Διαφήμιση

Αγοράστε το νέο Mi-4i χωρίς έξοδα αποστολής από την Ευρωπαϊκή μας αποθήκη.

• Αγοράστε το νέο Mi-4i χωρίς έξοδα αποστολής από την Ευρωπαϊκή μας αποθήκη.

Αγαπητά μέλη του Xiaomi-Miui Hellas,
      Μέχρι την 30 Ιουνίου 2015, μπορείτε να αγοράσετε το θαυμάσιο MI-4i απ'ευθείας από την αποθήκη μας στην Ευρώπη, χωρίς έξοδα αποστολής !

Έτσι τώρα μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς γρήγορα (2 - 3 μέρες παραλαβή) την νέα θαυμάσια συσκευή της Xiaomi, κερδίζοντας τα έξοδα αποστολής, και σε τιμή που είναι από τις καλύτερες της αγοράς.

H προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015
      Xiaomi Mi 4i

Premium & Precision Engineering with top quality items for its flagship device MI 4i. It took nothing less than 18  months from whiteboard to flagship device (end - to end) with care for every single details and keeping ultimate quality in it's prime. The world's top suppliers like Qualcomm for processors, Sharp/JDI for display, Samsung/Sonyfor memories and batteries, Cam sensor from Sony, display glass from Corning for highest quality components.It comes with Sharp / JDI 1080p DIsplay,Qualcomm Snapdragon 615,4G Dual SIM Dual standby and 13MP Sony / Samsung camera.

Xiaomi Mi 4i 4G Dual Sim CardXiaomi Mi 4i 4G Dual Sim CardXiaomi Mi 4i 4G Dual Sim CardXiaomi Mi 4i 4G Dual Sim CardXiaomi Mi 4i 4G Dual Sim Card

Xiaomi Mi 4i 4G Dual Sim CardXiaomi Mi 4i 4G Dual Sim CardXiaomi Mi 4i 4G Dual Sim Card

Specification
      Model:

Mi 4i

Sim Card:
      • Dual 4G SIM (2 x micro), Dual Standby
      • supports 4G, 3G, 2G network, but does not support two slots using 4G network simultaneously.  If one SIM card is using 4G /3G network, the other SIM card can only access to 2G network.

Color: White | Black
      Capacity

RAM: 2GB RAM LPDDR3

ROM16GB Flash eMMC

Multi-Languages

English, Hindi, Indonesia, Melayu, Vietnamese, Portuguese, Bengali, Tamil, Simplified Chinese, Traditional Chinese

Chipset

CPU: Snapdragon™ 64-bit octa-core processor,2nd gen Snapdragon™ 615 CPU, 1.7GHz 

GPU: Adreno 405 GPU

System MIUI 6 base on Android 5.0 OS
      Screen

Display Size: 5" Sharp/JDI Full HD display

Resolution: 1920 x 1080 resolution, 441 PPI

Multitouch: Yes

Technology: All-new Sunlight display with hardware-level,pixel contrast adjustments

IPS 178° wide viewing angle

Camera

Rear Camera:13MP Sony/Samsung camera,5-element lens, f/2.0 aperture

Front Camera: 5MP front camera,5-element lens, f/1.8 aperture

Features:  Two-tone flash,Supports manual mode, real-time HDR, Torch Supports 1080p video recordings

Others: 5-element lens, f/2.0 aperture

Network and Wireless Connectivity

4G: FDD-LTE Bands 3(1800MHz) / Bands 7(2600MHz)

3G: 1900 / 2000MHz , 850 / 1900 / 2100MHz

2G:  850 / 900 / 1800 / 1900MHz

GPS:GLONASS,Positioning by BDS(BeiDou Navigation Satellite System) 

Bluetooth:Bluetooth 4.1,Bluetooth HID

WiFi: 802.11 a/b/g/n, 802.11ac wave 2 include MU- MIMO, supports 2.4GHz and 5GHz bands

Dual-band Wi-Fi 2.4/5GHz,Wi-Fi Display,Wi-Fi Direct

OTG:Yes

Battery capacity and life

3120mAh all-day battery

Sony/Samsung/ATL 4.4V lithium-ion polymer battery
      3120mAh (typ)
      3030mAH (min)

Standby Time: About 2~3 days

Sensor

Electronic compass,Gravity sensor,Light sensor,Gyroscope,Hall sensor,Proximity sensor

Hi-Fi System

ESS ES9018K2M DAC chip, use OPA1612 professional operational amplifiers

24-bit/192KHz lossless playback

Multi-media 
      Supported video formats: Supports: H.264–Baseline/Main/High, MPEG4–simple/ASP, H.264–0, VC-1/WMV9–Simple/Main, VC-1–Advanced
      Supported audio formats:Supports: PCM, AAC/AAC+/eAAC+ , MP3, WMA – V9 and V10, AMR – NB and WB, FLAC, APE
      Size

Dimensions: 138.1mm×69.6m×7.8mm 

Net Weight:  150g

Package

1 x Xiaomi Mi 4i

1 x Travel Charger

1 x Usb Data Cable

1 x Chinese manual

Images
      • pimgpsh_fullsize_distr.jpg

27,37 kB, 700×400, viewed 152 times
  • Καλησπέρα.

Σκέφτομαι να πάρω το Xiaomi Mi Note Pro από το site σας, με DHL (+39$ που είναι) για να έρθει σε 2-5 ημέρες από την ευρωπαΪκή σας αποθήκη. Υπάρχει η πιθανότητα για κάποια έκπτωση για τα μέλη του φόρουμ!?

Hello.
    I'm thinking of buying Xiaomi Mi Note Pro from you, and by using DHL, with 39$ extra to get it from your EU warehouse. Is there by any chance any coupon or price reduction form the members of the forum?
  • Αγοράστε το νέο Mi-4i χωρίς έξοδα αποστολής από την Ευρωπαϊκή μας αποθήκη.

Ο/H maddoctor έγραψε:

Καλησπέρα.

Σκέφτομαι να πάρω το Xiaomi Mi Note Pro από το site σας, με DHL (+39$ που είναι) για να έρθει σε 2-5 ημέρες από την ευρωπαΪκή σας αποθήκη. Υπάρχει η πιθανότητα για κάποια έκπτωση για τα μέλη του φόρουμ!?

Hello.
    I'm thinking of buying Xiaomi Mi Note Pro from you, and by using DHL, with 39$ extra to get it from your EU warehouse. Is there by any chance any coupon or price reduction form the members of the forum?

I am thinking the same thing...
    Thanks maddoctor

Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση