την πέταξα χυμα στην εσωτερική - όχι μεσα σε φάκελο - και φαίνεται να προχωράει - έχει κολλήσει όμως στο 25% .... να αρχίσω να ανησυχώ?
Φόρτιση σε redmi note 4
-
-
Προφανώς όλα πήγαν καλά και τώρα ξαναστήνεις την συσκευή σου ...
-
-
Τελικά ξεκόλλησε και τώρα ηδη έχει φορτώσει την ελληνική Ρομ. Σας ευχαριστώ ολους για τη βοήθεια σας
-
Κατάφερα να κάνω την αναβάθμιση και τώρα φοράει την 5.1.0 η οποία δεν είμαι σίγουρος αν έχει εγκατασταθεί σωστά γιατί μου κρασαρει το ημερολογιο. Επίσης σε κάποια μενού αλλά και στο browser εμφανίζονται επιλογές στα κινέζικα.... Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη και συγχωρέστε τις πολλές απορίες μου.
-
Ο/H JohnPsy έγραψε:
Κατάφερα να κάνω την αναβάθμιση και τώρα φοράει την 5.1.0 η οποία δεν είμαι σίγουρος αν έχει εγκατασταθεί σωστά γιατί μου κρασαρει το ημερολογιο. Επίσης σε κάποια μενού αλλά και στο browser εμφανίζονται επιλογές στα κινέζικα.... Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη και συγχωρέστε τις πολλές απορίες μου. -
Αυτά τα σημάδια δείχνουν οτι μάλλον δεν έχει "κάτσει" τόσο καλά η rom. Επειδή είπες τη λέξη "αναβάθμιση" τι έκανες ακριβώς; Ποιά διαδικασία ακολούθησες ακριβώς;
Εαν δεν έκανες clean install (με full wipes) τότε ακούγονται λογικά τα προβλήματα σου. Ενημέρωσε μας. -
Καλησπέρα,
εκανα τα εξης βήματα.
κατεβασα τη rom σε ζιπαρισμενο αρχειο στη μνημη του κινητου
ακολουθησα τα βήματα του οδηγού αλλά καποια στιγμή κόλλησε γιατι δεν μπορουσε να βρει το zip αρχειο (δεν το ειχα σε sd αλλα σε ενα folder στην μνημη της συσκευής) το εβγαλα απο το folder και το έριξα στην κεντρική μνήμη οπότε και συνέχισε το update.
Μόλις το ολοκλήρωσε δεν ειχε σαν επιλογές reboot to system one latest και reboot to system two, αλλά μονο μια επιλογή - συγχωρεσε με δε θυμάμαι τι τίτλο είχε - και με αυτη προχώρησα.
μου έδειξε ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και μετά σιγα σιγά με τη χρήση βγηκαν τα θεματάκια που περιγράφω.
Μήπως να δοκιμάσω ενα νεο reboot με την 5.5.25 αντι την 5.1.0?
και πως θαπροχωρήσω τώρα που το αρχικο root menu έχει αλλάξει και μου εμφανίζει το παρακάτω μενου (συννημένα)? -
Ωραία, αυτό που βλέπεις τώρα είναι το νέο recovery που έχει η συσκευή σου και πέρασε μαζί με τη ελληνική rom. Αντικατέστησε στην ουσία το Mi Recovery 2.0 που έβλεπες πριν. Αν το παρατηρήσεις έχει τις ίδιες επιλογές με το προηγούμενο recovery αλλά έχει και επιπλέον επιλογές που το κάνουν πιο "δυνατό" - χρηστικό.
Θέλω για αρχή να μπεις ξανά στο recovery και να κάνεις ένα "wipe cache" και ένα "wipe dalvik/Art cache" όπως φαίνονται στη δεύτερη εικόνα.
Αμέσως μετά κάνεις reboot στο system που είσαι τώρα(δε μπορώ να το διακρίνω απο τις photos οπότε υποθέτω είσαι στο system 1;;).
Θα κάνει λίγη παραπάνω ώρα να ανοίξει αλλα μη σε ανησυχεί αυτό.
Δες μετά εαν διορθώθηκαν τα προβλήματα και ενημέρωσε γιατί μετά θα πάμε σε λίγο πιο δραστικά μέτρα! χεχε -
ελπιζω τα δραστικά μέτρα να μην περιλαμβανουν και σφυρί.....
ξεκινάω και ο θεος βοηθός -
Τα εκανα αλλά τα δραστικά μέτρα μάλλον δεν τα γλυτώνουμε.....
-
Χαχα όχι σφυρί δε βάζουμε..ακόμα!
Το πρόβλημα με το 3ο φωτάκι είναι πολύ περίεργο πραγματικά! Δεν έχω διαβάσει κάπου για παρόμοιο πρόβλημα.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι ακόμη μια φορά ένα clean install της ROM για να δούμε μήπως δεν πέρασε σωστά (αυτά είναι τα δραστικά μέτρα!)
Οπότε τώρα τι θα κάνεις:
-Κατεβάζεις στο pc σου την ROM απο εδώ.
-Την περνάς στο κινητό χύμα (δε χρειάζεται να κάνεις μετονομασία,άστη όπως είναι)
-Μπαίνεις στο recovery και κάνεις factory reset
-Αμέσως μετά αφού τελειώσει το factory reset επιλέγεις το "install zip"--> "install zip from /sdcard"
-Εαν σου βγάλει επιλογή να διαλέξεις εαν θέλεις να το βάλεις στο system 1 ή στο system 2 επέλεξε το system 2
-Επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες και το έχεις χύμα μέσα
-Κάνεις το flash και όταν τελειώσει πηγαίνεις στο "advanced functions" και κάνεις ενεργό το system 2.
-Reboot στο system 2 και περιμένεις να ανοίξει και δοκιμάζεις!
Μετά απο αυτή τη διαδικασία θα έχεις μια πεντακάθαρη rom και κανονικά πρέπει να σου λειτουργούν όλα σωστά.
Μόλις βρείς χρόνο να το κάνεις ενημέρωσε για το πως πάει!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα