Ο/H gus7 έγραψε:
Σε ποια συσκευή θέλεις να κάνεις την εγκατάσταση? Σε αυτήν που αναφέρεται στο προφιλ σου? ή σε αυτήν που αναφέρεται το νήμα???
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H gus7 έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H gus7 έγραψε:
Σε ποια συσκευή θέλεις να κάνεις την εγκατάσταση? Σε αυτήν που αναφέρεται στο προφιλ σου? ή σε αυτήν που αναφέρεται το νήμα???
Ο/H Bodai έγραψε:
Στο post αυτό Miui V6 σε ΖΤΕ V5 Redbull νομίζω ο admin ξεκαθαρίζει το θέμα, οπότε πρέπει να εγκαταστήσεις πρώτα TWRP ή CWM recovery.
Ο/H Bodai έγραψε:
Θα πρέπει μέσα απο το recovery που έχεις τώρα να φλασάρεις το καινούργιο. Επειδή δεν έχω την συσκευή δεν το έχω κάνει προσωπικά αλλα απο πληροφορίες στο δίκτυο ...
"to go to recovery you have to poweroff the phone and hold "vol+" and "power" for 2 sec"
και εδω ROOT+RECOVERY υπάρχουν αρχεία για το V9180.
Πρόσεχε τώρα γιατί αν θυμάμαι όλοι οι χρήστες εδω μέσα δεν έχετε το ίδιο μοντέλο (κολλήσαν κάποιες εγκαταστάσεις της Miui στον έλεγχο hardware) ... καλύτερα περιμένε να διαβάσει και κάποιος κάτοχος το νήμα και να σε καθοδηγήσει με περισσότερες λεπτομέρειες
Ο/H gus7 έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Στο post αυτό Miui V6 σε ΖΤΕ V5 Redbull νομίζω ο admin ξεκαθαρίζει το θέμα, οπότε πρέπει να εγκαταστήσεις πρώτα TWRP ή CWM recovery.
Φιλε μου συγνωμη αν σε κουραζω αλλα πως κανω εγκατασταση αυτες τις recovery;
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην nassosp ().
Ο/H nassosp έγραψε:
Ο/H gus7 έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Φιλε μου συγνωμη αν σε κουραζω αλλα πως κανω εγκατασταση αυτες τις recovery;
Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να αλλάξεις recovery :
Κατέβασε το adb (Ολα τα αρχεια) από εδώ: Dropbox - adb περασε τα ολα σε ενα φακελο στον υπολογιστη σου. Μετα άνοιξε το cmd.exe με δικαιωματα διαχειριστη.
Συνδεσε το κινητό στο PC και κάνε τις παρακάτω εντολές (με το κοκκινο χρωμα) copy-paste, μια μια στο cmd.
Εντολη:
adb reboot-bootloader
Εντολη:
fastboot -i 0x19d2 devices
Εντολη:
fastboot -i 0x19d2 flash recovery twrp.img
Ο/H nassosp έγραψε:
Απο τον es explorer ( με δικαιωματα root) πηγαινεις στο system ανοιγεις το build.prop και αλλάζεις το ro.build.version.release=4.2.2 σε 5.0 και κάνεις αποθηκευση και επανεκκινηση του κινητού. αν δεν δουλεψει, βεβαιωνεσαι ότι έχει γινει η αλλαγή σωστα. ΠΡΟΣΟΧΗ! δεν πειραζουμε απολυτως τπτ αλλο αν δεν ξερουμε τι κανει το καθε ένα.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Giannis Kirou ().