Διαφήμιση

Καλωσορίσουμε το HonorBuy.com ως επίσημη παρουσία στην κοινότητά μας.

• Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H tzourass έγραψε:

Α κατάλαβα.... Θα στα χρεώνει μετά που πας να παραγγείλεις... Κλασικοί Κινέζοι.. Όσο για Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση.. Vickmall δαγκωτό και μάλιστα μου είπε η selina ότι μπορεί να μου περάσει και την ελληνική ρομ πριν το στείλει. Απλά δεν έχω Λίνκ να της δώσω επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη εδώ στη σελίδα. Όποιος το χει να μου πει και ποια ρομ, είμαι ευγνώμων παιδιά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
      Δεν χρειάζεται να τους πεις κάτι εξειδικευμένο... ξέρουν τι πρέπει να βάλουν. Διάλεξε εσύ το κινητό και πες της να βάλει δική μας ROM :)
      Ok! Σε ευχαριστώ πολύ.
    • Καλησπερα σε όλους.Την περασμένη Παρασκευή παρηγγειλα το Redmi 3 pro απο αποθήκη στην Ευρωπη και την ερχόμενη Τρίτη το μεσημέρι ήταν στο σπίτι μου.Το συνολικό κόστος 177€ .Από Ιταλια το έστειλαν ,βλέποντας τη διαδρομή στη DHL.Ο χρόνος παράδοσης πραγματικά είναι πολύ καλός για το shipping που πληρωνεις.
    • Παιδιά καλησπέρα. Επειδή και εγώ βλέπω καλά τα πράγματα σχετικά με το Honorbuy, χωρίς βέβαια να έχω εμπειρία από το site, λέω να αγοράσω το Redmi Note 4 με Snapdragon 625 από εκεί που το έχει κοντά στα 190€ αυτό τον καιρό. Μια ερώτηση. Επειδή δεν έχω θέμα αν θα είναι το μενού στα ελληνικά ή στα αγγλικά, υπάρχει κάποια διαφορά στο αν θα μου το στείλουν με ευρωπαϊκή ή ελληνική ROM; Μήπως με την ευρωπαϊκή θα έχω λιγότερο "μπλέξιμο";
    • Διαφήμιση