Καλησπέρα και Χρόνια πολλά καλή ανάσταση.Είχα την εκδοσή 4.2.2 και μετά από πρόβλημα στην camera (error cammera cant connect ) πήραξα ρυθμίσεις root κάτι είχε γίνει και δεν άνοιγε σωστά η τηλ. συσκευή.Πέρασα την έκδοση 5 και το σφάλμα με την κάμερα συνέχισε δεν διορθώθηκε.Στην συνέχεια πήραξα πάλι κάτι ρυθμίσεις root και το τηλ. από εκινη την ώρα αργεί να ανοίξει και όταν κάνει την προσπάθεια να ανοίξει κάνει reboot.Μπαίνοντας στο MENU RECOVERY ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΊΖΕΙ ΤΗΝ EXT_sd card2 που έχω την rom για να την ξαναπεράσω .Η ενεργεία πρέπει να γίνει με adb η με fastboot?
hongmi 1problem - no bug
-
-
Όπως σου έχω απαντήσει ήδη σε προηγούμενό σου Post το οποίο και θα σβήσω για να μην υπάρχουν διπλοεγγραφές,
Αν έχεις εγκατεστημένους τους Drivers σωστά και βλέπει το PC την συνδεση με την συσκευή σου μπορείς να επιλέξεις όποιον από τους 2 τρόπους θέλεις..Αλλά νομίζω πως με ένα factory reset από Recovey και ξανα-Setup από την αρχή στην συσκευή σου, όλα θα στρώσουν. -
Πρίν κάνεις το Factory Reset, αφαίρεσε την κάρτα SD που έχεις στην συσκευή, μάλλον πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα και δημιουργεί και θέμα στην rom.
-
-
Όταν αλλάζεις Version από MIUI V5 σε V6 ή από Stable σε Developer ROMs. θα πρέπει να κάνεις ΠΑΝΤΑ Factory Reset από το Recovery, και αμέσως μετά να κάνεις Flash την ROM.
Δοκίμασες τουλάχιστον να κάνεις από το Recovery Factory Reset ? -
Ναι δοκίμασα reset από recovery + χωρίς sd μέσα αλλά τίποτα.
-
-
Για να δουλέψουν τα adb & fastboot χρειάζεται να βάλεις drivers στον Η/Υ σου και να βλέπει αυτός την συσκευή.
-
Κάποιος αντίστοιχος οδηγός υπάρχει ΕΔΩ => Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
Απλά θα βάλεις την ROM για την συσκευή σου... -
Ευχαριστώ..
θα αναφέρω αποτελέσματα αύριο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0