Νέος Τρόπος για ΟΤΑ Updates (Miui Updater)
-
-
Είσαι ΟΚ !!!!
Πέρασε κανονικά το FIX... -
-
miui-art εγω την δικια μας 5.4.17 αλλα την mod για το θεμα με την εσωτερικη καρτα που ειχατε βγαλει,το fix θα περασει κανονικα?και δεν νομιζω να χαλασει τα τις καρτας ε?μολις το δοκιμασα οχι δεν μπαινει το fix
-
Σε μενα δεν περναει βγαζει λαθος. Ουτε αλλαξε η εντολη.
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
miui-art εγω την δικια μας 5.4.17 αλλα την mod για το θεμα με την εσωτερικη καρτα που ειχατε βγαλει,το fix θα περασει κανονικα?και δεν νομιζω να χαλασει τα τις καρτας ε?μολις το δοκιμασα οχι δεν μπαινει το fix
OXI την MODED ROM θα την παίρνετε μόνο μέσα από την Σελίδα μας και όχι με ΟΤΑ γιατί θα σας τα χαλάσει όλα.... -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
OXI την MODED ROM θα την παίρνετε μόνο μέσα από την Σελίδα μας και όχι με ΟΤΑ γιατί θα σας τα χαλάσει όλα....
ok miui-art ετσι και αλιως δεν περασε το fix.
δηλαδη αυτο το θεμα με την sd καρτα που εσεις βγαλατε την moded rom ξερω δεν κολαει εδω η ερωτηση,στο επομενο update θα διορθωθει?η εμεις θα βαζουμε συνεχεια moded rom? -
Ναι. Βγαζει λαθος.Και η εντολη δειχνει αλλα
-
Στο μι4 βγάζει error συνέχεια... Και με τους δύο τρόπους...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Σε όσους έχετε προβλήματα με το Fix, την Παρασκευή θα βάλετε την rom από την σελίδα μας, και θα έχετε μετά κανονικά την υποστήριξη από τον updater.
Όσοι έχετε την Moded rom του Hongmi, θα συνεχίσετε να κατεβάζετε τα updater μόνο από την σελίδα μας χωρίς υποστήριξη του updater της miui, και από την επόμενη εβδομάδα θα λαμβάνετε αναβαθμίσεις από τον παλιό OTA Updater. -