Διαφήμιση

Προετοιμασία για Windows 10 με σχετικό update από τη Microsoft

• Προετοιμασία για Windows 10 με σχετικό update από τη Microsoft

Η Microsoft προετοιμάζει τους κατόχους υπολογιστών με λειτουργικό Windows 7 και 8.1 για τα Windows 10 με τη διάθεση ενός update.

• επειδη δεν εχω ψαξει πολυ το θεμα με τα windows 10, εγω εχω windows 8.1 pro x64bit πειρατικα. με συμφερει να κανω τα update ?? και αν ναι ?? θα ειναι περιορισμενη η χρηση που θα μπορω να εχω σε αυτα ?? θα ειναι για καποιο χρονικο διαστημα ή απλως δεν θα μπορω να εχω προσβαση σε καποιες λειτουργιες τους ?? ευχαριστω εκ των προτερων
    • Διαφήμιση
    • Ο/H panokato1096 έγραψε:

και αν ναι ?? θα ειναι περιορισμενη η χρηση που θα μπορω να εχω σε αυτα ?? θα ειναι για καποιο χρονικο διαστημα ή απλως δεν θα μπορω να εχω προσβαση σε καποιες λειτουργιες του

Λέγεται ότι θα μπορέσεις να κάνεις αναβάθμιση κανονικά και θα τρέχει το λειτουργικό κανονικά αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα (1 χρόνος????)
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H panokato1096 έγραψε:

και αν ναι ?? θα ειναι περιορισμενη η χρηση που θα μπορω να εχω σε αυτα ?? θα ειναι για καποιο χρονικο διαστημα ή απλως δεν θα μπορω να εχω προσβαση σε καποιες λειτουργιες του

Λέγεται ότι θα μπορέσεις να κάνεις αναβάθμιση κανονικά και θα τρέχει το λειτουργικό κανονικά αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα (1 χρόνος????)

Παραθέτω την ακριβή ανακοίνωση:
      "Προσφορά δωρεάν αναβάθμισης*
      Σας έχουμε σπουδαία νέα! Θα προσφέρουμε μια δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10 για τις νέες ή υπάρχουσες συσκευές Windows 7, Windows 8.1 και Windows Phone 8.1 που πληρούν τις προϋποθέσεις και πραγματοποιούν αναβάθμιση τον πρώτο χρόνο! Και ακόμη καλύτερα: μόλις μια συσκευή Windows που πληροί τις προϋποθέσεις αναβαθμιστεί στα Windows 10, θα συνεχίσουμε να τη διατηρούμε ενημερωμένη για την υποστηριζόμενη διάρκεια ζωής της συσκευής, διατηρώντας σας πιο ασφαλείς και εισάγοντας νέες δυνατότητες και λειτουργίες με την πάροδο του χρόνου, χωρίς επιπλέον χρέωση. Εγγραφείτε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σήμερα και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Windows 10 και την προσφορά αναβάθμισης τους επόμενους μήνες. "

Οπότε όποιος αναβαθμίσει το λογισμικό του τον 1ο χρόνο ενεργοποίησής τους τότε θα έχει για πάντα δωρεάν updates. Αυτό ισχύει για κάθε λογισμικό win 7 και win 8.1 με νόμιμο Licence ή όχι διαβάστε προσεκτικά εδώ:
      "*Λεπτομέρειες προσφοράς Windows
      Σκοπός μας είναι οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές να πληρούν τις προϋποθέσεις, ωστόσο ισχύουν ορισμένες απαιτήσεις υλικού/λογισμικού και η διαθεσιμότητα των δυνατοτήτων ενδέχεται να ποικίλλει ανά συσκευή. Οι συσκευές πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο Internet και να έχουν ενεργοποιημένο το Windows Update. Ίσως να ισχύουν χρεώσεις ISP. Απαιτείται Windows 7 SP1 και Windows 8.1 Update. Ορισμένες εκδόσεις εξαιρούνται: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise και Windows RT/RT 8.1. Οι ενεργοί πελάτες Εξασφάλισης Αναβάθμισης Λογισμικού σε πρόγραμμα χορήγησης πολλαπλών Αδειών Χρήσης (Volume Licensing) έχουν το πλεονέκτημα αναβάθμισης σε εταιρικά προϊόντα Windows 10 εκτός αυτής της προσφοράς. Θα κοινοποιήσουμε περισσότερες πληροφορίες και πρόσθετους όρους για την προσφορά και την υποστήριξη τους επόμενους μήνες. "

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Προσωπικά μπήκα στη διαδικασία ενεργοποίησης, παρόλο που έχω νόμιμα win 8.1 μόνο και μόνο για να είμαι σίγουρος ότι θα είμαι μέσα σε αυτούς που θα πάρουν δωρεάν την αναβάθμιση σε win10.

Από ότι διάβασα και είδα είναι πιο κοντά στα win 7 που χρησιμοποιώ ήτοι μενού έναρξης και λοιπά στοιχειά που συνάδουν ποιο πολύ με win 7 και όχι με τα win 8 που κατά την ταπεινή μου άποψη ταιριάζουν καλύτερα για touch screen laptops or tablets όχι για εμένα τον Hard Core User που δεν αφήνει το Mouse με τίποτα και πού βαριέται να μάθει μετά τα win xp & win 7 και νέο λογισμικό με νέο περιβάλλον!
      "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
    • Ευχαριστώ πολύ έκανα και εγώ εγγραφή με το mail για να είμαι σίγουρος. Τώρα δεν ξέρω αν όλα θα πάνε καλά γιατί εμένα κανει σύνδεση στο λογαριασμό αλλά δεν κανει επαλήθευση λογαριασμού στο pc για λόγους ασφαλείας, ελπίζω να μην επηρεάζει πουθενα.