα θα κάνουν στην τελική;; Απο vickmall το να είχα πάρει!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες