Καλησπερα, Αγορασα απο Κινα το Xiaomi Mi Note Pro και προσπαθω ματαια να εγκαταστησω την Ελληνικη Rom. Aκολουθησα τις οδηγιες απο το site για εγκατασταση ROM αλλα δεν γινεται τιποτα και δυστυχως τα περισσοτερα στο κινητο ειναι στα κινεζικα( παρολο που εχω βαλει αγγλικη γλωσσα) και δεν εχει ουτε το google play store. Μπορειτε να βοηθησετε!! Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Xiaomi Mi Note Pro
-
-
Για να περάσεις έστω το Google play πρέπει να μπεις στο mi shop και να κατεβάσεις το Google installer, μετά κανείς εγκατάσταση το play. Μετα κανονικά θα μπορέσεις τουλάχιστον να κατεβάσεις εφαρμογές.
Οσον αφορά την rom υπάρχει μια διαδικασία που θέλει κάποιες (ελάχιστες) γνώσεις (και εγώ πριν 4-5 έμαθα, με την βοήθεια των παιδιών από το φόρουμ). Αν θες να ασχοληθείς θα σου στείλω link ώστε να διαβάσεις
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
[GTV-5.6.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
1) Κατεβάζεις adb tools στον υπολογιστή σου και το κάνεις εγκατάσταση (πρέπει αν δημιουργηθεί ένας φάκελος C:.........android-sdk-windows\platform-tools)
2) Κατεβάζεις την ελληνική rom απο το φόρουμ και την περνάς στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού (όπως το κατέβασες, σαν zip)
3) Ακολουθείς τα βήματα του post
Αν τα κάνεις όλα αυτά μετά χρειάζεται να ξέρεις να φλασάρεις recovery μέσω fastboot. Έχεις ιδέα? -
-
-
-
Τα καταφερα!!! Τρεχει μια χαρα επιτελους!! Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια!!!!
-
Εκανε update και στην καινουρια εκδοση 5.7.2 μεσω του Updater! Ολα κομπλε!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα