Καλησπέρα, εδώ και λιγες μέρες είμαι κι εγώ κάτοχος του Redmi 2 2/16. Το τηλέφωνο ήρθε φορώντας 5.5.8 dev και μόλις το άνοιξα μου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση σε 5.6.4 αλλά δεν την έχω κάνει γιατί όλα λειτουργούν άψογα. Μέσα στα αρχεία είδα ότι υπάρχει ένα zip με την ονομασία xiaomi miui hellas 2014813 κλπ. Να υποθέσω ότι το μαγαζί από μόνο του μου έβαλε ελληνική rom και πλέον πατώντας οκ σε κάθε update προχωράνε όλα ρολόι χωρίς να χάσω κάτι πχ gapps, δυσλειτουργείες εφαρμογών ή της συσκευής κλπ. Κι αν εν τέλει κάνω το update μπορώ να γυρίσω στην προηγούμενη αφου υπάρχει σαν zip αρχείο στο τηλέφωνο;.
Sorry για τις νηπιακές ερωτήσεις. Κατά τ'άλλα είμαι κατενθουσιασμένος με την αίσθηση που έχει η miui και με τη συσκευή γενικά.
εχω παρει το Redmi 2 2gb για μενα κ εναν φιλο μου. επειδη ο φιλος μου δεν ασχολειται καθολου με κινητα του περασα την rom απο αυτο το Forum την 5.5.5. μου λεει οτι οταν το αφηνει το βραδυ να κοιμηθει (ή εστω πανω απο 3-4 ωρες χωρις να το πειραξει) τοτε ειναι σαν να κλεινει. μολις παταει να ανοιξει την οθονη του ζηταει να ξαναβαλει το pin απο την sim. ενω μερικες φορες δεν χτυπαει κ το ξυπνητηρι. εγω επειδη γρηγορα πηγα σε αλλη rom δεν το παρατηρησα. ειναι θεμα ρυθμισης, bug απο την rom, προβλημα με την sim του? εχει συμβει σε καποιον κατι αντιστοιχο? αν ειναι θεμα rom να του εξηγησω πως κανει αναβαθμιση να μην εχει θεμα
(επισης για οσους εχουν το Redmi 2 2gb εχει καταληξει κανεις στο ποια ειναι η καλυτερη εκδοση να του βαλω να μην εχει προβληματα?)
Αντιμετωπίζω πάλι πρόβλημα με το viber ενώ είναι στη λίστα με τις εφαρμογές που εκκινούν αυτόματα δεν εμφανίζεται pop up και μόνο όταν το ανοίξω εγώ θα έρθουν τα μυνηματα.
Αντιμετωπίζω πάλι πρόβλημα με το viber ενώ είναι στη λίστα με τις εφαρμογές που εκκινούν αυτόματα δεν εμφανίζεται pop up και μόνο όταν το ανοίξω εγώ θα έρθουν τα μυνηματα.
Καλημέρα...!
Στη auto start λίστα δεν εμφανίζονται pop up μηνύματα??? Τι εννοείς? Προσπάθησε να εξηγήσεις λίγο καλύτερα..
Κατάλαβα ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν λαμβάνεις τα μηνύματα του viber σε αληθινό χρόνο, αλλά μόνο όταν ανοίγεις την εφαρμογή...
Λογικά πρέπει να πας Κέντρο ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Αυτόματη Έναρξη (άνοιξε τα διακοπτάκια σε όποια εφαρμογή θέλεις να τρέχει στο background και να σε ενημερώνει "ζωντανά")
Τα pop up όμως στη λίστα της αυτόματης έναρξης... δεν το κατάλαβα...
Ναι σωστά δεν λαμβάνω τα μυνηματα σε αληθινό χρόνο.
Το έχω κάνει αυτό που λες στο αυτόματη έναρξη αλλά δεν.
Αυτό με το ποπ όταν σου στέλνουν μύνημα δεν εμφανίζεται στην οθόνη σου σαν μικρό παράθυρο;
Ναι σωστά δεν λαμβάνω τα μυνηματα σε αληθινό χρόνο.
Το έχω κάνει αυτό που λες στο αυτόματη έναρξη αλλά δεν.
Αυτό με το ποπ όταν σου στέλνουν μύνημα δεν εμφανίζεται στην οθόνη σου σαν μικρό παράθυρο;
Ένα στρογγυλό pop up εμφανίζεται στο Messager, όχι στο viber και ΟΧΙ στη λίστα της αυτόματης έναρξης, αλλά στη επιφάνεια εργασίας.
Εκτός εάν εννοείς την ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ των μηνυμάτων του viber... Εάν τυχόν εννοείς αυτό, η ρύθμιση αυτή βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή του viber...
Αυτό εννοείς?
Αυτή είναι η κατάσταση χωρίς να έχω πειράξει τίποτε μετά από τις οδηγίες σου admin.
Επίσης να πω ότι δοκίμασα να απεγκαταστησω και εγκαταστήσω ξανά το viber χωρίς αποτέλεσμα.