Διαφήμιση

Mi tv2 49inch ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

• Mi tv2 49inch ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Γράφω πρώτη φορά στο forum με αφορμή την αποφασή μου να αγοράσω την mi tv2 49inch από το site xiaomiforsale.com που έχει έδρα στην Τσεχία.
      Είμαι κάτοχος και ενός mi3w απο το οποίο γνώρισα και την xiaomi.Την tv την έχω εδώ και μία εβδομάδα με άριστες εντυπώσεις προς το παρόν...την αγόρασα 899 ευρώ,τιμή πολύ χαμηλή για τα χαρακτηριστικά της...μετά από μερικές μέρες το ίδιο site ανέβασε 100 ευρώ την τιμή.
      Μου πήρε λίγο χρόνο για να αλλάξω την γλώσσα στα αγγλικά,αλλά απο τη στιγμή που της έκανα root μπορώ και την διαχειρίζομαι όπως όλες τις android συσκευές....
      Mi TV2 4K Ultra HD 3D 49 Inch LED Smart TV Plus Subwoofer and Soundbar
      Μεταφορικά πλήρωσα περίπου 50 ευρώ και μου ήρθε σε πολύ καλή συσκευασία με την ACS μέσα σε μία εβδομάδα.
      Αν κάποιος θα ήθελε να ρωτήσει κάτι για το θέμα και μπορώ να απαντήσω....ευχαρίστως.

Στάλθηκε από το Lenovo A936 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Μεγιές φίλε μου !!! :thumbsup:
      Και εγώ έψαχνα να βρω ποιός ήταν αυτός που την αγόρασε από Ελλάδα.. :lol:

Με τα ψηφιακά κανάλια πως πάει ?
      Ρωτάνε πολλά μέλη αν έχει θέμα με την συμβατότητα στο MPEG 4 της Digea και τις συχνότητες των καναλιών.

Αν μπορέσεις να μας δώσεις και μερικές φωτογρφίες από το Setup σου - και να μας πεις γενικές εντυπώσεις από την ποιότητά της ... :thumbup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Άντε μήπως την παρουν κι άλλοι και γίνει από λαθρομεταναστης, Έλλην υπηκοος. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ παιδιά...δεν υπαρχει συμβατοτητα με την digea τουλαχιστον με τις προφανεις ρυθμισεις,παρολο που η tv υποστηριζει ολες τις τελευταιες ψηφιακες φορμες.Δεν ξερω αν υπαρχει καποια ξεχωριστη ρυθμιση για την καθε χωρα.....θα το ψαξω λιγο περισσοτερο,αλλα δεν με χαλαει και ιδιαιτερα γιατι συνδεεις εναν ψηφιακο δεκτη και ολα καλα.
      Η ποιοτητα εικονας και 3D είναι εξαιρετικα...βεβαια προϋποθεση ειναι να εχεις και αναλογης ποιοτητας ψηφιακο ή δοτυφορικο δεκτη.
      Μετα το rooting εγκατεστησα καποιες εφαρμογες της google,δεν λειτουργουν ολες(play store)...η tv εχει εφαρμογες και παιχνιδια για να κατεβασεις μεσω του xiaomi λογαριασμου σου,αλλα οι περισσοτερες ειναι κινεζικες.
      Υπαρχει δυνατοτητα συνδεσιμοτητας μεσω του τοπικου σου δυκτιου....μεσω dlna συνδεεσαι με το pc σου και διαχειριζεσαι τα αρχεια σου.Επισης μπορεις να κανεις mirroring το κινητο σου στην οθονη της tv(οχι μονο xiaomi).Ακομη μπορεις να παιξεις τη μουσικη,φωτογραφιες,βιντεο απο το κινητο σου στην tv με εφαρμογες τυπου allcast.apk...
      Υπαρχουν και αλλες λεπτομεριες που μπορουμε να πουμε,αλλα τα βασικα ειναι αυτα....
      Νομιζω πως ειναι πολυ καλη επιλογη αν αναλογιστει κανεις οτι tv's με αναλογα χαρακτηριστηκα πλησιαζουν το διχιλιαρο

• Δεν θέλω να στο χαλάσω (με χαλάει ο αποκωδικοποιητής) αλλά όπως έγραψα και στο θέμα που είχα ανεβάσει οταν πρωτοβγηκε η τηλεόραση, άργησε να έρθει Ευρώπη. Πλέον βρίσκεις αν ψάξεις όπως η παρακατω 58αρα που στο μόνο που πάσχει είναι στον επεξεργαστή το οποίο το λυνεις με ενα mini pc stick των 30 ευρώ.

TV PHILIPS 58PUS6809/12 58'' LED 3D ULTRA HD SMART - ÔÇËÅÏÑÁÓÇ (PER.156991)

Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Η αλήθεια είναι πως έχουν πέσει οι τιμές.....αλλά έχουμε και μία "τρέλα"

• Διαφήμιση
    • Mi tv2 49inch ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ