Κάτοχος του redmi note 4g εδώ και 2 βδομάδες παιδιά. Το τηλεφωνακι καλό ,αλλά με έχει κουράσει. Του χω βάλει την τελευταία developer την ελληνική. Με το που μπαίνει σε sleep mode ή οθόνη του μου σβήνει και μπουταρει. Έχετε καμία ιδέα;Παίζει να ναι μπαταρία;;;
Redmi note 4g.Σβήνει και bootarei μόνο του...
-
-
Καλημέρα. Έχεις περάσει σωστά τη Rom; Το κινητό όταν το παρέλαβες ποιά rom φορούσε;
Σε ρωτάω γιατί εαν είχε stable και του έβαλες developer χωρίς να κάνεις factory reset τότε μπορεί να οφείλεται σε αυτό. Να μην έχει μπεί σωστά δηλαδή η rom.
Απο θερμοκρασίες πως σου φαίνεται γενικά; -
Κάποια stable φαντάζομαι θα φορούσε αλλά έκανα factory reset..έχω περάσει κάμποσες rom..πάντα το καθαρίζω καλά πριν το φλασαρισμα...Αρκετά ζεστή ή μπαταρία του όταν δουλεύει. Σε κάποιο battery τεσταρισμα μου χε δείξει μέχρι 40 βαθμούς. Είναι πολύ λες;;;
-
Σε χρήση το 40άρι είναι καλούτσικα. Κανονικά για την καλύτερη υγεία της πρέπει να τη δουλέυουμε στους 30-35 βαθμούς οπότε το 40 είναι αποδεκτό.
Πρέπει να δοκιμάσεις αν γίνεται μια άλλη μπαταρία έτσι ώστε να αποκλείσεις το ενδεχόμενο αυτό.
Έχεις κάνει ποτέ miflash+fastboot ανάμεσα στις ρομ που πέρασες ή δεν το έχεις κάνει ποτέ; -
-
-
Όχι κάτσε επειδή μιλάμε για το redmi note το οποίο παίρνει και εξωτερική κάρτα μνήμης οπότε δε χρειάζεται να κάνεις το miflash+fastboot.
Βάζεις τη rom στην εξωτερική κάρτα μνήμης και μπαίνεις recovery (να υποθέσω τώρα έχεις ή το CWM ή το TWRP) και θα κάνεις FORMAT STORAGE αλλά μόνο τον εσωτερικό χώρο του κινητού-προσοχή εδώ,εννοείται θα σβηστούν τα πάντα(αυτό θέλουμε κιόλλας).
Αφού ολοκληρωθεί και έχεις ένα "λευκό" κινητό τότε αμέσως κάνεις install from sd και πηγαίνεις στην εξωτερική κάρτα και επιλέγεις τη rom που πρέπει.
Οπότε όταν ολοκληρωθούν όλα τότε κανονικά δε θα πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα όσον αφορά το software. -
Τα νεότερα... Με cwm φορμαρα τα πάντα... Πέρασα την 5.6.4 την ελληνική. Όλα οκ, απλά κατά το σεταρισμα των ρυθμίσεων μετά την εγκατάσταση άρχισε να μου αναβοσβήνει το κόκκινο λεντακι και έσβησε. Το άφησα να κρυώσει λίγο και από τότε όλα καλά. Θα επανέλθω με νεότερα...
-
Ο/H navagistan έγραψε:
Τα νεότερα... Με cwm φορμαρα τα πάντα... Πέρασα την 5.6.4 την ελληνική. Όλα οκ, απλά κατά το σεταρισμα των ρυθμίσεων μετά την εγκατάσταση άρχισε να μου αναβοσβήνει το κόκκινο λεντακι και έσβησε. Το άφησα να κρυώσει λίγο και από τότε όλα καλά. Θα επανέλθω με νεότερα...
@iAmLiakos ειδες με το ledaki ακριβώς το ίδιο και στον φιλο........που σου ελεγα!!!!!!!!
ετσι μου έκανε και μένα!!!!!!!!! άρχισε να μου αναβοσβήνει το κόκκινο λεντακι και έσβησε..........
" Γεωπόνος”
-
Ναι το κατάλαβα! Για να δούμε απο εδώ και πέρα! Εαν έχετε προβλήματα γράψτε εδώ να ενημερωθούν τα παιδιά που ασχολούνται.
Με το Redmi Note 4G Single Sim παντως υπάρχει γενικότερο πρόβλημα. Κάντε υπομονή μέχρι την επόμενη rom την παρασκευή μήπως διορθωθεί κάτι.
Εαν ο @navagistan δεν έχει κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης ή περίεργης συμπεριφοράς πάντως (εκτός απο αυτό με το ledaki) τότε ίσως φταίνε τα "σκουπίδια". Για να δούμε πως θα πάει το πράγμα! -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Ναι το κατάλαβα! Για να δούμε απο εδώ και πέρα! Εαν έχετε προβλήματα γράψτε εδώ να ενημερωθούν τα παιδιά που ασχολούνται.
Με το Redmi Note 4G Single Sim παντως υπάρχει γενικότερο πρόβλημα. Κάντε υπομονή μέχρι την επόμενη rom την παρασκευή μήπως διορθωθεί κάτι.
Εαν ο @navagistan δεν έχει κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης ή περίεργης συμπεριφοράς πάντως (εκτός απο αυτό με το ledaki) τότε ίσως φταίνε τα "σκουπίδια". Για να δούμε πως θα πάει το πράγμα!
εγω δεν εχω καποιο αλλο προβλημα προς το παρων με το redmi note mou!!!!!!!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Νεότερα από το μέτωπο.. Δουλεύει καλά όσο είναι πάνω από 90% η μπαταρία του. Έχω την αίσθηση ότι εκεί είναι το θέμα... Λέτε να μου στείλουν άλλη ή να μην τόλμησω καν να ζητήσω;;; Merimobiles το πήρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες