Διαφήμιση

Redmi 2 - 1GB edition

• 1ο ποστ στο φορουμ εδω...πολυ ωραια δουλεια...

εχω παρει για την γυναικα μου το redmi 2 και ειμαι εντυπωσιασμενος απο την ρομ του...φοραει μια 6.3, αγορασμενο απο vickmall, πληρως εξελληνισμενο οπως το ηθελε, γρηγορο χωρις κολληματα...
      κερασακι στην τουρτα...χωρις να ειναι ρουτ, ειχε μεσα το apk του kinguser, και πλεον ειναι ρουτ το κινητο...

η κλασσικη ερωτηση ειναι με τα updates τι κανουμε?? ειναι εβδομαδιαια η ρομ...πρεπει να κανω updates η μπορω να την αφηχω ετσι??γιατι ως γνωστον, οτι δουλευει δεν αλλαζει!!
    • Ο/H morrison100 έγραψε:

1ο ποστ στο φορουμ εδω...πολυ ωραια δουλεια...

εχω παρει για την γυναικα μου το redmi 2 και ειμαι εντυπωσιασμενος απο την ρομ του...φοραει μια 6.3, αγορασμενο απο vickmall, πληρως εξελληνισμενο οπως το ηθελε, γρηγορο χωρις κολληματα...
      κερασακι στην τουρτα...χωρις να ειναι ρουτ, ειχε μεσα το apk του kinguser, και πλεον ειναι ρουτ το κινητο...

η κλασσικη ερωτηση ειναι με τα updates τι κανουμε?? ειναι εβδομαδιαια η ρομ...πρεπει να κανω updates η μπορω να την αφηχω ετσι??γιατι ως γνωστον, οτι δουλευει δεν αλλαζει!!

Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλορίζικη η συσκευή. Η ρομ που αναφέρεις (6.3???) δεν μου ακούγεται για developer και άρα δεν έχει εβδομαδιαία updates.
      Λογικά αφού δεν φοράει την ελληνική ρομ, αλλά κάποια (μάλλον "global"?) από το vickmall είναι πιθανό, όταν θα υπάρξει το αντίστοιχο update να σου έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση. :)
    • Εμένα το δικό μου, αν εξαιρέσουμε μικρόπροβλήματα της dev που εγώ επέλεξα να κατεβάσω, το κινητό δεν μου έχει κάνει κανένα μα κανένα πρόβλημα.

Αντιθέτως ότι πρόβλημα μπορεί να εμφανιζόταν, λυνόταν με ένα update την επόμενη Παρασκευή.

Το έχω από την πρώτη μέρα που βγήκε στην Κίνα το κινητό και κυλάει ρολόι. Με έχει ενθουσιάσει η Xiaomi μέσω αυτού του κινητού που όπως έχω πει και αλλού περιμένω να μου στείλουν παραγγελία ακόμη ένα κομμάτι της.
    • Διαφήμιση
    • caeser δε νομίζω οτι είναι λύση αυτό. Τραγικό μου ακούγεται.
      Φίλε tpapo δεν ξέρω πόσα έχεις σετάρει.
      Προσωπικά έχω πειράξει πολλές ταμπλέτες και smartphone με rootαρίσματα, cyanogen κλπ.
      Αυτό το χάλι μ αυτό το τηλέφωνο δε μου χει ξανατύχει. Με θλίβει γιατί γενικότερα είναι
      πολύ γρήγορο...σφαιράτο θα έλεγα όσον αφορά απόκριση εφαρμογών και λειτουργικό.

Δεν είμαι μόνος μου πάντως. Συνάδερφος που το αγόρασε απείραχτο με την οριτζιναλ κινέζικη και
      τα άσχημα ελληνικά fonts (ξερετε) τα ίδια αντιμετωπίζει. Εκείνου μάλιστα κάνει και αραιά και που
      reboot χωρίς λόγο. Εμένα ας πούμε δεν το κάνει αυτό. Ευτυχώς χεχε

Τελοσπάντων παιδιά. Δεν έχω σκοπό να κατηγορήσω κανεναν κινέζο.
      Παντως για μένα οι αγορές από Κίνα τέλος. Προτιμώ να δίνω κατι παραπάνω και να έχω τα 2 χρόνια εγγύηση...
      όποια κι αν είναι αυτή...σ αυτό το ελληνικό μπάχαλο.
      Πρώτο και τελευταίο.

Δεν ξαναενοχλώ με το ρημαδάκι που μου έτυχε :)

Υ.Γ.
      Για χιούμορ...μήπως φταίει το minideal.net απ' όπου το αγοράσαμε κι οι δυο;;; Πλάκα κάνω...μη μου απαντήσετε σ αυτό.
    • Ο/H vgon έγραψε:

μήπως φταίει το minideal.net απ' όπου το αγοράσαμε κι οι δυο;;; Πλάκα κάνω...μη μου απαντήσετε σ αυτό.
      Μην το γελάς καθόλου αυτό, γιατί τελευταία βλέπουμε πολλοί να στέλνουν TDD συσκευές με δικές τους ROM να τις παρουσιάζουν ως FDD για να δουλεύουν στις ελληνικές συχνότητες.

Και κάπου εκεί αρχίζουν και τα περίεργα προβλήματα...

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε μερικά από αυτά τα μαγαζιά, γιατί προσπαθούν να βγάλουν από την μύγα ξύγκι όσον αφορά το κέρδος τους.

Η διαφορά μεταξύ TDD και FDD στο κόστος είναι περίπου στα 25 Euro, και φυσικά με τις αλχημίες που γίνονται, αυτά πάνε στην τσέπη τους, αδιαφορώντας αν οι κάτοχοι των συσκευών μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H vgon έγραψε:

caeser δε νομίζω οτι είναι λύση αυτό. Τραγικό μου ακούγεται.
      Είναι εντυπωσιακό (και όχι τραγικό, φυσικά) που αφήνεις "a smart device" να σε ελέγχει, ενώ διαθέτεις (as a human) "a smarter solution..."
      Εγώ προσπάθησα να σε βοηθήσω, όχι να σου δώσω τραγικές λύσεις... sorry to disappointed you! :roll:
    • caeser σ ευχαριστώ φίλε αλλά μάλλον δεν κατάλαβες. Δεν είναι το pin το πρόβλημα.

Ακόμα και το pin να βγάλω δεν παίζουν οι κάρτες (όποτε χάνεται για κάποιο λόγο τελείως το σήμα), αν
      δεν κάνω reboot.

Κατάλαβες πως έχω μπλέξει;
      :)

Συγγνώμη αν νόμισες οτι σε αποκάλεσα "τραγικό". Η περίπτωση είναι τραγική χεχε

Τελοσπάντων...άστα να πάνε.
      Θα περιμένω κάποια καινούρια stable, μετά την 6.0.9 να δω μήπως αλλάξει κάτι.

Ευχυχώς στην Αθήνα...έχω καλό σήμα !!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vgon έγραψε:

Το minideal υποτιθεται οτι είναι ένα καλό μαγαζί. Ετσι δεν είναι;
      Ναι, αλλά δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό.
      Οτι δίνουν αυθεντικές συσκευές θεωρείται δεδοδένο.

Απλά τα βάζω με την πρακτική όλων αυτών των μαγαζιών, που πειράζουν τις ROM και κάνουν διάφορα δικά τους που είναι καμμιά φορά ανορθόδοξα, και δημιουργούν προβλήματα στις συσκευές.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H vgon έγραψε:

Το minideal υποτιθεται οτι είναι ένα καλό μαγαζί. Ετσι δεν είναι;
      Ναι, αλλά δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό.Οτι δίνουν αυθεντικές συσκευές θεωρείται δεδοδένο.

Απλά τα βάζω με την πρακτική όλων αυτών των μαγαζιών, που πειράζουν τις ROM και κάνουν διάφορα δικά τους που είναι καμμιά φορά ανορθόδοξα, και δημιουργούν προβλήματα στις συσκευές.
      Βλέπω οτι υπάρχει καινούρια stable η 7.0.9. Θα τη δοκιμάσω μπας και δω διαφορά.
    • Ο/H vgon έγραψε:

Συγγνώμη αν νόμισες οτι σε αποκάλεσα "τραγικό". Η περίπτωση είναι τραγική χεχε
      ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα αγορίνα!!! :thumbsup:
      Μακάρι να λυθεί το πρόβλημα σύντομα!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vgon έγραψε:

Βλέπω οτι υπάρχει καινούρια stable η 7.0.9. Θα τη δοκιμάσω μπας και δω διαφορά.
      Είχε πέσει ένα στα χέρια μου και το είδα το πρόβλημα με παλαιότερες ROM αλλά αν θυμάμαι από την 5.10.15 και μετά, δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Κάποια στιγμή θα περάσει και στις stable η διόρθωση...

Αν δεν βγάλεις άκρη και κουβαλάει ακόμα το πρόβλημα και αφού ενδιαφέρεσαι μόνο για Stable, βάλε την τελευταία Developer και αφαίρεσε τα αρχεία root.