Κανε ενα restart ton η/υ σου και ξαναπροσπάθησε
Πρόβλημα με Εγκατάσταση νέας ROM στο Redmi 1S
-
-
εχω κάνει αρκετά restart αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι
Υ.Γ.: οι drivers 20561746_f10fa7d57161d59fe17ccd621165273fa50a9d19.cab δεν μπορώ να τους εγκαταστήσω διότι το σύστημα τους βλέπει ενημερωμένους.
Ούτε disable ούτε κατάργηση.
Συνεχίζει και τους βλέπει πλέον σαν άγνωστη συσκευή USB (Αποτυχία αίτησης περιγραφής συσκευής) -
Μετά από ταλαιπωρία, έγινε εγκατάσταση των drivers 20561746_f10fa7d57161d59fe17ccd621165273fa50a9d19.cab
P/C Windows 8.1
Η διαφορά στην διαχείρηση συσκευών είναι ότι ενώ αναγνώριζε την συσκευή σαν ελεγκτή ενιαίου σειριακού διαύλου (USB), τώρα αναγνωρίζει την συσκευή σαν θύρα (COM & LPT).
Ονομασία σωστή πλέον ''Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM3)''
Συνεχίζω για MiFlash 2014.11.07.0
Αναγνωρίζει, βάζω "armani_images_5.6.18_4.4_cn" κάνω Refresh και Flash, ξεκινάει χωρίς όμως πάλι να δει συσκευή, αναφέρει device busy...... παραμένει στο "wait device connect" -
Ο αριθμός της COM (3) είναι μικρός και συνήθως υποδηλώνει Conflict με άλλη θύρα που ήδη έχει καταχωρηθεί από τα Windows σε άλλη συσκευή.
Συνήθως αυτοί οι αριθμοί είναι μεγάλοι όπως 50 - 43 - 30 κτλ.
Αποσύνδεσε την συσκευή σου από την USB που την έχεις συνδεμένη και τοποθέτησέ την σε άλλη USB θύρα, και καλό είναι να ανήκει σε άλλο controller.
Aν η USB που έχεις συνδέσει την συσκευή σου είναι στις μπροστινές USB στο PC σου, δοκίμασε να συνδέσεις σε μία USB στις πίσω θύρες εκεί που είναι και το LAN και το αντίθετο.
Παίρνοντας νέο enumerator στην USB, θα αναγκάσει τα Windows να ξανακάνουν Install εκ νέου τους Drivers αυτόματα, και θα σου δώσει ένα νέο αριθμό θύρας που αυτή τη φορά θα είναι και ο πραγματικός και θα μπορέσει να συνδεθεί η συσκευή σου και να κάνεις το Flash.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!
Να επιλέγεις ΠΑΝΤΑ USB2 θύρα και όχι USB3 γιατί ίσως να μην είναι συμβατή με τον Flasher.
Aν φυσικά έχει USB3 η μητρική σου. -
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα επιχειρήσω το βράδυ και θα σε ενημερώσω.....
-
Δυστυχώς τίποτα...
΄Εχω κολλήσει....
Η σύνδεση εχει γίνει από λάπτοπ VAIO με Windows 8.1
Από COM βλέπω μόνο 3, 4, 5 και 6. Σε καμμία περίπτωση δεν μου εχει δώσει μεγαλύτερο αριθμό.
Αποτέλεσμα κανένα..... -
Το καλώδιο usb σε κινητό πρέπει να είναι σε null ???
-
Καλημέρα σε όλους...
φίλε Bodai σε έχεσα.
Από ότι εχω καταλάβει οι drivers δεν ειναι οι σωστοί.
Μπορεις να βοηθήσεις με άλλες επιλογές για drivers αντίστοιχους??? -
σε έχασα ήθαλα να πω....
ΣΥΓΝΩΜΗ.. -
Αυτό εδώ λεω να το δοκιμάσω....
εχει κανένας άποψη?
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Unbrick-Tool/#description -
Αυτό το εργαλείο όπως βλέπεις κάνει μόνο για MTK επεξεργαστές ενώ εσύ εαν έχεις το 1S όπως αναφέρεις στο προφίλ σου έχεις Snapdragon επεξεργαστή.
Μήπως έχεις κάνει εκεί κανένα λάθος με τους drivers και νομίζεις οτι έχεις τον MTK ;; -
Δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα. Αυτός είναι και ο λόγος που ρωτάω.
πάντως και το δικό μου πίσω από την μπαταρία γράφει WCDMA και μετά κινέζικα.
Το τηλέφωνο δεν το πήρα από vickmall τελικά, λάθος δικό μου. Αλλά το πήρα από minideal (μπηκα και βρήκα την παραγγελία μου) με στοιχεία
Original XiaoMi HongMi Red Rice 1S Dual Sim WCDMA Quad Core SmartPhone With 4.7Inch Screen
Τελίκά ποιο τηλέφωνο είναι? Το Redmi 1S δεν είναι. Τόσο λάθος να έχω κάνει πια??? Διακόσιες ονομασίς με τις συντμήσεις.... ουουουφ.....
Θα βγω στο τελος εγώ Hard Brick!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα