@John Baron, @sitelem2 κατεβάστε από το Play Store ένα wakelock detector και αφήστε το τρέξει μήπως και βγεί μια άκρη με τις υπερθερμάνσεις..
Το 4G (Redmi Note) μου ζεστένεται να το πάω Θάλασσα! ή οι παρακάτω συμβουλές:
-
-
Ο/H John Baron έγραψε:
Είμαι και εγώ της φάσης redmi note "grill" edition. Εμένα το κάνει σχεδόν ΣΥΝΈΧΕΙΑ. Αν δεν ειναι haedware θεμα Θα μπορούσε να είναι κάτι που να το ενοχλεί. Έχω αρχίσει να υποψιαζομαι το Foldermount αλλά δεν μπορω να πω με σιγουριά. Και δε μπορω να υο αφαιρεσω κιόλας... Μου είναι υπέρ σημαντικό.
Γενικά ενω το αγαπώ το τηλέφωνο έχω ξενερωσει άσχημα με την υπερθέρμανση, και σκέφτομαι να ριξω τον παραεπομενο μισθο για το Xiaomi Mi Note το 64ρι. Σκεφτόμουν μήπως αφού τα έδινα που τα έδινα έπαιρνα κάνα προ αλλά είδα καιβεκεινο λένε ζεστενεται οποτε no go
Έχεις θέμα δλδ με τον χώρο και μεταφέρεις εφαρμογές στην sd; Έχεις δει κάπου να αναφέρουν παρόμοια προβλήματα με το foldermount;
From the middle of nowhere to the center of everywhere... -
Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Έχεις θέμα δλδ με τον χώρο και μεταφέρεις εφαρμογές στην sd;
Ναι δεν μου φτάνουν με τίποτα τα 8GB για τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ, και περνάει το Foldermount τα data των εφαρμογών στην SD μου (Class 10, 64GB).
Έχεις δει κάπου να αναφέρουν παρόμοια προβλήματα με το foldermount;
Δεν το έχω ψάξει. Απλά ενώ πάντα το εγκαθιστούσα από την αρχή του Setup τώρα στο τελευταίο Format το πέρασα αρκετά πιο αργά και έχω την εντυπώση πως με το που το ξεκίνησα να το λειτουργώ άρχισε να ζεσταίνει το κινητό παραπάνω από τα φυσιολογικά... -
εγώ δεν το έχω μέσα ( Foldermount ) αλλα μου ζεματάει και εμενα
-
Όσοι εδώ μέσα έχετε redmi note 4G μονόκαρτο, ανεβάστε μια φωτό από CPU-Z, να δείχνει πιά έκδοση του Snapdragon 400 φοράει, και γράψτε εάν ζεστένεται ή όχι.
Εμένα πχ έχει τον MSM8926 και ζεματάει τρελά -
Τον ίδιο φοράμε απ' ότι βλέπω, αλλά δεν έχω κάποιο θέμα με υπερθέρμανση. Αν θέλεις πες μου να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα/παιχνίδι να το στρεσάρω.
Τον ίδιο φοράμε απ' ότι βλέπω...
Φοράς 8226, φοράω 8926. Ο 8926 όσο το έψαξα, σε στοκ clock είναι στα 1,2 όχι 1,6.
Κουλό? -
δηλαδή τρέχει κανονικά στα 1200 και τον κάνανε overclocking στα 1600 και για αυτό ζεσταίνεται? και το δικό μου τον MSM8926 φοράει και ζεματάει
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην sitelem2 ().
-
Τον ίδιο φοράμε απ' ότι βλέπω, αλλά δεν έχω κάποιο θέμα με υπερθέρμανση. Αν θέλεις πες μου να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα/παιχνίδι να το στρεσάρω.
From the middle of nowhere to the center of everywhere...
Στο 1ο tab του cpuz μου δείχνει το παρακάτω.. Με χρονισμό στο 1,6..
Στο 1ο tab του cpuz μου δείχνει το παρακάτω.. Με χρονισμό στο 1,6..
Χμμμμμ... Τότε πίσω στο 0.
Πάντως και underclock που έκανα με kernel tweaker στα 1,2GHz, διαφορά στην ζέστη δεν είδα... -
Ο/H sitelem2 έγραψε:
δηλαδή τρέχει κανονικά στα 1200 και τον κάνανε overclocking στα 1600 και για αυτό ζεσταίνεται? και το δικό μου τον MSM8926 φοράει και ζεματάει
Ο MSM8929 όσο το έψαξα φαίνεται χρονισμένος από Qualcomm στα 1,2.
Από την άλλη και underclock που έκανα, διαφορά δεν είδα. Άσε που χτες είχε φτάσει σε σημείο να καίει τόσο που το φοβήθηκα.
Που θα πάει θα τη βρούμε την άκρη -
Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 vs MSM8226 - System on a Chip Comparison
From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0