εχει παρατητρησει κανεις καποιο θεμα με τις επαφες του?για να γινω πιο κατανοητος,κυλοντας στην οθονη εμφανιζει ολες τις επαφες κανονικοτατα με αλφαβητικη σειρα μεχρι το τελος ενω ταυτοχρονα στο πλαι τις οθονης κοκκινιζει το γραμμα που ξεκιναει η καθε επαφη!ολα σωστα μεχρι εδω,αν θελεις ας πουμε να πας κατευθειαν στις επαφες που αρχιζουν απο "Π"πηγαινεις απο το πλαι της οθονης και σερνεις μεχρι να βρεις το γραμμα που σε ενδιαφερει,ολα καλα μεχρι το "Σ" αλλα μετα δεν παει παρακατω,μου εμφανιζει το "W" στο κεντρο της οθονης αντι για το "Τ" και με πεταει στο αστερακι που εχει πανω πανω δεξια!το ιδια γινετε και με την stable που ειχα αλλα και με την developer που εβαλα τωρα!πιστευω να ειναι κατανοητα αυτα που εγραψα!
Επαφες στο Mi 4
- Διορθώθηκε
-
-
Έχεις ένα μικρό δίκιο σε αυτό που λες αλλά εμένα δεν κάνει αυτό ακριβώς που περιγράφεις. Τι εννοώ;
Πηγαίνοντας πάνω πχ στο "Z",μου εμφανίζεται στο κέντρο το "Ζ" αλλά μετά το επιλεγμένο απο το μικρό αλφάβητο είναι το "W" ενώ είμαι όντως στο "Ζ". Ορίστε ενα screenshot με αυτό που περιγράφω. Μπορείς να είναι bug και μπράβο σου που το παρατήρησες και το μοιράστηκες μαζί μας. -
Προσέξτε μόνο μην έχετε κάποια επαφή που έχει κατεστραμμένα δεδομένα, και σας προκαλεί αυτού του είδους το πρόβλημα.
-
βαζω και εγω μερικα screenshots !οπως θα δειτε μεχρι το "Σ"ολα καλα,απο δεξια στην οθονη οταν επιλεγεις τα γραμματα Τ,Υ,Φ,Χ,Ψ,Ω μου εμφανιζει τις ιδιες επαφες καθε φορα που αρχιζουν με το αγγλικο "V" και οταν αφηνω τραβαω το δαχτυλο απο την οθονη με πεταει στον αστερισκο που φαίνεται στη τελευταια φωτο!
-
Κάποια επαφή από την Τ και μετά έχει προφανώς κατεστραμμένα δεδομένα, και σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα.
Και στο Μι-3W & Mi-4W έχω πάνω από 700 επαφές (μαζί και το FaceBook) και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο ευρετήριο. -
να σβγησω λες τις επαφες απο το Τ και κατω και να τις ξαναπερασω?τι ειδους κατεστραμενα δεδομενα δηλαδη!ειναι απλες επαφες χωρις φωτο και τετοια.απο μια ματια που εριξα στις επαφες ενταξει φαινονται!μπορω με καποιον τροπο να δω ποιες ειναι αυτες?
-
Εαν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει κάποιος μη εκτυπώσιμος χαρακτήρας στο όνομα μίας επαφής, τότε αυτό καταστρέφει το ευρετήριο.
Στο λέω γιατί είχα και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα παλιά, και στην περίπτωσή μου, ήταν μία επαφή από το Facebook που αντί για όνομα, είχε ιερογλυφικούς χαρακτήρες.
Πάρε backup των επαφών και διέγραψε πρώτα όσες έχεις από Τ και ξαναδοκίμασε. -
Admin εγώ τις επαφες τις έχω βάλει με sync απο το gmail.. Λογικα θα έχουν περάσει εκεί κατεστραμμένα! Θα το τσεκαρω! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!
-
-
Τελικα διορθώθηκε το θεματακι !Δεν ξερω πως ακριβως(καποια λαθος επαφη όπως ειπατε και παραπανω)και σβηνοντας μερικες που δεν ηθελα και προσθετοντας καινουργειες λυθηκε το προβλημα!οπως και να εχει ευχαριστω για τις απαντησεις!κανετε εξαιρετικη δουλεια!!
-
Ετσι μπράβο..
Μία κακή εγγραφή στις επαφές είναι ικανή να καταστρέψει το ευρετήριο. -
εντωμεταξυ δεν υπηρχαν στις επαφες ουτε θαυμαστικα ουτε τιποτα περιεργοι χαρακτηρες!οπως και να εχει κατι ηταν που εγω δεν το εβλεπα...δοκιμασα και εβαλα ψευτικες επαφες ανα γραμμα για να το τεσταρω και ολα Ο.Κ!παιζει να ηταν και καποιο αρχικο γραμμα κεφαλαιο που ηταν στα αγγλικα ας πουμε το "Τ" που στην αναγνωση ειναι το ιδιο με τα ελληνικά και επαθε το κοκο μπλοκο....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0