Με ΟΤΑ δεν κάνουμε αναβάθμιση απο V5 σε V6... Κάνε ένα συγχρονισμό με το Mi-Cloud να κρατήσεις back up τις επαφές σου και τα αρχεία σου και αν θέλεις, ακολούθησε τον οδηγό που έχω παραθέσει παραπάνω και βάλε την τελευταία developer... Φυσικά πρέπει να ξέρεις ότι θα χρειαστεί να ξαναστήσεις το τηλέφωνό σου απο την αρχή (εφαρμογές, λογαριασμούς κ.λ.π.)... πράγμα που θέλει 1 ωρίτσα τουλάχιστον, αν και εξαρτάται απο το πόσες εφαρμογές έχεις...
καλησπέρα σε όλους,Ακολούθησα τη διαδιακασία όπως έγραφε ο caeser πιο πάνω και κατέβασα το note_Full_wipes.zip και τη Rom.
αρχικά προσπάθησα να μπω σε recovery mode μέσω του απλού τρόπου με τα κουμπιά (on/off + volume) αλλα μου βγήκαν κινέζικα ιδεογράμματα οπότε έκανα επανεκκίνηση και μπήκα σε recovery modeα απο το mobileundle και έκανα flash στο Full wipes zip, και είδα οτι μου κόλλησε η οθόνη και δεν πήγαινε ούτε μπρος ούτε πίσω ούτε τίποτα. Έτσι έκανα αναγκαστική επανεκκίνηση και ξανα μπήκα σε recovery mode απο τον θείο και ακολούθησα την διαδικασία ευλαβικά πλέον.
Αυτην την στιγμή είναι πάνω απο 30 λεπτά στην εισαγωγική οθόνη με το λογότυπο της Μi!!!!!! Δεν κάνει τίποτα...
Υπάρχει κάποια ιδέα;;; Το χάλασα το κινητό;
Το κινητό έχει ανάψει!!!!!! Ζεματάει...
Χέλπ
Το κινητό δεν ανοίγει...καμιά ιδέα;
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην teoulas ().
Adminnnnnnnnnnn.....για δώσε τα φώτα σου στον "teoulas". Απ'οτι κατάλαβα έχει κολλήσει σε boot-loop, αφού έκανε επανεκκίνηση μετά από φλασάρισμα του note_Full_wipes, χωρίς να φλασάρει άλλη rom...