Διαφήμιση

MIUI 5.3.20 beta σε GTV 5.3.27

• MIUI 5.3.20 beta σε GTV 5.3.27

Καλημέρα φίλοι μου
      Είμαι κάτοχος ΜΙ2 και έχω περασμένη την MIUI 5.3.20 beta από το ευρωπαϊκό σαιτ.. Αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος
      Υπάρχει τρόπος να περάσω την ελληνική GTV 5.3.27 από το σαιτ μας, χωρίς να πρέπει να τα διαγράψω όλα από το κινητό και να θέλω μετά να τα ξανά στείνω???
    • Τα λινκ για να κατεβάσεις την ρομ απο εδώ είναι το εξής xiaomi-miui.gr/community/wsif/…%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/ και διαλέγεις το μοντέλο κινητού που έχεις. Καλύτερα είναι να κάνεις wipe data cache dalvic cache αλλά για τις εφαρμογές και τα δεδομένα που έχεις ο καλυτερος τρόπος για να μην έχεις πρόβλημα είναι τι titanium backup. Κάνεις αντίγραφα ασφαλείας πρίν περάσεις την ρομ και μετα με την καινούργια κάνεις επαναφορά. Πρέπει να δώσεις δικαιώματα ρουτ όμως.
    • Re: MIUI 5.3.20 beta σε GTV 5.3.27

2 ερωτήσεις

Αν κάνω τιτανιουμ δεν θα χρειαστεί να ξανα φτιάξω όλα τα δεδομενα, εφαρμογές ήχους κλήσεις κτλ από την αρχη?
      Θα το βάλω και θα γίνουν ολα όπως ηταν παλιά??

Και

Δεύτερη ερώτηση επειδή δεν έχω καταλάβει
      Η ελληνική GTV ρομ είναι ακριβώς η ίδια με την ευρωπαϊκή, απλα έχουν τα παιδιά διαγράψει τις άσχετες γλώσσες?
      Ή είναι άλλη ξεχωριστή ρομ?
    • Διαφήμιση
    • Το titanium σου επαναφέρει τα πάντα άκομη και τον ήχο κλήσης που έχεις και τους κωδικούς wifi. Πρέπει μόνο να προσέξεις τι θα επαναφέρεις σε περίπτωση που πας απο android 4.2 σε 4,4. Γιατί υπάρζουν κάποιες εφαρμογές συστήματος που θα κρασάρουν. Απλά δεν επαναφέρεις ότι λεέι 4,2.
      Είναι η ίδια ρομ με Αγγλικά και Ελληνικά με μερικές παραμετροποιήσεις νομίζω ως προτ το ρουτ και το recovery
    • Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Αν κάνω τιτανιουμ δεν θα χρειαστεί να ξανα φτιάξω όλα τα δεδομενα, εφαρμογές ήχους κλήσεις κτλ από την αρχη?
      Θα το βάλω και θα γίνουν ολα όπως ηταν παλιά??

Το titanium είναι μια πολύ βολική εφαρμογή. Αλλά να έχεις πάντα κατά νου ότι με το restore σε κάποια εφαρμογή που έχει πρόβλημα θα κάνεις restore και το πρόβλημα. Οπότε είναι καλύτερα να κάνουμε restore μόνο εφαρμογές και όχι τα δεδομένα τους. Οπου αυτό είναι εφικτό

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Η ελληνική GTV ρομ είναι ακριβώς η ίδια με την ευρωπαϊκή, απλα έχουν τα παιδιά διαγράψει τις άσχετες γλώσσες?
      Ή είναι άλλη ξεχωριστή ρομ?

Δεν ξέρω ποια είναι εννοείς σαν ευρωπαϊκή αλλά η δουλειά που γίνεται εδω είναι πολύ περισσότερη απο το να αφαιρείς απλά γλώσσες που δεν χρειάζονται.

Θα το γράψω για να ενημερωθούν όλοι, έχει στηθεί ένας μηχανισμός όπου μια ομάδα μεταφράζει όλα τα strings που υπάρχουν μέσα στην rom που βγάζουν οι κινέζοι. Η διαδικασία αυτή είναι δυναμική (δλδ μια διαδικασία όπου η μετάφραση είναι συνεχής σε ότι νέο προκύψει) και στο τέλος της η rom ξαναγίνεται compile και μετά ο Αδμιν την αναρτά για να μπορούμε όλοι να την κατεβάσουν και να την φλασάρουν.
      Αυτή η διαδικασία ή κομμάτια της τρέχουν κάθε φορά που βγαίνει καινούργια rom!!!

Ωραία άρα εγω τώρα κάνω ενα τιτανιουμ περνώ την GTV και ο Θεός βοηθός?

Οταν λέτε 4.2 τι εννοείτε?
    • Διαφήμιση

Εγώ έχω την 4.4.4..
      Και μετα θα ανανεώνεται εβδομαδιαία από τον Updater? Ή πρέπει να κάνω κάθε φορά την ίδια διαδικασία?

Μπράβο ρε φίλε..
      Μια τελευταία αγγαρεία αν είναι εύκολο.

Μπορείς να μου γράψεις σε παρακαλω αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να κάνω? Από το titanium μέχρι το τέλος?
    • Λοιπόν ανοίγεις το titanium αφου είσαι ροοτ. Επάνω δεξιά έχει ένα φακό για αναζήτηση και ένα χαρτί με τσεκ. Πατάς το χαρτί με τσέκ. Μετά επιλέγεις στο μενού δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας το κουμπί εκτέλεση που είναι αριστερά στην επιλογή Αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών του χρήστη + δεδομένων συστήματος. Θα περάσει κανένα τέταρτο ανάλογα με το πόσα πρέπει να κάνει. Μετα περνάς την ρομ είτε απο recovery είτε απο tools update αν υπάρχει στο κινητό σου. Αφου ολοκληρωθεί περνάς πάλι το titanium το ανοίγεις και απο το τσεκ επιλέγεις επαναφορά όλων των εφαρμογων με τα δεδομένα τους στην ερώτηση που θα κάνει Επέτρεψε μου να επιλέξω τσεκάρεις ότι θέλεις να επαναφέρεις τα λευκά είναι οι εφαρμογές χρήστη τα κόκκινα του συστήματος και όλα είναι έτοιμα μετα απο επανεκκίνηση......
    • Διαφήμιση

Φίλε μου είσαι φοβερός..
      Καθ θα είναι όλα όπως τα έχω τώρα?
      (ταξινόμηση, ήχοι κλήσεων, φωτογραφίες επαφών κτλ??)