Ναι όλα θα είναι όπως τώρα. Το έχω κάνει πολλές φορές και δεν έχω χάσει τίποτα ούτε ήχο κλήσης ούτε φωτό επαφής που δείχνει όταν σε καλεί ο άλλος. Το πρόγραμμα είναι πολύ φοβερό αξίζει τα λεφτά του.
MIUI 5.3.20 beta σε GTV 5.3.27
-
-
Υπάρχει τρόπος να βρω κάπου δωρεάν το pro?
-
Δες στο μαιλ σου
-
Σου έχω απαντήσει φίλε μου
-
έκανα ότι περιγράφει εδώ
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)
αλλά και πάλι μου λεέι ότι είμαι στην MIUI 5.3.27 beta
και οχι στην GTV 5.3.27
και έχουν χαθεί και όλα μου τα contacts
βοήθεια πώς τα βρίσκω ???
έκανα titanium αλλα δεν τα επαναφέρει !!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Gkontos10 ().
-
Οι επαφές οι κωδικοί του WiFi και τα μηνύματα μου έστειλες είναι στο titanium με κίτρινο χρώμα και με πράσινο χρωμα. Παράδειγμα σε εμένα λέει χώρος αποθήκευσης επαφών με πράσινο χρώμα αν επιλέξω μόνο αυτό θα επαναφέρει τις επαφές πού είχα όταν έκανα backup. Τώρα για την ρομ Γιατί δεν πέρασε σωστά; Ποια βήματα ακριβώς ακολουθησες; έκανες wipe data; μπορούσες να το αποφύγεις αυτο το βήμα. Ονομασες το αρχείο update.zip στην κάρτα sd? Έκανες εγκατάσταση σωστά;
-
Τα έκανα ακριβώς όπως τα λέει το λινκ πιο πάνω..
Recovery Mode wipe user data κτλ
Και τώρα έχω 2 updaters ποιο είναι το σωστό? -
Το OTA updater είναι η αναβάθμιση over the air πχ ρυθμίσεις σχετικά με την συσκευή και έλεγχος για ενημερώσεις. Βρέθηκε μια ενημέρωση την περνάει. Σωστό ειναι αυτό. Αλλα δεν είναι στα ελληνικά.Δοκίμασε να την περάσεις πάλι αλλα με το πρώτο βήμα επέλεξε αναβάθμιση επιλογή αρχείου εγατάστασης αλλη μια φορά. Χωρίς wipe data
-
Πχ το patch για το location, με ποιο από τα 2 το περνώ και πώς?
Θα δοκιμάσω να κανω Update to zip της ρομ να δω αν φτιάξει
----
Δοκίμασα και σαν Update package και πάλι τίποτα...
Ο ota Updater μου δίνει τη σωστή ρομ
Αλλά το κινητό την παλιά
Συν οτι δεν φτιάχνει το location...
Για το ίδιο πρόβλημα νομίζω αναφέρθηκε κάπου στο φόρουμ άλλα δεν το βρίσκωΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Gkontos10 ().
-
¨Οταν λες location τι εννοείς? Εγώ έχω το redmi note 3g όλα δουλεύουν κανινικά και τα ελληνικά και το titanium backup. Η επαναφορά λειτούργησε? Στο redmi note πέρασα την stable 40.0 που έχει εδώ μετα την 4,4,2 αλλα δεν μου άρεσε και το γύρισα πάλι στο 4,2 όλα δουλέψαν ρολόι για το location patch τ
-
Είναι εντάξει τώρα διορθώθηκε
-
¨Ολα εντάξει λοιπόν; Και το titanium? Επανήλθαν όλα όπως ήταν;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0