πως μπορω να καταλαβω αν το mi3 μου ειναι αυθεντικο;;;;
-
-
-
-
και μαλιστα σημερα εβαλα και την τελευταια.και δουλευει.
υπαρχει παντως αλλος τροπος για να το καταλαβω;;;; -
Εαν έκανες flash την ελληνική απο εδώ μέσα όντως είσαι σχεδόν σίγουρος οτι είναι αυθεντική καθώς αν δεν ήταν θα υπήρχαν πράγματα που δε θα σου δούλευαν.
Τώρα εαν φλασάρεις και άλλες ρομς για το mi3 και δουλέψουν σωστά τότε η συσκευή σου είναι αυθεντική!
Πάντως μπορείς να κάνεις και τους ελέγχους αυθεντικότητας της Xiaomi βέβαια. Ένας είναι αυτός . Υπάρχουν και άλλοι που βάζεις imei και serial αλλά και πάλι μη μπαίνεις στον κόπο! Εαν σου πήρε την ελληνική ρομ τότε είσαι άρχοντας!! Να το χαρείς το τερατάκι!! -
Το δικο μου ήρθε χωρίς ζελατίνα, γιατί είχα πει στο vickmall που το πήρα να του περάσουν την multilanguage rooted rom. Οποτε δεν έχω το αυτοκόλλητο με τον 20ψηφιο κωδικό για validation. Απλα αφού πήρε χωρίς πρόβλημα την Ελληνική rom και παει σφαίρα με antutu 43500 και το cpu-z γράφει αυτά που πρεπει σε hardware με online validation θεωρώ οτι είναι αυθεντικό.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Τώρα εαν φλασάρεις και άλλες ρομς για το mi3 και δουλέψουν σωστά τότε η συσκευή σου είναι αυθεντική!
δεν βαζω ρομ απο οπου να ναι γιατι φοβαμαι.μονο απο εδω εχω βαλη την stable και την εχω κανει αναβαθμιση αρκετες φορες.εν ολιγης εχω βαλει την stable 3-4 φορες και ολα δουλευουν ρολοι.
Ένας είναι αυτός .
αυτο ζηταει εναν 20ψηφιο κωδικο.που τον γραφει αυτον;;;;;
για δοκίμασε και αυτό jd.mi.com/
τι ειναι αυτο και πως το χρησιμοποιω;;;;
δεν έχω το αυτοκόλλητο με τον 20ψηφιο κωδικό για validation
κανε πλακα.εχω τα παντα απο το κινητο μου μεχρι και το τελευταιο χαρτι εκτος απο ενα αυτοκολλητο στο πισω μερος του κινητου που δεν ηξερα τι ηταν το ξεκολλησα και το πεταξα στην αρχη.συμμασια δεν του εδωσα.μονο μην μου πειτε οτι ηταν αυτος ο 20ψηφιος κωδικος.και αν ναι υπαρχει τροπος να τον ξαναβρω;;;; -
για δοκίμασε και αυτό jd.mi.com/
αυτο το δοκιμασα και μου εβγαλε αυτο το οποιο δεν ξερω τι σημαινει λογο ελειψης αγγλικων.
δειτε το συνημενο αρχειο και πειτε μου.
μακαρι να ειχα το 20ψηφιο νουμερο.βασικα δεν ξερω αν το εχω που το γραφει και αν μπορω να το βρω -
Άρχοντας είσαι! Φαίνονται όλα μια χαρά. Αυθεντικότατο. (είναι πολύ δύσκολο να περάσει κάποια fake συσκευή αυτό το verify)
Και για να σου εξηγήσω τι σημαίνουν αυτά που γράφει:
Αρχικά γράφει το IMEI που είναι μοναδικός αριθμός για κάθε συσκευή. Κράτα το screenshot αυτό γιατί μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις στην αστυνομία αυτόν σε περίπτωση κλοπής κτλ κτλ.
Δεξιά γράφει την ημερομηνία που αγοράστηκε η συσκευή απο τον μεταπωλητή δλδ απο τη Xiaomi.
Στη μέση αριστερά σου γράφει το μοντέλο του κινητού σου που είναι το 64gb έκδοσης WCDMA.
Στη μέση και δεξιά σου γράφει ημερομηνία λήξης της εγγύησης σου(1 χρόνο μετά την αγορά του).
Κάτω αριστερά σου βγάζει πόσες φορές έχει ελεγχθεί το κινητό σου για την αυθεντικότητα του που σημαίνει πχ οτι εαν εκεί έβλεπες ένα "10" πχ μπορεί το κινητό σου να ήταν μεταχειρισμένο ή απο επιστροφή. Τώρα δείχνει οτι μια φορά έχει ελεγχθεί και εσύ ήσουν αυτός που το έλεγξε.
Τέλος κάτω δεξιά γράφει το πως έγινε η αγορά της συσκευής σου(χέρι με χέρι στο κατάστημα ή απο online αγορά).
Όλα αυτά τα στοιχεία λοιπόν δείχνουν να είναι σωστά και περιγράφουν μια αυθεντική συσκευή της Xiaomi.
Εαν πέρασες και την δική μας ROM και δεν έχεις προβλήματα τότε για μένα έχεις μια 100% γνήσια συσκευή! Να το χαρείς λοιπον! -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Αρχικά γράφει το IMEI που είναι μοναδικός αριθμός για κάθε συσκευή.
Τεχνικά αυτό δεν είναι σωστό. Κανονικά σύμφωνα με τα αμερικάνικα και ευρωπαϊκα στάνταρ πρέπει κάθε συσκευή να έχει ένα IMEI ανα sim slot. Αλλά επειδή αυτό δεν απαιτείται απο την κινεζική νομοθεσία οι κινέζοι βάζουν ένα IMEI ανα συσκευή (ακόμα και όταν είναι δίκαρτη)!! -
Άρα είναι αυθεντικό. Ωραία.
Μόνο ένα πράγμα πείτε μου. Ο 20ψηφιος κωδικός που προαναφερατε ήταν τελικά το αυτοκόλλητο που πέταξα; και αν ναι πρέπει οπωσδήποτε να τον βρω;
Εκτός δηλαδή από το να δω αν είναι αυθεντική η συσκευή μου χρυσημευη και πουθενά αλλού; θα μου χρειαστεί στο μέλλον; και αν ναι πως μπορώ να τον μάθω πάλι;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0