παιδια μια βοηθεια γιατι δεν ανοιγει η συσκευη μετα απο προσπαθεια αναβαθμησης της 5.5.15.δεν μπαινει ουτε σε recovery αλλα ουτε με miflash αναγνωριζει την συσκευη.εχω τρελαθει και δεν ξερω τι να κανω.κολαει στο logo mi.com.
δεν ανοιγει η συσκευη μετα απο προσπαθεια αναβαθμησης
-
-
Μη φοβάσαι λογικά δεν έχει πάθει κάτι η συσκευή σου. Προσπάθησε να μπείς σε recovery. Ξέρω λες δεν μπαίνει αλλά εγώ λέω οτι δεν πατάς τα κουμπιά την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ στιγμή. Καθώς είναι κολλημένο στο mi logo κρατάς πατημένο το on/off μέχρι να μαυρίσει η οθόνη για να κάνει το restart και ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΥΡΊΖΕΙ πατάς το volume up χωρίς να αφήσεις το on/off. Αυτό είναι το σωστό moment για να μπείς στο recovery. Δοκίμασε το 5-10 φορές όσο χρειαστεί μέχρι να το πετύχεις.
Αφού μπείς κάνε νέα εγκατάσταση της rom μέσα απο το recovery και θα είσαι κομπλέ! -
Καλημέρα,
προφανώς έχεις κολλήσει και εσύ στο γνωστό bug με την "αναβάθμιση" του bootloader των Mi-2s. Για να αναγνωρίσει το MiFlash την συσκευή σου πρέπει να πατήσεις Power & Vol - (fastboot mode). -
να σας πω τι κανω ακριβως μπας και τα κανω λαθος.οταν ειναι κλειστο το κινητο παταω πρωτα volume+ kai μετα χωρις να αφησω το volume παταω kai to το power.
μετα μου εμφανιζει το logo και κανω οτι μου ειπε ο iAmLiakos:πατημένο το on/off μέχρι να μαυρίσει η οθόνη για να κάνει το restart και ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΥΡΊΖΕΙ πατάς το volume up χωρίς να αφήσεις το on/off. το εχω κανει πολλες φορες.μου προτινετε να συνεχησω την προσπαθεια για να μπω στο recovery η΄ να δοκιμασω κατι αλλο?υπαρχει οδηγος αναβαθμησης με το miflash για το mi2s?
ευχαριστω για τον χρονο σας και για την βοηθεια σας -
-
-
ευχαριστω παιδια για την βοηθεια σας!!!
-
όλα οκ τώρα ?
-
Ο/H kellman έγραψε:
παιδια τα καταφερα με fastbood mode kai με το miflash αλλα εβαλα την τελευταια developer version απο en.miui.com η οποια εχει κινεζικη και αγγλικη γλωσα στο κινητο.
Για να βαλω και την ελληνικη θα πρεπει να βαλω ξανα την τελευταια rom απο εδω?
Καλημερα φιλε.τωρα εχεις recovery? -
Καλησπερα και απο εμενα εχω το ιδιο προβλημα ....δεν πηγαινει σε recovery , πως γινεται αλλιως να ξεκολλησει; αν μπορει καπιος ας εξηγησει την διαδικασια πληρως. Ευχαριστω!
-
Ο/H svp έγραψε:
Καλησπερα και απο εμενα εχω το ιδιο προβλημα ....δεν πηγαινει σε recovery , πως γινεται αλλιως να ξεκολλησει; αν μπορει καπιος ας εξηγησει την διαδικασια πληρως. Ευχαριστω!
Θα πρέπει να γράψεις κάποιες πληροφορίες παραπάνω. Ποιά rom έχεις τώρα, μετά απο αναβάθμιση δεν μπαίνει στο recovery, με ποιό τρόπο προσπάθησες να μπεις στο recovery?? -
προσπαθησα να βαλω αυτην: xiaomi-miui-hellas-4.4.4_aries_GTV-5.5.15.zip (V6 Lollipop).
εχει κολλησει στο logo και προσπαθω να μπω με on/off και volume +. Εκανα αναβαθμιση στην παραπανω απο updater και μολις εκανε επανεκκινηση κολλησε . Προσπαθησα να δουλεψω και το mi flash βρισκει μια συσκευη : 11996d6f, παταω το flash και μου γραφει οτι : δεν ειναι δυνατη η ευρεση του αρχειου απο το συστημα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0