Λοιπόν σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά η συσκευή δέχεται έως 32 gb sd μνήμη χθές δοκίμασα μία 64 gb της sumsung gb την οποία αναγνώρισε μια χαρά υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να έχω κάνα πρόβλημα ?
SD ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ REDMI 2 64 GB ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
-
-
Από όσα ξέρω αν στην διαβάσει όλα καλά. Δες εδώ ίσως σε βοηθήσει.
Can I use a larger SD card than listed as maximum in smartphone speccs? -
Σήμερα έκανα χρήση video και foto δεν τα αποθηκεύει στην sd και μου λέει να περάσω sd δεν την αναγνωρίζει ούτε μπορώ να μεταφέρω αρχεία video foto από την μνήμη στην sd
-
Ο/H nnbignick έγραψε:
Σήμερα έκανα χρήση video και foto δεν τα αποθηκεύει στην sd και μου λέει να περάσω sd δεν την αναγνωρίζει ούτε μπορώ να μεταφέρω αρχεία video foto από την μνήμη στην sd μάλλον εδώ είναι το πρόβλημα -
Ο/H nnbignick έγραψε:
Σήμερα έκανα χρήση video και foto δεν τα αποθηκεύει στην sd και μου λέει να περάσω sd δεν την αναγνωρίζει ούτε μπορώ να μεταφέρω αρχεία video foto από την μνήμη στην sd
Της έκανες φορματ ; για δες αυτό το βίντεο. Ένας φίλος είπε οτι το έλυσε με το βίντεο. Μακάρι να σε βοηθήσει.
-
-
Ο/H nnbignick έγραψε:
ρυθμίσεις τις μνήμης μου την αναγνωρίζει 66.95 gb κανονικά έπρεπε να είναι κάτω από 64 gb
Ξαναφόρμαρε την .. σίγουρα υπάρχει λάθος και θα "χτυπήσει" .. σίγουρα ...απλά κανείς δεν μπορεί να πει το πότε.. -
Κατάλαβα προσπαθώ να κάνω format αλλά τίποτα κατέβασα και κάτι εφαρμογές από το stor αλλά τίποτα
-
Ενώ διαγραφή τα αρχεία δεν κάνει format
-
Δοκίμασε σε card reader πάνω στον Η/Υ σου..(το φορματ εννοώ)
-
Για την ώρα δεν έχω υπολογιστή αλλά θα το κάνω και θα σου πω
-
Ο/H nnbignick έγραψε:
Για την ώρα δεν έχω υπολογιστή αλλά θα το κάνω και θα σου πω
Σωστό. Δοκίμασε στον υπολογιστή σου. Σε φορμάτ FAT32.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0