Hands On XiaoYi IP camera - Παρουσίαση και mini review!
- Review
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Δυστυχώς απογοήτευση είναι αδύνατο να συνδεθεί με τον λογαριασμό μου η εφαρμογή Mi Home ούτε η κινέζικη ούτε η Ελληνική !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Δυστυχώς απογοήτευση είναι αδύνατο να συνδεθεί με τον λογαριασμό μου η εφαρμογή Mi Home ούτε η κινέζικη ούτε η Ελληνική !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω γιατρέ μου τι γίνεται του έχω δώσει και όλα τα δικαιώματα μήπως και αλλά τίποτα όμως μου δείχνει τοποθεσία πεκινο δεν μπορεί να βρει την δική μου και όταν πατάω για σύνδεση με τον λογαριασμό μου μου βγάζει αυτό :
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πρέπει να φταιν οι servers. Ξαναδοκίμασε αργότερα ή κάνε επανεκκίνηση το router σου.
Γενικά στη σύνδεση της κάμερας με το λογαριασμό υπάρχουν θέματα αλλά λύνονται με λίγη υπομονή. Βοηθάει αρκετά κι η ύπαρξη Mi Router -
Ο/H Sitalkas έγραψε:
Πρέπει να φταιν οι servers. Ξαναδοκίμασε αργότερα ή κάνε επανεκκίνηση το router σου.
Γενικά στη σύνδεση της κάμερας με το λογαριασμό υπάρχουν θέματα αλλά λύνονται με λίγη υπομονή. Βοηθάει αρκετά κι η ύπαρξη Mi Router
Ο/H Sitalkas έγραψε:
Γενικά στη σύνδεση της κάμερας με το λογαριασμό υπάρχουν θέματα αλλά λύνονται με λίγη υπομονή. Βοηθάει αρκετά κι η ύπαρξη Mi Router
@takisfrag σίγουρα είναι έτσι στις ρυθμίσεις του Mi Home!?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H Sitalkas έγραψε:
Ο/H Sitalkas έγραψε:
@takisfrag σίγουρα είναι έτσι στις ρυθμίσεις του Mi Home!?
Έχω δώσει σε όλα δικαιώματα βέβαια εμένα δεν μου έχει πρόσβαση σε mi λογαριασμό δεν ξέρω γιατί ,όλα τα άλλα τα έχω κάνει από 10 φορές τι να πω !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οπότε @takisfrag δεν ξέρεις εάν έχει δικαίωμα πρόσβασης στο mi λογαριασμό σου η εφαρμογή!? Υποθέτω δεν θα έχει πρόσβαση για να σου κάνει αυτό το πρόβλημα.
Πήγαινε Κέντρο ασφαλείας /δικαιώματα/δικαιώματα/δικαιώματα και δες εκεί τι παίζει και εκεί.
Το Mi αρχική είναι γιατί δεν έχω προλάβει να φτιάξω την μετάφραση του τελευταίου Mi Home.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
-
Υπόψιν τόση ώρα μιλάμε για το Smart Home στο θέμα της κάμερας. Θα το τσεκάρω στο mi3 μου και θα σου απαντήσω από το θέμα του Smart Home.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Υπόψιν τόση ώρα μιλάμε για το Smart Home στο θέμα της κάμερας. Θα το τσεκάρω στο mi3 μου και θα σου απαντήσω από το θέμα του Smart Home.
Ευχαριστώ πολύ !
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παρελαβα και γω... Και συνδέθηκα.
Δε βλεπω όμως να μου έρχονται ειδοποιήσεις.. Είμαι στο ίδιο δικτυο Wi-Fi αν παίζει ρόλο και κάρτα δεν έχω να βάλω ακόμα.
Από τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημενο.
Ώπα, ήρθε ειδοποίηση με βίντεο, αλλά όποτε το θυμήθηκε, υπάρχει συνεχής κίνηση...και κατέγραψε μόνο ένα βιντεακι.
Άσχημο αυτό.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες