help info για xiaomi redmi note snapdragon 400
-
-
Ο/H 6adriano7 έγραψε:
παιδια μπορω να κανω update του supersu?η'
Στην miui δεν υπάρχει το supersu, τουλάχιστον με την υλοποίηση που συναντάται σε διάφορες cm συμβατές rom. H miui έχει τον δικό της διαχειριστή δικαιωμάτων (root manager - permissions manager) τον οποίο ενεργοποιείς και δίνεις δικαιώματα σε εφαρμογές που το απαιτούν. -
Ο/H 6adriano7 έγραψε:
παιδια μπορω να κανω update του supersu?η' θα βρω το μπελα μου?γιατι θελω να κανω?γιατι εχω κολλησει σε διαφορες δαστηριοτητες σχετικα βασικες και ενας τεχνικος μου το προτεινε μηπως μου ανοιχτουν επιλογες.
Αν θυμάμαι καλά το update του supersu γίνεται με φλασάρισμα της νέας έκδοσης μέσω recovery. ΥΠΑΡΧΕΙ πιθανότητα να μην λειτουργεί σωστά και να τα κάνεις όλα σκ@τ@ οπότε δε θα το πρότεινα. Τι πρόβλημα έχεις και θέλεις το supersu που δε μπορείς να το κάνεις διαφορετικά;; -
Ο/H 6adriano7 έγραψε:
παιδια μπορω να κανω update του supersu?η' θα βρω το μπελα μου?γιατι θελω να κανω?γιατι εχω κολλησει σε διαφορες δαστηριοτητες σχετικα βασικες και ενας τεχνικος μου το προτεινε μηπως μου ανοιχτουν επιλογες.
Διευκρίνησε λίγο αν μπορείς το έχω κολλήσει σε διάφορες δραστηριότητες σχετικά βασικές, για να δούμε που κολλάς.
Εγώ έχω κανονικά εγκατεστημένο το supersu για λόγους ευκολίας. Σε κάθε περίπτωση οι εδώ roms των σεφ μας είναι prerooted, οπότε δεν υπάρχει θέμα.
From the middle of nowhere to the center of everywhere... -
ΔΕΝ εχω βρει λυση για μεταφορα εφαρμογων σε sd card.ΔΕΝ μπορω να βαλω κομματια μουσικης να τα αναγνωρισει για ringtones ΔΕΝ μπορω να διαβασω περιοδικα κλπ. απο τον σκληρο δισκο.φαινονται στην συσκευη αλλα δεν διαβαζονται απο πχ. το aldiko.αυτα ειναι πολυ βασικες λειτουργιες για μενα.ταχω ψαξει ως ενα σημειο και μονος και με παιδια που ασχολουνται με android.τζιφος.το κινητο μου αν δεν βρω καποιον να μου το κανει λειτουργικο,ειναι αχρηστο.ισως για καποιον με προχωρημενες γνωσεις να ειναι ευκολο δεν ξερω.εγω ξερω καποια βασικα.μεχρι εκει.εκτος αν ειναι θεμα καποιου rooting η' κατι απλο.οπως ειναι τωρα το τηλεφωνο ειναι προβλημα.
-
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ποιο κινητό και ποιά rom έχεις; Καταρχάς η μεταφορά εφαρμογών στην sd δεν παίζει. Κάποιοι λένε ότι το έχουν κάνει, έχει και ένα σχετικό οδηγό στο αγγλικό φόρουμ, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Όταν πας στο security δεν έχει επιλογή permissions και εκεί root access; Πρώτα θα φτιάξουμε το root και μετά τα υπόλοιπα.
Το ζήτημα της πρόσβασης στην sd κάρτα από τις διάφορες εφαρμογές είναι θέμα της kitkat και όχι της xiaomi. Είναι περιορισμός της google.
From the middle of nowhere to the center of everywhere... -
καλημερα και..καλο κουραγιο με τη ζεστη.μηνες προσπαθω να λυσω ενα προβλημα.εχω ενα bluetooth του turbo-x για ακουστικα που βαζω για πανω στη μηχανη.καποια ενημερωση πριν αιωνες μουχε συγχρονισει.απο τοτε ..τζιφος.ξερει καποιος αν υπαρχει λυση να το συγχρονισω.φαινεται και εκ αριστερων ,αλλα εχω το redmi note 4g.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες