Ανοίγω εδώ ένα θέμα σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα με τη νέα rom, το ανέφερα και εδώ [GTV-5.4.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! αλλά φοβάμαι ότι θα χαθεί! Λοιπόν το πρόβλημα αφορά τη σύνδεση του bluetooth. Αφού σύνδεσα το note σε διάφορες συσκευές bt (handsfree, car blue and me) μετά από λίγα δευτερόλεπτα σταματάει η σύζευξη και λαμβάνω το μήνυμα στο τηλέφωνο "Δυστυχώς, η εφαρμογή Κοινή χρήση μέσω Bluetooth έχει σταματήσει". Ξέρουμε κάτι γιαυτό?
Λειτουργία Bluetooth με την GTV-5.4.3
-
-
Συνήθως τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν οτι δεν έχει "πατήσει" καλά η rom. Βλέπω οτι έχεις το note 3g. Έκανες factory reset πριν βάλεις τη rom όπως είπε ο admin?
-
Ναι έκανα. Να μην έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση και να δημιουργεί θέμα μόνο στο bt?
-
Ο/H Kostasfdg έγραψε:
Ναι έκανα. Να μην έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση και να δημιουργεί θέμα μόνο στο bt?
Θεωρητικά θα μπορούσε να έχει θέμα μόνο το bt. -
-
-
Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Στο 1ο και 2ο βήμα θα αλλάξει τπτ στην λειτουργία του τηλεφώνου (πχ εφαρμογές, εμφάνιση)? -
Απλά να θυμίσω πως σε οποιοδήποτε Factory Defaults Επιβάλλεται αμέσως μετά να γίνει ξανά Flash της ROM, γιατί θα λείπουν οι extra εφαρμογές της MIUI και το SwiftKey.
-
Δυστυχώς ότι και αν δοκίμασα δεν έφερε αποτέλεσμα. Δοκίμασα όλες τις λύσεις που μου προτείνατε αλλά συνεχώς το bt αποσυνδέεται! Έχω την εντύπωση πως κάτι φταίει στην τελευταία rom αφού όταν ξαναέβαλα την stable37 (αυτή είχα πριν βάλω την GTV5.4.3) το bt δούλεψε πάλι μια χαρά! Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω?
-
Χωρίς να θέλω να γίνω ενοχλητικός υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιο fix ή να δοθεί λύση για το πρόβλημα του bt ή να ξαναγυρίζω στην stable37?
-
Απέχουμε μόνο 2 μέρες από την επόμενη Version, οπότε γνώμη μου είναι να περιμένεις...
-
Είσαι άρχοντας
, εννοείται πως θα περιμένω!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0