Αυτο το update μου ειχε ερθει απο το πρωι αλλα δεν παιζει. Νομιζω ειχε αναφερει ο admin οτι προς το παρον δεν μπορει να δουλεψει το ota update.
Miui V6 σε ΖΤΕ V5 Redbull
-
-
-
Μολις το δοκιμασα και ναι οντως παιζει αλλα δημιουργει τρομερο lag στην συσκευη.
Το εβγαλα αμεσως...
Παντως απο την πρωτη ρομ που εχει βγει, ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, Προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει λογος βιασυνης για καποια αναβαθμιση.
Το τηλεφωνο δουλευει υποδειγματικα.
Μια ερωτηση μονο εχω, αν η στοκ εφαρμογη μπορει να στειλει μηνυμα 160 χαρακτηρων και πως?Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην nassosp ().
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Eίναι έτοιμη για δοκιμή η νέα GTV-5.5.16 ROM για το ZTE RedBull ...
=> xiaomi-miui-hellas-4.4.2_X9180_GTV-5.5.16.zip (ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ)
Change LOG
- Ενσωμάτωση της νέας ελληνικής μετάφρασης
- Ενσωμάτωση των αλλαγών της MIUI Ver. 5.5.15
- Fix του Location Network
- Δοκιμαστική ενσωμάτωση του Mi Music
- Fine Tunning (Διαχείριση Πόρων)
- MiCamera Translation
- Ενσωμάτωση της νέας ελληνικής μετάφρασης
-
Δυστυχώς, κολλάει πάλι στο Mi logo...
Στάλθηκε από το X9180 μου -
Καλημερα
μολις εντοπισα οτι η 5.5.16 που ειχε ερθη ειδοποιηση απο τον updater ειναι η αναβαθμιση απο τον ιδιο που εκανε port την Rom (miui_ota_x9180_Heavenke_5.5.8_5.5.16_0fd52c8ab6_4.4.zip.)
Προσοχή λοιπόν διοτι έχουμε νομίζω μπερδευτεί...
Να την και εδω:en.miui.com/download-243.html
Παρακαλω τον Admin να ορισουμε ενα σχεδιο πως θα κανουμε τις αναβαθμίσεις επειδη ο τύπος προφανώς εχει την συσκευη στα χερια του και τεσταρει ο ιδιος πρωτα...
Το θεμα ειναι να συνενοηθουμε μαζι του ωστε να συμπεριλαμβανει και την Ελληνικη μεταφραση με τα υπόλοιπα καλουδια μας
Xiaomi 13 -
Η νέα version έχει λύσει το πρόβλημα με τα ΟΤΑ.
Την επόμενη εβδομάδα θα λαμβάνετε αναβαθμίσεις κάθε Παρασκευή-Σάββατο από τον Updater.
Το πρόβλημα με το Boot θα λυθεί μόλις βρεθεί η πηγή του, και προφανώς έχει να κάνει με τα gapps.
Θα κάνω compare την 5.5.8 με την νέα για να δω τι έχει αλλάξει και δημιουργεί πρόβλημα στο Boot.
Θα χρειαστώ όμως την βοήθεια σας ώστε με δοκιμές να βγάλουμε άκρη. -
Οτι θες εδω είμαστε παρακολουθούμε στενά το νήμα αυτό είναι σίγουρο, την καλημέρα μου!Xiaomi 13
-
Έχουμε κάνα νεο???
-
-
Για δοκίμασε...
Κάναμε κάποιες αλλαγές στα Gapps...
=> xiaomi-miui-hellas-4.4.2_X9180_GTV-5.5.17.zip -
Δοκίμασα και ούτε τώρα κανει boot.
Στάλθηκε από το X9180 μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0