Διαφήμιση

Redmi 2 - 1GB edition

• Ο/H vgon έγραψε:

Πάντως δεν καταλαβαίνω πως οι Κινέζοι αφήνουν και φεύγουν τα κινητά σε τέτοια κατάσταση

Δεν νομίζω ότι απο το εργοστάσιο "φεύγουν" έτσι τα κινητά. Αυτά δυστυχώς είναι τα αποτελέσματα των οδηγιών που δίνουν οι διάφοροι αγοραστές στα ιντερνετικά καταστήματα (μαζί και εγώ!!) για αφαίρεση του ενός ... και ρύθμιση του άλλου κλπ κλπ.
      Αλλά εγώ τώρα ξέρω .... και τέτοιο πράγμα δεν προκειται να το ξανακάνω. Αντίθετα θα απαιτώ το κινητό να έρθει όπως είναι απο το εργοστάσιο!! Απλά να το ανοίγουν μια φορά για να δούν ότι δουλεύει .... και μέχρι εκει...
      Οσο μεγαλώνει ... μαθαίνει κανείς!!!
    • @vgon αγαπητε φίλε δεν ξερω την εμπειρια σου με τα xiaomi ,αλλά εγω παρελαβα προχθες 2 redmi απο to2c.com ( εκδοση 1/8),για τη γυναικα μου το ενα και το αλλο αν δεν το κρατησω εγώ θα το βαλω για πώληση ,περασα κατευθειαν την miui v6 5.5.23 απο το forum κανοντας καθαρη εγκατασταση με ολα τα wipes απο το recovery και το τεσταρισα στα παντα και μονον καλα λόγια εχω να πω ,21562 sto antutu ,με σχεδον 10 εφαρμογες ανοιχτες και δεν κολλάει ,πουθενα ,κανενα fc ,fb,twitter ,chrome, ομαλοτατη ροη και φυσικά ατελειωτο παιχνιδι με το dead trigger 2 μεχρι που αναψε απο πισω υπερβολικά ,χωρίς να laggarei πάντως π ο υ θ ε ν α ,ενω το αδερφακι του ( Redmi 1s) θα laggare απελπιστικά στο παιχνιδι ενω θα αδειαζε και η μπαταρια του πολύ νωρίτερα ...
      Εντυπωση μου εκανε και η διαρκεια της μπαταριας του( 2200mAh) ,διαρκει σαφως περισσοτερο απο αυτη του 1s ( miui v5 stable v50) ,αυτο που διαπιστωσα ειναι ότι ταιριαζει απόλυτα η μπαταρια τοy redmi 2 με το 1s(2000mAh) παρα τον διαφορετικό κωδικό ,οπότε με τη πρωτη ευκαρια θα βαλω στο 1s ιδια με του 2

Να μην πολυλογω ειναι απο τα καλύτερα κινητα για τα λεφτα του( αν και δεν πετυχα καλή τιμη τοτε λογω ισοτιμιας δολ/ευρώ) ,αν όχι το καλύτερο ...
      Red Hot Chili Peppers

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tpapo ().

• Επειδή τυχαίνει να έχω και εγώ το τηλεφωνάκι, μπορώ να πω πως είναι ότι ποιο τίμιο υπάρχει για τα χρήματα που ζητάει.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Να επανορθώσω για κάτι που έγραψα χθές για τις μπαταριες και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ !

" Εντυπωση μου εκανε και η διαρκεια της μπαταριας του( 2200mAh) ,διαρκει σαφως περισσοτερο απο αυτη του 1s ( miui v5 stable v50) ,αυτο που διαπιστωσα ειναι ότι ταιριαζει απόλυτα η μπαταρια τοy redmi 2 με το 1s(2000mAh) παρα τον διαφορετικό κωδικό ,οπότε με τη πρωτη ευκαρια θα βαλω στο 1s ιδια με του 2 "

Οι μπαταρίες ταιριαζουν απόλυτα στο μεγεθος -διαστασεις -τοποθετηση και αφου εγινε αλλαγή ,εβαλα αυτη του 1s sto 2 και αντιστροφα, δουλεψαν μια χαρά ,όμως σημερα που παω να τα φορτισω δυσαρεστη εκπληξη ! Στο μεν redmi 1s με τοποθετημένη αυτή του 2( BM44) δεν φορτιζει ουτε με τον φορτιστή του ,ουτε με τον φορτιστη του Redmi 2,ουτε μεσω power bank ,ενώ στο redmi 2 που εχει τοποθετηθει η μπαταρια του 1s(BM41) όλα δουλευουν σωστά και φορτίζει κανονικά .

Αυτά πρός ενημέρωση των φίλων :)
      Red Hot Chili Peppers
    • Ο/H tpapo έγραψε:

Να επανορθώσω για κάτι που έγραψα χθές για τις μπαταριες και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ !

" Εντυπωση μου εκανε και η διαρκεια της μπαταριας του( 2200mAh) ,διαρκει σαφως περισσοτερο απο αυτη του 1s ( miui v5 stable v50) ,αυτο που διαπιστωσα ειναι ότι ταιριαζει απόλυτα η μπαταρια τοy redmi 2 με το 1s(2000mAh) παρα τον διαφορετικό κωδικό ,οπότε με τη πρωτη ευκαρια θα βαλω στο 1s ιδια με του 2 "

Οι μπαταρίες ταιριαζουν απόλυτα στο μεγεθος -διαστασεις -τοποθετηση και αφου εγινε αλλαγή ,εβαλα αυτη του 1s sto 2 και αντιστροφα, δουλεψαν μια χαρά ,όμως σημερα που παω να τα φορτισω δυσαρεστη εκπληξη ! Στο μεν redmi 1s με τοποθετημένη αυτή του 2( BM44) δεν φορτιζει ουτε με τον φορτιστή του ,ουτε με τον φορτιστη του Redmi 2,ουτε μεσω power bank ,ενώ στο redmi 2 που εχει τοποθετηθει η μπαταρια του 1s(BM41) όλα δουλευουν σωστά και φορτίζει κανονικά .

Αυτά πρός ενημέρωση των φίλων :)

Πρόκειται να αγοράσω μια μπαταρία για Redmi 1s και σκεφτόμουν να πάρω μια από Redmi 2, αν ταιριάζουν και όλα είναι ΟΚ γιατί του 1s χάλασε.. αλλά από τα λεγόμενα του #tpapo καταλαβαίνω ότι μάλλον πρέπει να βάλω την σάπια του 1s που δεν κρατάει καθόλου.. Σωστά??
    • Βρε παιδιά θα συμφωνήσω μαζί σας στα περισσότερα. Κανένας δεν έχει πρόβλημα με τα notifications από whatsapp, viber κτλ?? Ενώ είμαστε σε δίκτυο δεν έρχονται ειδοποιήσεις.
    • Διαφήμιση
    • Με τη μπαταρία ασχοληθηκα αρκετά σήμερα έχοντας στη διάθεση μου και διάφορους φορτιστες ,power bank κτλ το πρόβλημα είναι οτι βάζοντας τη μπαταρία του redmi 2 στο 1s δεν τη φορτίζει με τίποτα ,τσεκαρισμενο προφανώς διαβάζει διαφορετική ταυτότητα μπαταριας και ενεργοποιείται κάποιου είδους προστασία .Το αντίστροφο λειτουργει κανονικοτατα δηλ η μπαταρία του 1s sto redmi 2 :)
      Red Hot Chili Peppers
    • Παιδιά σας προτείνω να βάλετε την τελευταία rom που βγήκε, την 5.5.29. Βλέπω καλύτερη διαχείριση μνήμης. Π.χ. αν καθαρίσω τη μνήμη από εφαρμογές που τρέχουν
      φτάνω τα 486 mb ελεύθερα, απο κει που είχα 407.
      Σημαντική διαφορά.

Δεν μπορεί να πάει καλύτερα ένα κινητό του 1gb μνήμης απ όσα έχω δει κι από άλλα κινητά με ίδιο μέγεθος μνήμης.
      Antutu: 20041 με την 5.5.23 και 20256 με την 5.5.29...έτσι για να είναι πιο ολοκληρωμένο το ποστ :)
      Χαιρετώ σας !!!

Αφορά developer edition
      xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-29-Xiaomi-Redmi-2/#files

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην vgon ().

• Το θέμα δεν είναι πόση ελεύθερη μνήμη έχει, το θέμα είναι αν lagαρει. Και 1mb ελεύθερη ram να έχει δεν παίζει ρόλο.

From the middle of nowhere to the center of everywhere...
    • Διαφήμιση
    • Δεν έχω παρατηρήσει καθυστερήσεις με τις 2 ελληνικές εκδόσεις που έχω βάλει μέχρι τώρα.
      Δουλεύει απροβλημάτιστα.