Οκ, θα το δοκιμασω αργότερα, ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την βοήθεια τους
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H birel-motosport έγραψε:
σκέφτομαι να παραγγείλω μία αυτές τις μέρες. Αυτό που με προβληματιζει είναι άμα στην νυχτερινή όραση φαίνεται καθαρά και κατά πόσο δουλεύει ο αισθητήρας κινήσεις και να σε ενημερώνει
Ο/H birel-motosport έγραψε:
σκέφτομαι να παραγγείλω μία αυτές τις μέρες. Αυτό που με προβληματιζει είναι άμα στην νυχτερινή όραση φαίνεται καθαρά και κατά πόσο δουλεύει ο αισθητήρας κινήσεις και να σε ενημερώνει
Ο/H birel-motosport έγραψε:
ακόμα μια ερώτηση μόλις καταγράφει κίνηση και μου στείλει μήνυμα μπορώ να το δω και από το 4g εκτός του σπιτιού
Υπάρχει ειδική εφαρμογή για την κάμερα, που μόλις ανέβασα την τελευταία έκδοση και θα πας στο downloads στο Έξυπνο Σπίτι, να δεις πως θα κάνεις τα κινέζικα -> Ελληνικά.Ο/H sifnos1 έγραψε:
καλημερα μολις παρελαβα την καμερα μαζι με το μινι ρουτερ..ηθελα να ρωτησω εκτος απο την εφαρμογη εξυπνο σπιτι που υπαρχει στην ελληνικη μας ρομ κατεβαζω κατι αλλο απο εφαρμογη?εχω 2 τηλεφωνα ενα μι3 και ενα μι4 το 4 συνδέθηκε αλλα η εφαρμογη ειναι στα κινεζικα μο μι3 δεν συνδέεται ..μπορω να συνδεσω 2 τηλεφωνα και ας μην ειναι ταυτοχρονα?γιατι εκλεισα το μι4 και πηγα να σθνδεσω το 3 αλλα παλι δεν συνδεεται...