εμένα και η 7.9 και η 7.16 που φοράω τώρα με κάνουν ένα χαζό , υπερθερμαίνετε το τηλ όταν μιλάω το έχει κανένας άλλος αυτό ? έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση δοκίμασα και με Xcelerate kernel τα ίδια (με την v5 47 δεν το είχα) και ένα δεύτερο όταν αλλάζω οθόνη κλειδώματος με κάνει επανεκκινήσεις ( και το έχω στην μαμά τώρα που δεν το κάνει) κατά τα άλλα μια χαρά είναι
εμένα και η 7.9 και η 7.16 που φοράω τώρα με κάνουν ένα χαζό , υπερθερμαίνετε το τηλ όταν μιλάω το έχει κανένας άλλος αυτό ? έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση δοκίμασα και με Xcelerate kernel τα ίδια (με την v5 47 δεν το είχα) και ένα δεύτερο όταν αλλάζω οθόνη κλειδώματος με κάνει επανεκκινήσεις ( και το έχω στην μαμά τώρα που δεν το κάνει) κατά τα άλλα μια χαρά είναι
Ενα απο τα "θεματα" που ειχε εξαρχής το 1s και όχι μονο ήταν η υπερθερμανση( βλ.snapdragon 400 heat issue ) ,το άλλο η διαρκεια της μπαταρίας ( battery backup ) ,πιστευω ότι με την τελευταια V6 5.7.16 γινεται το μεγιστο δυνατό και για τα 2 αυτά θεματα και εχει βελτιστοποιηθει η διαχειριση ram και η εκτέλεση εφαρμογων ,τωρα απο τα χερια μου εχουν περασει πολλά τηλέφωνα ,τι να πω...
Υ.Γ ο custom kernel που δοκιμασες τι εχει να σου προσφερει παραπάνω απο τον oem ; Μήπως ευθυνεται για κατι ...δεν ξερω ...
Red Hot Chili Peppers
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tpapo ().