Συνήθως με την τράπεζα σου παίρνεις λίγο καλύτερη ισοτιμία..
αγορά ΜΙ4 απο ευρωπαϊκή αποθήκη επείγων
-
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Και τα προγράμματα και τα settings??
Παιδία μπορεί να μου απαντήσει κάποιος εδώ -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Και τα προγράμματα και τα settings??
Παιδία μπορεί να μου απαντήσει κάποιος εδώ
Μπαίνεις στο playstore και τα εγκαθιστάς με μία κίνηση. Τα settings θα έχουν σωθεί στο Mi cloud, εφόσον έχεις ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Δηλαδή οτι βάζω στο κινητό από θέμα εφαρμογών, μπαίνει και στο playstore?
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Συγνώμη...τις εφαρμογές από που τις βάζεις!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Αν μπεις απο τον Η/Υ σου στο play store θα δεις ότι "ξέρει" τι έχεις εγκαταστήσει... -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Συγνώμη...τις εφαρμογές από που τις βάζεις!?
Τις περισσότερες φορές τις βάζω εξωτερικα apk που κατέβασα απο το ίντερνετ και άλλες απο το blackmarket alpha -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Συγνώμη...τις εφαρμογές από που τις βάζεις!?
Τις περισσότερες φορές τις βάζω εξωτερικα apk που κατέβασα απο το ίντερνετ και άλλες απο το blackmarket alpha
Να σου πω το τελευταίο δεν το ήξερα. Εάν ήθελα κάτι "άλλο", το κατέβαζα από αλλού, αλλά το βλέπει στο Playstore και σου το δείχνει σαν εγκαταστημένο. Οπότε λογικά θα δεις αμέσως τι έχεις βάλει....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Οκ φίλε μου σε ευχαριστώ
-
παιδιά όντως οι άνθρωποι του vickmall έκαναν ότι μου είπαν και δεν με κορόιδεψαν
έστειλαν από κίνα το κινητό με DHL στην ευροπαική τους αποθήκη και από εκεί το έστειλαν χτές σε εμένα...
και σήμερα μου έδωσαν αυτό το tracking
RE01xxxxx46GR ...
αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι από Ελλάδα!!???? η αποθήκη τους είναι Ελλάδα ??
αν γνωρίζεται το RE τι αποστολή είναι και πότε θα φτάσει Κύπρο ????
και τέλος οι απορίες μου ..
ωραία με το καλό το πήρα πες ..
πόσες ώρες πρέπει να φορτίσω την μπαταρία πριν το δουλέψω ??
και ποιες είναι οι πρώτες ενέργειες που πρέπει να κάνω μολις πάρω το κινητό ???
μιλάμε πάντα για ΜΙ4 3G
eενώ το υπάρχων είναι ΜΙ2
ευχαριστώ -
Για το πρώτο που ρωτάς το GR στο τέλος είναι ο προορισμός (τώρα γιατί είναι GR και όχι CY πχ δεν ξέρω.. έχεις ξαναπάρει tracking? Τι σου έδιναν?)
Το RE που είναι στην αρχή δηλώνει την αποστολή και το συγκεκριμένο με ένα γρήγορο search είδα οτι είναι ταχυδρομείο Sweden.
Όσον αφορά για τις τελευταίες ερωτήσεις, με το που το πάρεις πέρνα μια καλή rom (η τελευταία dev απο εδώ μέσα είναι γάντι!) και μετά να το χαρείς! Μη σκεφτεσαι τίποτα για πρώτες φορτίσεις κτλ κτλ. Δεν έχει σημασία.
Με το καλό να το παραλάβεις!!! -
Φίλε μου από προσωπική εμπειρία τα τελευταία δύο ψηφία είναι από που φεύγει (όπως πχ αν πάρεις απο κινα CN, απο Ολλανδία NL, Σουηδία SW, Γερμανία GE κτλ :-P) τώρα το θέμα είναι τι αποστολή είναι τα πρώτα δύο...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0